Hakkımızda

Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak, diş hekimliğinde mükemmel tedavinin , bir hastayla tanışmak ve ardından o hastanın beklentilerini öğrenmekle başladığına inanıyoruz. Tedavileriniz, sıcak bir hekim-hasta diyaloğu ile daha başarılı olur. Etik kurallar çerçevesinde, uluslar arası standartlarda, rahat ve stressiz bir ortamda en doğru teşhis ve tedavi imkanını sunmaktayız.

Ekibimiz, her hastanın tedavisinin özel olarak planlanlanması için elinden geleni yapar. Tedavi bilgilerini hastalarımızla tüm şeffaflığıyla paylaşırız. Hizmetimizden memnun olan, bizi aile ve çevrelerine tavsiye eden hastalarımızın olmasını sağlamak için kliniğimize yapılan her ziyareti keyifli hale getirmeye kararlıyız.

Ağız ve Diş Sağlığı alanında hastaların tanı ve tedavisinde birden çok branşın işbirliği gerekmektedir. Bu hizmetler kliniğimizde uzman hekimler tarafından yapılmaktadır.

Ağız ve diş sağlığındaki tüm önemli diş tedavi alanlarında hizmet vermektedir.

Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A-62 Torun Center - Garden Ofis, Şişli 34394
  • Diğer (İade)

Dt. Aslı Tuncer Diş Taşı Temizliği

İlk olarak diş muayenem yapıldı. Tüm gerekli bilgiler doğru ve net şekilde verildi. Aslı hanımın yaklaşımı ve tutumu çok iyi. Güven veren bir doktor. Tedavi sürecini belirlerken hiçbir gereksiz işleme Girilmedi. Diş temizliği yaptırdım daha sonra da beyazlatma işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Aslı hanımın eli çok hafif bu arada. Gönül rahatlığıyla öneririm

T
    Dt. Aslı Tuncer Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

İmplant ve Kaplama tedavisi yapıldı. Aldığım hizmet ve tedaviden çok memnun kaldım. Hersey için çok teşekkür ederim. Özellikle Asli hanim çok ilgili bir hekim hastalarıyla.

K
    Dt. Aslı Tuncer E-Max Diş Kaplama

Emax Tedavisi yaptırdım. Başlangıçta randevu alma sürecim zor oldu. ancak sonrasındaki memnuniyeyim hepsini unutturdu. Ben Gülüş tasarımı için Aslı hanıma geldim. benim istediğim herşeyi dinledi olurunu olmazini anlattı. ve sonuç mükemmel bir gülüş

I
    Dt. Aslı Tuncer E-Max Diş Kaplama

Doktor Aslı hanımın yapmış olduğu Emax kaplamalar kendi doğal dişlerimden de doğal oldu.Çok teşekkürler

K
    Dt. Aslı Tuncer Gülüş Tasarımı

Hayalimde ki gülüş için Aslı hanıma gittim ve laminelerimi yaptırdım beni hayallerime kavuşturan Aslı hanıma çok teşekkür ederim...

Dt. Aslı Tuncer E-Max Diş Kaplama

Tuncer Diş poliklinigin de tüm tedavilerimi Aslı Hanım'a yaptırdım. Kendisinden çok memnunum diş beyazlatma, dolgularım olsun hepsi için teşekkür ederim.

Telefon numarası doğrulandı
    Dt. Aslı Tuncer Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Dişim kırıldığı için gittiğim ve çok memnun ayrıldığım bir dişçi deneyimi oldu. Kırık dişime kanal tedavisi ve kaplama yapıldı. Aslı Hanım ve ekibi hem çok profesyonel hem de çok güler yüzlü ve ilgililerdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Dt. Aslı Tuncer Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Aslı Hanım dişlerime lamine uyguladı. Çok doğal ve harika görünüyorlar. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.

Ş
    Dt. Aslı Tuncer Gülüş Tasarımı

Estetik diş tedavisi için başvurdum Aslı hanımın kliniğine. Tedavi süreci boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aslı hanim ve ekibine çok teşekkür ederim. Herkes ayrı ayrı çok ilgili ve güleryüzlüydü bana karşı.

Dt. Aslı Tuncer

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.