Özel Polatlı Can Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Polatlı Can Hastanesi
Yeni Mah. Gordion Cad. No:1, Ankara 6900
me...a
Uzun sure gecmeyen oksuruk ve ust solunum yollari enfeksiyonu icin kendisine basvurdum. Uygulamis oldugu tedavi ve yaklasimi oldukca profesyoneldi. Oglen muayene esnasinda tum bulgulari defterine not aldi. Aksam ustu vermis oldugu tahlil sonuclari ciktiginda defterinde yer alan notlara da bakarak tedavi surecini net bir sekilde planladi.
du...t
Savaş bey gerçekten işinin ehli çok nazik,hastasina değer veren sorduğum her soruya çok güzel cevaplar veren bir doktor,bel fıtığından 6 yıl önce mikrocerrahi olmuştum başka bir doktora aynı yerden tekrar fitik oldu,sol bacağımda çok şiddetli ağrılar vardı yürüyemez ve oturamaz durumdaydım,gittiğim her doktor acil ameliyat 6 platin konulacak dedi.Ameliyat çözüm değil diye olmadım,SAVAŞ beyin ismini çok duymuştum Polatlıya özel muayenesine gittik çok güzel ilgilendi ameliyata gerek yok dedi fitik üzerine 2 iğne ve aurtcare yama tedavisi yaptı ağrının %60 geçti ilaçları düzenli kullanım ve kontroller sonunda hiç ağrım kalmadı,ameliyat denildiyse olmayın önce Savaş beye gidin pişman olmazsiniz,böyle doktorlar kolay bulunmuyor allah razı olsun sizden,insana çok değer veren bir hekimsizsiniz.
er...
Annemin 7 yıl önce diz ağırlarından bıkıp yürüyemez hale gelmek üzereyken tanıştığımız doktorumuzun adıdır Savaş Seçen 7yıl önce ilk dizinden 7 yıl sonrada 2. Dizinden ameliyat oldu ve şu ana kadar çok rahat bir şekilde yürüyebiliyor Savaş beyden allah razı olsun bu işe ömrünü gönlünü vermiş mükemmel bir insan ne bir büyüklenmesi var nede kibiri kalbi güzel doktorumuz
me...y
yaklaşık iki aydır çömelip kalkarken dizlerimde başlayan ağrılar zamanla çok daha kötüledi Ankara'da ameliyat dediler arkadaşımın tavsiyesiyle Savaş beye ulaştım iğne ve ilaç tedavisi uyguladı hemen bugün etkisini hissettim üç hafta sonra kontrole gideceğim Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum.
na...9
Safra kesesi ameliyatımı kapalı yöntemle gerçekleştirdi gayet memnun ayrıldım güven veren bir doktor
Özel Polatlı Can Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Polatlı Can Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Radyolog, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Özel Polatlı Can Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Polatlı Can Hastanesi, toplam 132 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Özel Polatlı Can Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Polatlı Can Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Polatlı Can Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Polatlı Can Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Polatlı Can Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Polatlı Can Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Polatlı Can Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Polatlı Can Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Polatlı Can Hastanesi nerede?Özel Polatlı Can Hastanesi adresi Yeni Mah. Gordion Cad. No:1 Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri