Hakkımızda
Amacımız, bireylerin yaşam kalitelerini artmasını sağlayıp, bireysel iyilik hallerine, psikososyal gelişimlerine katkı sağlamak bunun içinde Psikoloji biliminin bilgi ve birikimlerini danışanlarımızın hizmetine sunmaktır.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi
Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44, Kocasinan 38010
Esma hanıma tavsiye ile gittim.İlk gittiğimde psikolojik açıdan berbat bir haldeydim,Sürekli ağlamak istiyordum.Yolunda olmayan birşey yoktu.Evim arabam sağlıklı bir çocuğun anlayışlı iyi bir eşim var.Sorun şuanda değil geçmişteymiş. Esma hanım ile keşfettik.Birlikte geçmişteki yaraları sardık.Seanslardan önce evde yalnız kalamayacağımı hep bir başkasının desteğine ihtiyaç duyacağımı , asla iyileşmeyeceğimi, bebeğimle bağ kuramayacağımı düşünüyordum.Sürekli ağladığım için kendimi çaresiz ve güçsüz hissediyordum.Şimdi ise çocuğuma çok güzel bakıyorum onu sonsuz seviyorum evimde tek kalabiliyorum.İşime döndüm işimi yapabiliyorum. O bitmek bilmeyen ağlama krizlerinede veda ettim.İnan geçiyor
hü...r
EMDR terapisi alıyorum ve bana çok iyi geldi. Ben çok zor ve içine kapanık birisiyim. Terapiye devam etmem bile bir mucize çünkü yargılanma korkumdan dolayı hep yarıda bırakıyordum.Terapi'den önce bambaşka biriyken şu an çok daha iyiyim, yargılanma korkumu yendim diyebilirim. Serdar hocam kesinlikle işinde çok başarılı ve örnek alabileceğim biri. Etrafımdaki herkese öneriyorum, umarım çok daha iyi yerlere gelir
ailemin arastirip buldugu bir psikologdu, acikcasi gitmeyi eskiden fazlasiyla istiyordum fakat ilerleyen zamanlarda bu istegim azalmisti. yine de gittim ve Esma hocam gercekten cok yardimci oldu. EMDR ile calisiyoruz ve artik gecmisteki travmalarimi neredeyse astim. cok az sey kafama takiliyor bunun haricinde sorunum yok. samimi birisi ve iletisimimizin guclu oldugunu biliyorum. saygi cercevesinde seanslar gerceklesiyor. anlattigim seyler kesinlikle aileme ulasmiyor, gizliligi gercekten guzel. ilacsiz bir tedavi sureci ve bu gelecegim icin en guzeli. fazlasiyla seviyorum, memnunum.
i.....
Kimseye anlatamadığım bir sürü bastırılmış duygu, bir sürü korku ve kendimi anlamakta zorluk hissettim ama buraya geldikten sonra burası benim en iyi versiyonumu tartışabileceğim güvenli yerim oldu. .
y.....
Uyku problemim için gitmiştim. Sadece uyku sorunum değil obsesyonlarım, kaygılarım ve odak problemimi sorunun temeline inerek çözdü. Sadece çözmekle de kalmayıp sorunları kendi başıma nasıl çözeceğimi de öğretti. Sanki 23 sene sonra tekrardan doğdum.
n....c
İlk başladığım da olumlu sonuç alamamaktan korkmuştum ama başladığım günden bu güne çok iyi yol katettiğimizi düşünüyorum ilgi alaka ve iletişimi kuvvetli olup başa çıkmakta zorlandığım tüm konuları başarılı şekilde üstesinden gelmeyi birlikte başarıyoruz.
f....t
Merhaba iyi günler
Uzman Psk.Serdar Avşar ile tanışmamız yaklaşık 1 yıl önce oldu
İçimde sürekli bir korku hali ve mutsuzluk vardı.Her sabah korkuyla uyaniyordum.Tabi ki bu durum hem aile hayatıma yansıyor hemde benim hayatımı zehir ediyordu Yaşamak bana keyif vermiyor ne zaman bu hayat biter acaba diyordum.Yapacağım işler üzerime dağlar gibi geliyor planlı işlerimde nasıl olacak nasıl yapacağım yapabilir miyim diye kaygılarım vardı.
Daha sonra Serdar beyle tanıştım.Su an haftalık seanslara katılıyorum.
Seanslarin açık ve net faydasını görüyorum
Üzerime çöken kaygılar üzerimden kalktikca hayat güzelmis,korkacak bişey yokmuş ben de yapabilirim demeye başladım.Hayattan keyif almaya basladim.Aile hayatım da güzelleşmeye başladı
Farkındalığım artti.Kaygilarim azaldi
Seanslara devam ediyoruz keyifle gidiyorum
Zaman zaman duruma göre çocuklarımızı seanslara götürüyorum
Mesala gece korkusu için ,sınav korkusu için.Çocuklarımız bizden daha şanslı
Faydasını görüyoruz elhamdülillah
ca...z
Psikiyatristim, hastalığıma en son borderline kişilik bozukluğu teşhisi koydu ve terapi almamı önerdi. Bu süreçte Serdar Bey'in çalıştığını duyup onunla terapiye başladım. Yaklaşık bir senedir kendisinden destek alıyorum. Duygularım eskisi kadar yoğun değil, daha sakin tepkiler verip durumu daha hızlı toparlayabiliyorum. Hocamdan çok memnunum ve iyileşme sürecim devam ederken sonuna kadar onunla çalışmaya kararlıyım. Daha önce sadece psikiyatriye gitmiştim, ancak terapi sürecinin çok büyük bir fark yarattığını anladım. Serdar hocamın soruları, kendimi tanımama ve içsel sürecimi anlamama çok yardımcı oldu. Herkese tavsiye ediyorum.
ba...z
Kaygı bozukluğu ile geldim...daha önce ilaç ile atlattığım kaygı bozukluğunu bu sefer terapi ile denemek istedim..6 seansta üstesinden geldiğimi düşünüyorum...serdar beyin yaklaşımı , yanında güvende hissettirmesi, mantıklı açıklamaları sayesinde herkese şifa olabileceğini düşünüyorum
Hocam gerçekten işinin ehli bir insan emdr ile birçok sorunlarımı aştım devam ediyorum iyiki var her alanda işinin ehli işini severek yapan bir psikolog Allah razı olsun ki çok sorunlarımi fobilerimi aşamamda bana yardımcı oldu şiddetle tavsiye ederim..
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Pedagog, Aile Danışmanı.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi, toplam 11 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi, Normal Randevu, Ebeveyn Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Kaygı Bozuklukları Tedavisi.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi nerede?Özel Sır Psikoloji Aile Danışma Merkezi adresi Gevhernesibe Mahallesi Çiçek Sokak Güçlü İz PLaza Bina No:27 Kat:4 No:44 Kocasinan şeklindedir.
Kocasinan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kocasinan bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Kocasinan Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kocasinan Aile İçi İletişim Sorunları
Kocasinan Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kocasinan Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kocasinan Motivasyon Eksikliği
Kocasinan Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite