Hakkımızda

Özel Ümit Hastanesi kadrosunda 3 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı,2 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 dermatoloji uzmanı, 1 enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 gastroenteroloji uzmanı, 2 genel cerrahi uzmanı, 4 göz hastalıkları uzmanı, 1 göğüs hastalıkları uzmanı,1 hematoloji uzmanı, 3 t iç hastalıkları uzmanı, 5 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 kardiyoloji uzmanı, 2 kulak burun boğaz uzmanı,1 medikal onkoloji uzmanı, 2 nöroloji uzmanı, 3 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 radyoloji uzmanı, 1 üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Ümit Hastanesi Eskişehir ilinde Batıkent mahallesi Gerekli sokakno:13 Tepebaşı adresinde bulunmaktadır.

Özel Ümit Hastanesi
Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı 26180
  • Ace European Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Dyt. Şükriye Eral Kilo Verme Diyetleri

Ağır tedavi süreçleri sonucunda kilo artışım oldu. Halen kanser tedavim devam etmekte. Şükriye hanım sadece kilo vermeme destek olmuyor, devam etmekte olan tedavim için de doğru beslenme alışkanlığı kazandırıyor. Kendimi günden güne daha enerjik ve pozitif hissediyorum. Şükriye hanımın gülen yüzü ve her durumda sizi destekleyen tavırları, bana özel (beslenme ve yaşam tarzıma uygun) hazırladığı liste ve birbirinden güzel fit tariflerle keyifli bir süreçteyim. Kendimi kilo vermesi gereken bir danışandan çok doğru beslenmeyi öğrenen bir öğrenci gibi görüyorum.

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Doğum

Seda hocamla 6 yıl önce ilk kızımın hamilelik sürecinde ve doğumunda beraberdik ikinci bebeğimde hiç düşünmeden tekrar Seda hocama gittim.Hamilelik sürecimi sayesinde çok rahat geçirdim yaşadığım bazı sıkıntılar hakkında anında yardımcı olduğu için minnettarım.İki doğumumu da doğal doğum olarak gerçekleştirdim,sakinliği ve yardımı sayesinde çok rahat geçirdim.Herkese tavsiye ediyorum.

Ö
    Dyt. Şükriye Eral Kilo Alma Diyetleri

Şükriye hanımdan kilo alma konusunda destek alıyorum. Süreç çok güzel ilerliyor. Kendisi çok pozitif güleryüzlü , ayrıca alternatif çözüm yollarıyla neler yapmam gerektiğini çok detaylı bir şekilde anlatıyor. Normalde çabuk pes eden birisiyim ama kendimdeki değişimi gördükçe hiç bırakmadan devam ediyorum. Çok mutluyum. Şükriye hanımla bu süreçte birlikte yol almak çok keyifli kendisine minnettarım

Op. Dr. Yunus Emre Danış Randevu

Doktor Yunus Emre Danış Ameliyat korkum olan birisi olarak kendisinden obezite ameliyatı ile ilgili bilgi almaya cesaret ettim ve kendisinin güven verici bilgisi deneyimi kendinden emin oluşu ameliyat kararını vermemizde o kadar etkili oldu ki zaten araştırma sonucu gitmiştik yapılan yorumlar muhteşemdi ameliyat öncesi sonrası çok ilgili hastasını rahatlatan pozitif bı doktor 7/24 ulaşabilmemiz de ayrıca güzeldi evimizden biri gibi sonsuz minnetarız.İyiki kendisiyle yollarımız kesişmiş ve BAŞARILARININ devamını diliyorum.

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Doğum

Seda Deniz hocam ile birlikte hamilelik sürecimi birlikte geçirdik. Her zaman güler yüzlü ve samimiydi ve doğru zamanda gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleri yaptı. Çok rahat ve sakin bir hamilelik süreci geçirdim sayesinde. Doğal doğum planlamamıza rağmen haftanın dolması ve doğal doğumun yavaş ilerlemesi nedeniyle sezeryan ameliyat oldum. Doğum da başarılı geçti sağlıkla bebeğinize kavuştuk. Ameliyat sonrasında da çok ilgiliydi, herkese hocamızı tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Özlem Kuğu Yenidoğan Takibi

Özlem hanımla yeni doğan takibi ile tanıştık güler yüzlü ilgili yaklaşımı samimiyeti ile işini severek yapan doktor

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Seda hanım ile ikinci çocuğumu dünyaya getirme mutluluğunu yaşıyoruz güler yüzlü ilgili muayene öncesi sonrası bilgilendirmesi işini severek yapan doktor.

I
    Uzm. Dr. Ömer Güney Kalça Protezi

Ömer Bey, sakin ve sağduyulu yaklaşımı, hastayı anlaması ve doğru yönlendirmesi açısndan son derece yetenekli bir doktorumdur. Değişik zamanlarda hem sol hem sağ kalça protez ameliyatı oldum. Süreci son derece profesyonel bir şekilde yürtütmüştür. Gerek hastaya yaklaşımı ve gerek işikonusundaki ciddiyeti takdire şayandır. Gönül rahatlığı ile kendisini ilgili konularda önerebileceğim yetkinliktedir. Ömer Güney ve samimi ekibi her türlü övgüyü hak etmektedir.

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Sezeryan Doğum

Seda hanım ile harika bir gebelik ve doğum süreci geçirdik. Vajinal doğum isteğime her zaman sadık kaldı yardımcı oldu fakat bebeğimiz haftası dolmasına rağmen gelmeyince sezeryan olmaya karar verdim. Hiç pişman olmadım harika bir ameliyat süreci ve sonrası geçirdim. Güler yüzü ve samimiyeti için minnettarım.

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Doğum

Seda Hanım sayesinde gebeliğimi öğrendiğim günden doğuma kadar çok güzel bir süreç geçirdik. Çok kibar, güler yüzlü, hasta psikolojisinden anlayan bir hekim. Her türlü sorumuzda bize detaylı bilgi verdi ve her muayene sonrası mutlu ayrıldık. Kendisi ile her zaman sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle

• Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Genel Cerrah, Onkolog, Hematolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ürolog.
  • Özel Ümit Hastanesi, toplam 598 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Omuz Artroskopisi, Bebek Kalça Ultrasonu, Randevu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi.
  • Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı şeklindedir.