Diğer kurumları göster

Ertuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa 63300
  • Diğer (İade)

T
    Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

Rinoplasti ameliyatı oldum. Gerçekten ameliyatım beklediğimden kat kat iyi geçti.Ameliyat süreci olsun ameliyat sonrası kontrol süresi olsun çok ilgili ve özenli davrandılar. Öncelikle Yasin Beye ve ekibine sonsuz şükranlarımı iletiyorum.

Dr. Yasin Kurtboğan Botoks

Kaz ayağı içim botoks yaptırdım gayet iyidi yaklaşım ve samimiyeti müthiş

Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

İlgi ve alakanizdan dolayı .cilt bakımından çok memnun kaldim

Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

Dökülen saçlarım için prp yaptım Yasin hoca da ilgisi ve samimiyeti gayet çok iyi

Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

Mezoterapi yaptırdım gayet güzel bir sonuç aldım ilgi ve alakası çok iyi

U
    Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

PRP-Mezoterapisi yaptırdım yapmış olduğun işlemden son derece memnun kaldım işini gayet iyi ve özenle yapan bir ekip

Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

Yasin Bey’e botoks uygulaması için gittim ve sonuçtan son derece memnun kaldım. Kendisinin profesyonelliği ve hastasına gösterdiği ilgi gerçekten güven vericiydi. Uygulama sırasında da sonrasında da her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı, böylece süreci rahat ve endişesiz bir şekilde atlattım. Sonuçlar ise doğal ve tam istediğim gibi oldu. Hem güler yüzü hem de uzmanlığıyla sebebiyle iyi dileklerimi iletiyorum.

Dr. Yasin Kurtboğan Diğer

Herkese tavsiye edebileceğim profesyonel ve hasta odaklı prp ve diğer işlemler üzerinde işini titizlikle yapıyor Yasin beye ve Medikal estetik ekibine hastalara karşı güler yüzlü ilgi ve allakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum

Op. Dr. Orhan Balçık Diğer

İlk çocuğumda gitmiştim Orhan hocaya tesadüfen gitmiştim ve ilgilisiyle güler yüzüyle çok güzel ilgilenmişti 9 ay boyunca kontrollerime Orhan hocanın yanına gittim normal doğum yaparak önce Allah ın sayesinde sonra Orhan hocanın sayesinde oğlumu sağ salim kucağıma aldım şimdi ikinci çocuğuma hamileyim yine tercihim Orhan hoca Allah nasip ederse yine doğumumu onda yapacam gerçekten çok iyi bir doktor

Op. Dr. Hasan Atbinici Diğer

Oğlumun kolu kırılmıştı ameliyat etmiştik kontrole götürdüm öncelikle içeriye girer girmez güler yüzlü karşılaması mükemmel bir şey hastaya güven veriyor iletişimi iyi . Zaten onemli olanda bu insan guvende hissettigi yerde iyilesir .tercih edilecek bir doktor başarılarının devamını diliyorum.