Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Radon Tıp Merkezi
Varlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı 172. Sok No:11 / 1-2-3, Antalya 7050
de...ç
Tavsiye üzeri gittim hocam ve ekibi gayet güzel ilgi alakalı davrandı. Bagsur ve makat çatlağı vardi hocam köpük ve botoks tedavisi uyguladı şükür 2 gündür çok iyiyim. Allah onlardan razı olsun.
ha....
Çok memnun kaldım göbek düşmesi şikayeti ile gittim küçük bir lokal anestezi yaptı ve tüm şikayetlerimden kurtuldum tavsiye ediyorum Doktor bey nazik ilgili ve işinin ehli bir doktor
Hemoroid şikayeti ile gittim, yapılan işlem çok kısa sürdü, bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önceden giderdim, bu rahatsızlığı bu kadar çekmezdim, umarım işlem sonrasındaki süreçte uygulama kadar kolay ve rahat geçer. Doktorumuza çok teşekkür ederim.
a....t
Hemeroid sikayetiyle gittik. Kısa bir sürede basit bir operasyon yaptı. Ülkemizde böyle doktorların olması çok güzel. Umarım tedavi sonucu da başarılı olur.
üm...t
Tam 8 sene oldu.. 8 sene önce bir yaz günü hocama tuvalete çıkamama sorunu ile gittim.. 10 dakika içinde çatlak olduğunu söyledi hocam ve ameliyatla tekrar etmeyecek bir şekşlde düzeleceğini söyledi.. Ben de tereddüt etmeden tamam dedim.. Aynı gün ameliyat oldum ve hiçbir sorunum yok.. Daha önce de mutlaka yorum yazmışımdır.. Bugün neden aklıma geldi tekrar yazmak.. Arkadaşımın biri bu sıkıntıyı yaşıyor düşünmeden sizi önerdim.. Umarım gelir. insanlar utanıyor ama ben o gün bu gündür sağlıklı bir hayat sürüyorum.. Hocamın haberi bile yoktur ama arkasından hayır dualarımı eksik etmiyorum bilgisi olsun..
Özel Radon Tıp Merkezi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Radon Tıp Merkezi, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah.
Özel Radon Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Radon Tıp Merkezi, toplam 76 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Karotis Ultrasonografisi, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi.
Özel Radon Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Radon Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Radon Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Radon Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Radon Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Radon Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Radon Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Radon Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Radon Tıp Merkezi nerede?Özel Radon Tıp Merkezi adresi Varlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı 172. Sok No:11 / 1-2-3 Antalya şeklindedir.
Antalya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Antalya bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Antalya bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Antalya bölgesindeki Biyokimya Uzmanı klinikleri
Antalya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Muratpaşa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kepez bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çanakkale bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri