Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96/31, Konyaaltı 07070
si...n
20'lik diş çekimi için gittim, çok ilgili bir doktor, işlemi çok rahat bir şekilde kısa sürede tamamladı, güvenerek gidebilirsiniz.
h....b
Sayın hocamız gerçekten çok başarılı, yetenek isteyen azı diş çekimi ve implat takma işini başarı ile yapmıştır
ek....
Sinan Hoca, profesyonel, kibar, ilgili bir doktor. Yirmilik dişimi çektirdim. Yalan söylemem, keyifli değil ama aşırı acı değildi. Gidince psikolojik olarak hazırlık yapın, daha iyi her şey geçer. Geç kalmayın - dişle ilgili büyük problem olmasın.
Bu doktoru kesinlikle tavsiye ederim!
Gömülü 20lik çekimi ve nice işlemler için gidip memnun kaldığımız ailemizin tek tercihi değerli hocamız.
Sinan hoca 20 lik dişlerimi hiç acı hissetmeden çekti çok memnun kaldım
gü...t
Size gerçekten minnettarım! İmplant işlemimde gösterdiğiniz profesyonellik, dikkat ve nazik yaklaşım için Sağlığımı emanet ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her zaman güleryüzünüz ve uzmanlığınızla güven veriyorsunuz. İyi ki sizi tercih etmişim!
b....d
Sinan beye 14 Ekim 2023’de muayene oldum. Rahatsızlığım diş sıkma sebepli çene ağrısı idi. Sinan bey artrosentez ( çene yıkaması ) yaptı, gece plağı ve 5 gün lazer uygulaması yapıldı ve evde uygulayacağım egzersizler verdi. Tüm söylenenleri ve egzersizleri uyguladım fakat artrosentezin hiçbir faydasını görmedim. 1 hafta sonra kontrol randevusuna gittim. Sinan bey artrosentezi tekrar yapmak gerektiğini söyledi ve 1 ay sonraya kontrol randevusu verdi. Fakat 1. sefer hiç faydasını görmediğim için 2. kere artrosentez yaptırmaya ikna olmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
o....a
İşinin ehli bir doktor implant uygulama mı sorunsuz bir şekilde haletti.Önceliği hastalarının sağlığı para ikinci planda kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye edebileceğim güvenilir bir doktor
a-...t
Sinan beye gitmeden internet ortamında araştırdım randevu aldım kendimin diş temizliği yapıldı Sinan beyin ekibi tarafından en önemlisi eşimin üst dişinde kis oluşmuş kisti temizledi inplant yapıldı Sinan beyin ellerine sağlık iyiki Sinan beyi seçmişiz eşimin dişi gerçekten sorunlu idi Sinan Beye ve Ekibine çok çok Teşekkür ediyoruz iyiki varlar.Sinan Beye güvenerek gidebilirsiniz Harika bir insan
hü...n
Dr Sinan bey diş kökünden kist aldı. Çok tecrübeli olduğunu okumuştum. Tedaviden çok memnun kaldım. Sonradan her gittiğimde kendisinden ve personelden ilgiyle karşılandım. Teşekkürler
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Konyaaltı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 78 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Cerrahisi, Ağız Koruyucusu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Çene Implantasyonu, Dental Anestezi, Dikiş, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Dolgusu.
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Prodentalia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96/31 Konyaaltı şeklindedir.