Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Terapi Tıp Merkezi
Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13, KepezUzmanlar
Gerçekten harika bir uzman. Onunla terapiye katıldığım günden beri kendimi daha özgüvenli hissediyorum. Kendime soramadigim sorulari sormaya cesaret ediyorum artik. Çok bilgilendirici ve cesaret veren bir hekim. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Terapilere devam edeceğim.
fa...p
Dr. Anıl KIRMIZI nın benim için uzun sayılabilecek bir süredir hastasıyım. Öncellikle hayatıma çok önemli dokunuşları oldu. Benim görüşüme göre en az ve en uygun dozlarda doğru ilaç seçimleri ile ilaçların vücudumuza yarattığı negatif etkileri minimuma indirmesinin yanı sıra psikoterapi desteği ile hayatıma yön verdi. Kullandığı dil, yaklaşımı, ve aktarımları sayesinde görüşme sonrası hayatımda yaşadığım problemlerle nasıl savaşmam gerektiğini öğrenmiş ve müthiş bir pozitif enerji ile ayrılıyorum. Kontrollerini pazartesine almanızı öneririm bu sayede pazartesi sendorumuna sahipseniz o hafta bu sendromunuzun olmadığını fark ediceksiniz. Herkese acil şifalar, sağlıkla kalın.
Özel Terapi Tıp Merkezi, Kepez şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Terapi Tıp Merkezi, Kepez şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist, Psikolog, Nörolog, Pedagog.
Özel Terapi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Terapi Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Terapi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Terapi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Terapi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Terapi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Terapi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Terapi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Terapi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Terapi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Terapi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Terapi Tıp Merkezi nerede?Özel Terapi Tıp Merkezi adresi Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13 Kepez şeklindedir.
Kepez bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Kepez bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri