Hakkımızda
Ekibimiz, her hastanın tedavisinin özel olarak planlanlanması için elinden geleni yapar. Tedavi bilgilerini hastalarımızla tüm şeffaflığıyla paylaşırız. Hizmetimizden memnun olan, bizi aile ve çevrelerine tavsiye eden hastalarımızın olmasını sağlamak için kliniğimize yapılan her ziyareti keyifli hale getirmeye kararlıyız.
Ağız ve Diş Sağlığı alanında hastaların tanı ve tedavisinde birden çok branşın işbirliği gerekmektedir. Bu hizmetler kliniğimizde uzman hekimler tarafından yapılmaktadır.
Ağız ve diş sağlığındaki tüm önemli diş tedavi alanlarında hizmet vermektedir.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A-62 Torun Center - Garden Ofis, Şişli 34394Sigortalar
- Diğer (İade)
be...ü
İlk olarak diş muayenem yapıldı. Tüm gerekli bilgiler doğru ve net şekilde verildi. Aslı hanımın yaklaşımı ve tutumu çok iyi. Güven veren bir doktor. Tedavi sürecini belirlerken hiçbir gereksiz işleme Girilmedi. Diş temizliği yaptırdım daha sonra da beyazlatma işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Aslı hanımın eli çok hafif bu arada. Gönül rahatlığıyla öneririm
tu...a
İmplant ve Kaplama tedavisi yapıldı. Aldığım hizmet ve tedaviden çok memnun kaldım. Hersey için çok teşekkür ederim. Özellikle Asli hanim çok ilgili bir hekim hastalarıyla.
ke....
Emax Tedavisi yaptırdım. Başlangıçta randevu alma sürecim zor oldu. ancak sonrasındaki memnuniyeyim hepsini unutturdu. Ben Gülüş tasarımı için Aslı hanıma geldim. benim istediğim herşeyi dinledi olurunu olmazini anlattı. ve sonuç mükemmel bir gülüş
i....p
Doktor Aslı hanımın yapmış olduğu Emax kaplamalar kendi doğal dişlerimden de doğal oldu.Çok teşekkürler
k....ç
Hayalimde ki gülüş için Aslı hanıma gittim ve laminelerimi yaptırdım beni hayallerime kavuşturan Aslı hanıma çok teşekkür ederim...
n....
Tuncer Diş poliklinigin de tüm tedavilerimi Aslı Hanım'a yaptırdım. Kendisinden çok memnunum diş beyazlatma, dolgularım olsun hepsi için teşekkür ederim.
d.....
Dişim kırıldığı için gittiğim ve çok memnun ayrıldığım bir dişçi deneyimi oldu. Kırık dişime kanal tedavisi ve kaplama yapıldı. Aslı Hanım ve ekibi hem çok profesyonel hem de çok güler yüzlü ve ilgililerdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
a....y
Aslı Hanım dişlerime lamine uyguladı. Çok doğal ve harika görünüyorlar. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim.
ş....d
Estetik diş tedavisi için başvurdum Aslı hanımın kliniğine. Tedavi süreci boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aslı hanim ve ekibine çok teşekkür ederim. Herkes ayrı ayrı çok ilgili ve güleryüzlüydü bana karşı.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 58 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Tuncer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A-62 Torun Center - Garden Ofis Şişli şeklindedir.