Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tanfer Sağlık Grubu’nun temelleri 1957’de atılmıştır. 1982 yılında Tanfer Klinik, 2016 yılında Tanfer Health & Aesthetıc, 2019 yılında Özel Tanfer Hastanesi’ni bünyemize katarak yolumuza devam etmekteyiz.
Hastanemizde hizmet verdiğimiz ilk günden beri sağlığa yaklaşımımız; hasta ile direkt bağlantısı olan, teknolojide uzmanlaşarak akademik platformlarda kabul görmüş teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanmaktayız. Bu çerçevede uluslararası tecrübeye sahip değerli uzman ve cerrahi ekibimiz ile tıp alanındaki tüm gelişmeleri ve yenilikleri takip etmekte ve uygulamaktayız.
Sağlık hizmetini bir ekip işi olarak kabul eden hastanemiz, teknolojik donanımının yanı sıra insana da yatırım yaparak uzman bir tıbbi ve idari kadro yaratmış bulunmaktayız.
7 gün 24 saat uluslararası standartlarda hizmet veren kurumumuzun; SGK, tüm yerel ve uluslararası özel sigortalar, tamamlayıcı sigortalar ve diğer birçok kurum ile anlaşması bulunmaktadır.
Özel Tanfer Hastanesi
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
gö...
Berk bey ile tanıdık aracılığıyla tanıştım.. Alerji ve nefes alma sorunum vardı. Kendisi oldukça kibar, ilgili ve sakinliği ile beni bir an olsun rahatsızlığı mı unutturdu. Muayene ve kontrollere gittiğimde her zaman benden önce hastenede idi. Sayesinde sağlığıma kavuştum.. Öncelikle saygılı, bilgili , ilgili ve hst düşüns bir doktor, tebrikler.. Saygılarımla
hü...u
Berk beye 21 ağustosta Rhino Plasti ameliyatı oldum. Çok ilgiliydi ve işinde gerçekten uzman bir kişi doktor doktor gezdim ve kimse ameliyat etmek istemedi. Berk bey ben yaparım dedi ve yaptı da
a....t
Berk hocamla Rinoplasti operasyonum için görüşme fırsatımız oldu. Nefes almakta ve burnumun görüntüsünde problem yaşıyordum. Hayatımda ilk defa ameliyat olacağım için çok korkuyordum fakat hocamın desteği ve bilgisi sayesinde çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik. Ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oldu ve hala ilgisi devam ediyor her şeyi kontrol ediyor çok memnun kaldım.
Berk Bey e geçmek bilmeyen boğaz ağrımdan dolayı gittim hangi doktora gittiysem hiç biri tam tedavi uygulayamadı kendisi çok başarılı bir doktor sorunu hemen çözüp tedavimi başarıyla gerçekleştirdi artık çok iyiyim
se...y
Merhaba, bunumda kemik eğriliği ve nefes alamama sorunlarıyla kendisine gittim. Bir arkadaşım önermişti. Berk Hoca'ya gelene kadar muayene olduğum bir çok doktora gittim ama cesaret edemedim Berk hoca daha ilk muayanede neler yapılması gerektiğini, yaşanacak süreci Çok ilgiliydi. Cesaret verdi güler
yüzlü ve samimiyetiyle.Ameliyatım sonrasında da rutin kontrollerimde ilgisini hiç eksik etmedi. ALLAH RAZI OLSUN. Onun sayesinde hem nefes almaya başladım sağlığım yerine geldi, hem de özgüvenim geri geldi. Burnum harika oldu. Bir çok arkadaşıma da kendisini tavsiye ediyorum.( Dr. Berk Gürpınar )Saygılarımla
g....ç
Akrabam vasıtasıyla berk hocaya danıştım burnumda kırık ve nefes almakta zorlanma vardı.Bunun haricinde şekil olarakta memnun değildim ve ameliyattan sonra şuan7. Ayım harika bir görüntü var. Gerçekten çok memnunum berk hocamın ellerine sağlık Bence işinde çok profesyonel bir doktor karakter olarakta harika bir insan.
b....e
geniz eti sorunu ile ve bir çok burun rahatsızlıklarından dolayı,araştırmalarım sonucu ile başvurduğum dr. BERK GÜRPINAR ile septorinoplasty operasyonunu gerçekleştirdik dr.BERK beyin görüşme esnasında,nezaketi,ilgisi alakası ve tüm profesyonelliği ile inanılmaz güven duygusunu hissetirdi ve ameliyat günü aldım çok konforlu bi ameliyat geçirdim ve çok konforlu hayat yaşıyorum,tüm şikayetlerimi giderdi,inanılmaz memnumum herkese tavsiye ederim
k....t
Çok kibar ve ilgili bir doktor. Sezeryanımı kendisi yaptı ve çok güzel bir süreç geçirdik. Doğum yapalı 4 sene oluyor hala kendisine kontrole gidiyorum. Çok memnunum kendisinden.
si...ç
Burnum konusunda çok rahatsızlık duyuyordum oturduğum ortamlarda biraz alay konusu oluyordu Ve artık bir noktadan sonra burnumu yapmaya karar verdim fakat çok korkuyordum ve doktorlara hiç güvenmiyordum Ama Yusuf bey beni berk hocayla tanıştırmaya muayene etmeye ikna etti ve ameliyat oldum bütün süreci o kadar güzel atlattım ve tam Yusuf Bey’in anlattığı gibi oldu her şey; Doktor son derece mükemmel biri gerçekten çok memnun kaldım süreci de bana destek olan sürecimi takip eden Yusuf Bey’e de minnettarım herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
ay...n
Ben rahatsızlığım nefes alma konusunda çok zorluk çekiyordum burun şeklinden çok rahatsızdım daha sonra bir arkadaşım tavsiyesi üzerine barkoca'yla görüştüm muayene oldum ameliyat detaylarını konuştuk ameliyat günü aldık daha sonra ameliyat günü geldiği zaman biraz stresliydim herkes gibi ben de korkuyordum acaba sonuç iyi çıkar mı çıkmaz mı diye ameliyatım çabuk bitti 4 günde sürece atlattım yaptıkları teknik ile 5 gün işime başladım şu an çok rahat nefes alabiliyorum burun şeklinden çok memnunum Faruk hoca herkesi tavsiye ediyorum kendisine ve ekibine minnettarım
Özel Tanfer Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Tanfer Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Tanfer Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Tanfer Hastanesi, toplam 21 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Hamilelik Testi, Histerektomi, Hpv Testi, Kısmi Histerektomi(Histerektomi), Myomektomi, Over Kist Ameliyatı.
Özel Tanfer Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Tanfer Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Tanfer Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Tanfer Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Tanfer Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Tanfer Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Tanfer Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Tanfer Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Tanfer Hastanesi nerede?Özel Tanfer Hastanesi adresi Mecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25 Şişli şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Fatih bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri