Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi
2000 Evler Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:3/B Osmanbey Apartmanı C Blok, SeyhanSigortalar
- Allianz Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
n....m
İnanç beye geldiğimde bacaklarım da çok ağrılarım vardı başarılı tedavisi sayesinde bu ağrılardan kurtuldum ayrıca güler yüzlülüğü içtenliği ve başarısından dolayı çok memnun kaldim iyi ki varsınız
r.....
Her iki bacağımdan bir sene önce varis ameliyatı oldum.Mikro cerrahi işlem geçirdim.Yıllardır çektiğim sıkıntılar son buldu şu an gayet sağlıklı durumdayım. Kendisine çok teşekkür ediyorum .
nu...r
Pandemi sürecini ve sınav sürecini bir arada yaşayınca şiddetli kas ağrılarım başladı, bu konuda yardım almak için öncelikle fizik tedavi uzmanına gittim ordaki doktor da beni psikiyatriste yönlendirince Hüseyin Bey'le tanıştım. Hüseyin Bey en fazla üç dk içerde tutuyordu o yüzden sadece ilaç yazdırmak için gidiyordum genel olarak pek konuşmadık bu süreçte. Tedavi 8 ay sürdü sınavdan hemen sonra bırakma kararı aldık. Telefonda ilacı bırakma sürecinde yaşadığım zorluklardan bahsettim, mesaj attım görüldü yaptı. Genel olarak pek memnun kalmadım maalesef.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...t
Dizlerimdeki ağrı için gittim kaç yıldır fiziktedaviye giderim ilk defa iyileşme gördüm daha rahat yürüyebiliyorum. Öneriyorum
ay...
Covid-19 dan sonra ozon tedavisi aldım Hocam çok iyi ilgilendi teşekkür ederim bel ve boyun ağrılarımda kalmadı
cu...n
Tilbe hanımla Mart ayında bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Kilolarımdan çok rahatsızlık duyuyordum. Yaptığı ilk kontrolde durum gerçekten içler acısıydı. Beni yormadan, sıkı bir takibe aldı ve bugün itibariyle 14,5 kg vermemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kilo sorunu olan herkesin Tilbe hanımla tanışmalarını tavsiye ediyorum.
ak...z
Müthiş bir ilgi, harika bir program, hanımefendi işinin ehli.
Uyguladığımız programla kısa sürede sonuca ulaştık. Artık daha güçlü ve daha mutluyum. Teşekkürler Sıla Hanım
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi, toplam 57 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi nerede?Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi adresi 2000 Evler Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:3/B Osmanbey Apartmanı C Blok Seyhan şeklindedir.
Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Seyhan bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri