Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Pendik Şifa Tıp Merkezi Bünyesinde barındırdığı 17 Klinik servisi ve doktor kadrosu ile gerekli tıbbi özenin gösterildiği, teşhis ve tedavi kapsamı için gerekli her türlü müdahalenin yapıldığı, hijyenin ön planda tutulduğu çalışma koşullarında hizmet vermektedir.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik 34890Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
cu...ç
Canım doktorum iyi ki var. Hocamla tanışmam 2004 senesinde olduğum kıl dönmesi ameliyatı ile başladı. Bu senede eşimin safra kesesi ameliyatını yaptı. Bütün hocalarımız baş tacı ama Coşkun hocam hastalarının gönlünde apayrı bir yere sahiptir. O bir abi, arkadaş ve canını emanet edebileceğin bir melektir. İyi ki tanımışım. Yolunuz hocamızla kesiştiyse bilin ki en doğru yerdesiniz. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
co...k
Degerli meslektasima 5 aylik oglumu sunnet icin goturdum eline emegine saglik sorunsuz operasyon sonrasi ve iletisim
Uzun zamandır gittiğim en güzel cildiye doktoruydu. Çok güzel muayene etti ki bu diğer cildiye doktorlarında olmaz. Detaylıca dinledi ve izlememiz gereken yolu çok net anlattı. Başından hiç savuşturmadı her soruma cevap verdi. Akne tedavisi için gittim zoratenine karar verdik. Herkese tavsiye ederim
a....
Coşkun Bey, safra kesesi ameliyatımı yaptı ve benlerimi aldı. İki operasyonda da sıkıntı yaşamadık. Operasyon sonrasında, pansumanlarım özenle yapıldı. Doktor beyin seçtiği ağrı kesici ve antibiyotikler ile de dikiş ağrılarım geçti. İyileşme sürecimi kendisi takip etti.
ha...t
Kulağımın arkasında ki bir şişlik için gitmiştim .Verilen ilaçlar ertesi gün etkisini göstermeye başladı tecrübe böyle bisey olsa gerek
fi...z
Çok memnun kaldığım ve güleryüzlü başarılı aile doktorumuz bilgi donanımlı hastalarına saygısı anlayışlı ve gögüs kanserini ilk tespitle erken tespit de çokiyi kızımızı kurtardı sevgiyle başarılarının devamını diliyoruz sağlıkla hep şifa dağıtsın inşanlah
a....
Göbek fıtığı ameliyatımı,gerçekleştiren canım doktorum. Emboli geçirdiğim için inanılmaz ameliyat korkularım vardı. Tüm testleri ve süreci o kadar sıkı takip etti ki korkumdan eser kalmadı. 6 cm açıklık ve yamalı bir operasyon olmasına rağmen 8 saat sonra hastane koridorunda yürümeye başlamıştım bile. Eğer canınızı emanet etmeniz gerekiyorsa bir doktora ve bir baba abi kardeş candost gibi görebileceğiniz tek insan benim için Coşkun Bey'dir.
Tiroidim için bir yıldır kendisine danışıyorum. Çok ilgili, canayakın ve tecrübeli bir hekim.
se...
50 günlük oğlumun sünneti için başvurduk kendisine. Hem bebisimize ilgisi hem de operasyon sonrası görülebilecek şeyleri detaylıca anlattı.cok memnun kaldık teşekkür ederiz
ay...
"Şükran hanımla 2019 senesinde ilk gebelik kontrolerimi onun nazik inceliği ile beraber tamamladık her ne kadar doğum da beraber olmasakta çok yardımı dokundu anlayışlı Güler yüzlülüğüyle insana çok güven veriyor kendisi çok iyi biri kelimeler az kalır şükür onunla kesişen yollara ki tekrar rabbim nasip etti bir araya gelmeyi sizlerede önerebileceğim işinin ehli bir doktor kendisi " geçmiyor
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Diş Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Radyolog, Alerji Hastalıkları Doktoru.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi, toplam 210 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi nerede?Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi adresi Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899 Pendik şeklindedir.
Pendik bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Pendik bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri