Hakkımızda

Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği , İstanbul 'da Eyüpsultan' da tüm hastalarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz.
Sedasyon ve Genel Anestezi, Çocuk Diş Sağlığı, Kanal tedavisi,Diş teli tedavisi ortodonti, Porselen ve Zirkonyum Kaplama, Box (Kutu) Tekniği, Dijital Gülüş Tasarımı ve Hollywood Smile, Lamina Diş Kaplama,Dental Spa, Diş Beyazlatma, Çene Eklemi Tedavisi, Cerrahi Çekim, Diş Eti Hastalıkları, Tümör ve Kist, İmplant Tedavisi gibi hizmetleri sunmaktayız.

Özel Sina Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Karadolap Mahallesi Neşeli Sokak No:14-A, Eyüp 34060

Dt. Yusuf Ustamehmetoğlu

Yusuf Bey çok iyi, çok ilgilenen, işi güzel ve beğendiğim bir doktor. Kanal tedavisi, köprü tedavisi yaptırdım. Tedavilerimden memnunum.

Y
    Dt. Yusuf Ustamehmetoğlu

Doktor Yusuf Bey'i işinin ehli bir insan olarak gördüm. Kişilik olarak çok güler yüzlü ve insancıl biri. Ayrıca randevularına sadık birisi. Kızıma 2 kanal tedavisi ve çürük dişlerine dolgu tedavisi yapıldı. Tedavilerinden çok memnunuz.

Dr. Dt. Osman Çetin

Ben gayet memnunum. Korktuğum gibi olmadı, operasyonumu rahat geçirdim. İmplant tedavimi yaptırdım. Herhangi bir şikayetim yok. Kendisini tavsiye ederim.

Dr. Dt. Osman Çetin

Osman Bey çok iyi bir diş hekimi. Ben çok memnunum. Diş sıkma olayım vardı plak verdi. Ondan da memnun kaldım. Birçok sıkıntımı giderdi.

I
    Dt. Yusuf Ustamehmetoğlu

Doktorumuzdan memnunuz. Gayet güzel hizmet aldık. Yusuf Bey çocuğumun dolgu ve kanal tedavisi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerden memnun kaldık.

Dt. Yusuf Ustamehmetoğlu

Yusuf Bey'den memnunum. Kendisi, başka hastalara tavsiye edebileceğim bir doktor. Çocuğumun dolgu ve diş çekimi işlemini gerçekleştirdi. İşlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.

Dt. Oğuzhan Mustafa Kaygusuz

Oğuzhan Bey'den çok memnun kaldım. Keza asistanından da öyle. Gerektiği kadar ilgili, güler yüzlülerdi. İşini gerektiği gibi yaptılar. 4-5 aydan fazladır gidiyorum ve tedavim geçen hafta gitti. Diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu, çekilen diş yerine köprü tedavisi ve genel temizlik yaptırdım. Çok memnun kalarak ayrıldım.

Dt. Şule Nur Yılmaz

Biz gayet memnun kaldık. Kendisi güler yüzlü bir bayandı. Çocuğumun dolgu tedavisi yaptı. Tedavimizden memnun kaldık.

Dt. Gülnihal Aydın

Gülnihal Hanımdan ben çok memnunum geçici olarak diş takıldı implant üzerine ölçü allındı. Kendisi güler yüzlü ve ilgiliydi.

Dt. Gülnihal Aydın

Kendisinden çok memnunum herkese tavsiye ederim dört dörtlük bir insan dört dörtlük bir işletme. Dişlerimi yaptırmak için gittim kökler vardı onlar temizlendi yapıştırmalı protez yapıldı. Yapılan işlemden çok memnunum bilgili ve işin de oldukça iyi bir hekim.