Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, BağcılarSigortalar
- SGK
mu...k
Yıllarca kulak zarı ameliyati olmayı düşünüyordum.Olmaya çok korkuyordum lakin Cengiz hoca ile tanışana kadar.hemen muayene ettiği zaman hallediriz demesiyle 4 gün sonra ameliyat oldum 1 ay içerisinde kulak zarım ve işitmem duzeldi.Allah razı olsun. Alanında uzman bir doktor kulaklarında sıkıntı olan hemen muayene olmalidir.Buradan tekrardan cengiz hocaya teşekkür ediyorum.Ve özelliklede yanında çalısan melek gibi olan sekreter hanımin ameliyat hakkında detaylı şekilde yardım etmesinden dolayı çok teşekkür ederim Rukiye hanıma
am...n
Mirzaman bey yavrumuzun sağlığı hakkında elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdi ve bizleri detaylı bilgilendirdi. Hastalığın tedavisi yanında altında yatan
gerçek nedenleride bularak bize dünyaları bağışladı. iyiki var
se...r
Oglumun goz yası kanalı ve annemın katarak goz ameliyatını yaptı cok ılgılı karsısında insanı rahatlatarak anlatan ıyı Bı doktor
bu....
Gozde ben 2 bebegimide feride hanimda dogum yaptim gelmis gecmis en yegane doktor lardan biri tripli degil guler yuzlu bir doktordan cok abla anne arkadas kesinlik le tavsiyemdir...
f.....
Oğlumuz da up darlık olduğunu, öğrendiğimizden beri kaç doktora gittik,bize yaklaşımıyla güven veren, doktorumuz Mirzaman bey oldu,operasyon öncesinde bizi bilgilendirip, sakinleştirdikten sonra,kendisinin uzmanlığı sayesinde,başarılı bir ameliyat geçirdik,oğlumuzun hastalığı uzun süreli sabır ve yakından takip gerektirdiği için,hep yanımızda olan Mirzaman bey in hakkını ödeyemeyiz,çocuğu için iyi bir cerrah arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz,Allah ondan razı olsun.
Kesinlikle mükemmel bir cerrah,3 yaşındaki kızımız ZeynepEla yı,şiddetli karın ağrısıyla götürdüğümüz hastanede,Dr Mirzaman bey in kısa sürede koyduğu,bağırsak düğümlenmesi tanısıyla,hemen ameliyata almasından sonra,kızımız sağlığına kavuştu çok şükür,inşallah olmaz ama, tekrar bir sorunumuz olduğunda,çocuğumuzu , gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz bir doktorumuz var artık
tu...y
Bebeğimizin 6 aylıkken,göbeğinden gelen akıntısına,ameliyata gerek kalmadan,özenli ve sabırlı bir tedaviyle sağlığına kavuşturan doktorumuz Mirzaman bey,açıklayıcı bilgileri,alanına olan hakimiyetiyle sevgimizi ve saygımızı sonuna kadar hak etmiştir,kendisine başarılarının devamını canı yürekten dileriz...
se...y
Değerli doktorumuz Mirzaman Bey,kuzenimizin oğlunda,doğuştan olan hastalığına,yaptığınız ameliyattan sonra,aynı rahatsızlık oğlumuzda da çıkınca,güvenerek size geldik,Allah razı olsun başarılı bir ameliyat ve nekahat süreci geçirdik,takibini de ilgiyle yapıyor olmanızdan dolayı minnettarız,İyi ki sizi tanıma şansımız oldu
e....r
Oğlumuz Yahya için Kanamalı bir sünnet sonrası gittiğimiz Hocamıza teşekkür ederiz,ilgisi ve tedavisi sayesinde iyi durumdayız...
um...9
Sibel Ben ...Feride hanimi çok seviyorum cok ilgili hic kirbirli degil ben 19 yasindayken gitmiştim muayne icin doktordan cok bir anne gibi yaklaşti bana benim surekli sordugum sorulara gerek telefonla gerek yanındayken bikmadan cvp veriyordu Allah razi olsun Hamile kaldim ve dogumumada feride hnm girdi herseyinden cok memnunum herkeze tavsiye ediyorum Muķemmel %100 ilgili ve yardimsever ve hep pozitif sizi cok seviyorum feride hanim
Özel Safa Hastanesi Bağcılar, Bağcılar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Safa Hastanesi Bağcılar, Bağcılar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Radyolog, Kardiyolog, Dermatolog, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Safa Hastanesi Bağcılar hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Safa Hastanesi Bağcılar, toplam 126 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)), Dolgu, Dudak Büyütme.
Özel Safa Hastanesi Bağcılar adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Safa Hastanesi Bağcılar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Safa Hastanesi Bağcılar kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Safa Hastanesi Bağcılar bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Safa Hastanesi Bağcılar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Safa Hastanesi Bağcılar kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Safa Hastanesi Bağcılar ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Safa Hastanesi Bağcılar hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Safa Hastanesi Bağcılar nerede?Özel Safa Hastanesi Bağcılar adresi Yıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108 Bağcılar şeklindedir.
Bağcılar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Radyolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Ürolog klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Bağcılar bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri