Özel Saygı Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Saygı Hastanesi
Abdurrahmangazi Mahallesi Fatih Bulvarı No:75, İstanbul 34920
el...f
nilay hocam benim yıllardır süren ve en sonunda yürümemi bile etkileyen başımdaki gözüme de vuran ağrımı onla tanışıp beni takibe aldıktan sonra 6 aylık bir tedavi ile iyileştirdi ve o başımdaki benim bütün vüvudumu etkisi altına alan sersemlik yok oldu ve tekrarlamadı. migren şikayeti olanlar yanlış anlamasın yaşadığım migren değildi. strese bağlı baş ağrısı bütün yuzumu bedenimi sersem edip hareketlerimi kısıtlıyordu ben bundan kurtulup aktif bir bünyeye sahip olabildim. allah nilay hanımdan razı olsun iyikii iyikiii ona denk gelmişim. bence memnuniyeti olan herkes doktoru için yorum yazmalı ki daha çok hasta şifa bulsun yanlış yerlerde zaman kaybetmesin
kü...
Dr Tahir beye annemin omuz sıkışma sendromu olduğu için muayene gördük öncesinde ftr görmesine rağmen fayda görmemişti. Tahir beyin yaptığı enjeksiyon sayesinde ameliyat olmak zorunda kalmadı ağrıları azaldı
bi...n
İki dogmumuda onda yaptım mükemmel ötesi bir doktor güler yüzlü saygılı sevecen ve çok ilgili
a....a
Gerçekten çok ilgili bir doktor. Daha önce eşimin bacağına diğer meslektaşları ameliyat derken kendisinin sayesinde iğne ve ilaç tedavisiyle kurtulduk. Aynı şekilde ben de kolumdaki ağrı yuzunden kendisine gittim ve kısa sürede iyileştim işini hakkiyla yapan çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim. Tahir Beye de ilgisi için tekrardan teşekkür ederim.
2017'de bir halısaha maçında kopan çapraz bağlarım için uzun araştırmalarım sonucu Tahir hocaya başvurdum. Tedavi sürecinde gösterdiği ilgi alakayla beraber yıllar sonrasında bile müracat ettiğim başka doktorlar her seferinde ameliyatımı kimin yaptığını merak edecek kadar başarılı buluyorlar. Umarım tekrar benzer problemlerle karşılaşmam ancak olursa Tahir hocanın kapısını çalacağım.
fa...h
Tahir hocamı doktor takvimi sitesinden bulup tanıştık.Annemin uzun süredir kalça sıkıntısı vardı protez takılması gerekiyordu kilo sebebi (95kg) ile riskli bir amaliyattı.Tahir hocamla tanıştık durumu anlattık annemi başarılı bir şekilde şükür amaliyat etti ve sonrasında da görüntülü bir şekilde süreci yakınen takip etti.Çok değerli ve yaptığı işin ne olduğunu bilen bir hekim.Branşı ile alakalı sıkıntınız varsa mutlaka gözükün derim.
se...k
Merhaba,
Zeki Bey'e kıl dönmesi şüphesi ile gitmiştim, çok şükür bu konuda bir problem görülmedi, yaklaşımı, ilgisi ve açıklayıcı tutumu konusunda gayet başarılı bir doktor. Kendisine buradan da ayrıca teşekkür etmek istedim.
su...
Ne zaman şükretsem, dua etsem, hep dualarımda iyi ki var dediğim canım doktorum.
Şehir dışında okuduğum için kendisinden önce başka hekimlere de gitmiştim ama hep hedefim kendisine gitmekti ,çünkü hastasını tam dinleyen,geçiştirmeyen sonuç aşamasında ders anlatır gibi bilgilendiren biri olduğu için kafamda soru kalmıyordu.
Fırsat bulup gittiğimde yine dikkati ile belkide hayatımın akışına nokta atışı yapıp ;kimsenin ,hatta benim dahi farkedemediğim (farkedilmesi zor olmayan durumda imiş aslında)tümörümün varlığını ortaya çıkardı.Bu bilgiyi önce annemle paylaşıp sonrasında da bana panikletmeden minnoş minnoş anlatmasını hatırladıkça hem duygulanıyorum hem de saygım artıyor.
Bu süreçte sadece insanlığı ile hekim yaklaşımı yol göstermesi ile o kadar dürüst ve asil olduki bir hekim abim olduğu hissiyle kuvvet buldum.
Ve çok şükür sağlığıma kavuştum.
Anlatılmaz bir kıymet ,duruşuyla yaklaşımıyla harika bir hekim.
Yaşadığım süre içinde dualarımda ve yüreğimde bi yerlerde olacak .
İyi ki var
n....
Annem in trigiminal nevralji rahatsızlığı sebebiyle gittik. Akupunktur ve sülük tedavisi yapıldı. Çok memnun kaldık. İlgisine teşeklür ederiz.
Özel Saygı Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Saygı Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Mikrobiyolog, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Aile Hekimi, Göz Doktoru, Pratisyen Hekim.
Özel Saygı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Saygı Hastanesi, toplam 133 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Özel Saygı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Saygı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Saygı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Saygı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Saygı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Saygı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Saygı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Saygı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Saygı Hastanesi nerede?Özel Saygı Hastanesi adresi Abdurrahmangazi Mahallesi Fatih Bulvarı No:75 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri