Diğer kurumları göster
Özel Şanmed Hastanesi
Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa 63300Sigortalar
- Diğer (İade)
t.....
Rinoplasti ameliyatı oldum. Gerçekten ameliyatım beklediğimden kat kat iyi geçti.Ameliyat süreci olsun ameliyat sonrası kontrol süresi olsun çok ilgili ve özenli davrandılar. Öncelikle Yasin Beye ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum.
s....d
Yasin Bey’e botoks uygulaması için gittim ve sonuçtan son derece memnun kaldım. Kendisinin profesyonelliği ve hastasına gösterdiği ilgi gerçekten güven vericiydi. Uygulama sırasında da sonrasında da her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı, böylece süreci rahat ve endişesiz bir şekilde atlattım. Sonuçlar ise doğal ve tam istediğim gibi oldu. Hem güler yüzü hem de uzmanlığıyla sebebiyle iyi dileklerimi iletiyorum.
al...i
Herkese tavsiye edebileceğim profesyonel ve hasta odaklı prp ve diğer işlemler üzerinde işini titizlikle yapıyor Yasin beye ve Medikal estetik ekibine hastalara karşı güler yüzlü ilgi ve allakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum
i.....
İlk çocuğumda gitmiştim Orhan hocaya tesadüfen gitmiştim ve ilgilisiyle güler yüzüyle çok güzel ilgilenmişti 9 ay boyunca kontrollerime Orhan hocanın yanına gittim normal doğum yaparak önce Allah ın sayesinde sonra Orhan hocanın sayesinde oğlumu sağ salim kucağıma aldım şimdi ikinci çocuğuma hamileyim yine tercihim Orhan hoca Allah nasip ederse yine doğumumu onda yapacam gerçekten çok iyi bir doktor
s....a
Oğlumun kolu kırılmıştı ameliyat etmiştik kontrole götürdüm öncelikle içeriye girer girmez güler yüzlü karşılaması mükemmel bir şey hastaya güven veriyor iletişimi iyi . Zaten onemli olanda bu insan guvende hissettigi yerde iyilesir .tercih edilecek bir doktor başarılarının devamını diliyorum.
Özel Şanmed Hastanesi, Şanlıurfa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Şanmed Hastanesi, Şanlıurfa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Nörolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göz Doktoru, Mikrobiyolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Şanmed Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Şanmed Hastanesi, toplam 101 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Özel Şanmed Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Şanmed Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Şanmed Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Şanmed Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Şanmed Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Şanmed Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Şanmed Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Şanmed Hastanesi nerede?Özel Şanmed Hastanesi adresi Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye Şanlıurfa şeklindedir.
Şanlıurfa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şanlıurfa bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri