Hakkımızda

Özel Ümit Hastanesi kadrosunda 3 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı,2 beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 dermatoloji uzmanı, 1 enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 gastroenteroloji uzmanı, 2 genel cerrahi uzmanı, 4 göz hastalıkları uzmanı, 1 göğüs hastalıkları uzmanı,1 hematoloji uzmanı, 3 t iç hastalıkları uzmanı, 5 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 kardiyoloji uzmanı, 2 kulak burun boğaz uzmanı,1 medikal onkoloji uzmanı, 2 nöroloji uzmanı, 3 ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 radyoloji uzmanı, 1 üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Ümit Hastanesi Eskişehir ilinde Batıkent mahallesi Gerekli sokakno:13 Tepebaşı adresinde bulunmaktadır.

Özel Ümit Hastanesi
Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı 26180
  • Ace European Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Ö
    Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Doğum

Seda hanım benim hamilelik dönemim boyunca gittiğim doktordu. Her randevuya gittiğimde güleryüzle karşıladı. Aklıma takılan her soruya ayrıntılı ve anlaşılır şekilde karşılık verdi. Doğumumu da onunla gerçekleştirdim. Kendisinden çok ama çok memnunum. Iyi ki varsınız Seda Hanım

Dyt. Şükriye Eral Diyetisyen Randevusu

Şükriye Hanım ile yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz. İrritabl bağırsak sendromu (IBS) semptomlarımın çok arttığı dönemde kendisiyle yollarımız kesişti. Mide krampları, mide yanması ve şişkinlik şikayetlerim vardı. Şükriye Hanım ile ilk görüşmemizden itibaren bana önerdiği beslenme düzenine uymaya çalıştım ve 1 hafta içinde hem şişkinliğim, hem de mide yanmam geçti. İlerleyen süreçte 6 cm büyüklüğündeki yumurtalık kistim de diyetle kayboldu. Şükriye Hanım ile tanıştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi. Şükriye Hanım’ın hastanın halinden anlayan hoşgörülü tavrı ve güleryüzü beni bu zorlu süreçte oldukça motive etti. Şükriye Hanım ile çalışmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Z
    Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Sezeryan Doğum

Seda Deniz hocamız sayesinde hem çok güzel bir gebelik süreci hem de sıkıntısız bir doğum geçirdim. Tüm muayenelerde hem güler yüzü hem de detaylı açıklamaları ile her zaman mutlu ayrılmamızı sağladı.

Dyt. Şükriye Eral Diyetisyen Randevusu

Eşimin burnunda polip vardı ve uyku apnesi teşhisi konuldu. Acil kilo vermesi gerekiyordu. Bu süreçte Şükriye Hanım ile tanıştık ve iyiki tanışmışız. Öncelikle sağlık geçmişimizi dikkatlice dinledi ve not aldı, yaptığı ölçümler sonucunda diyet sürecimizi anlattı.Bize her cümlesi ile moral vererek, her detayı anlatarak bizi rahatlattı. Öğün sayımızı ve porsiyonlarımızı ayarladı. Yediğimiz her öğünü whatsapptan resimlerle takip ederek gerektiğinde yönlendirmelerde bulunarak yanımızda olduğunu hissettirdi. 7/24 sorduğumuz her soruyu sıkılmadan usanmadan yanıtlayarak süreci doğru yönetmemizi sağladı. İlk haftanın sonunda eşim 5 kilo verdi ve muhteşem bir yağ yakımı vardı. Şükriye Hanım harika yol aldığımızı söyleyerek her hafta kontrollere devam ederek sıkı takipçimiz oldu:)Eşim 1 aylık sürecin sonunda 10 kilo verdi. Eşimin horlamaları ve tüm şikayetleri geçti. Ne yazsam az kalır Sükriye Hanımın desteği ve ilgisi için. Sonsuz minnet ve şükran duyuyorum. İyi ki Şükriye Hanım :)

Op. Dr. Seda Deniz Işıklar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Seda hanım mükemmel bir insan onun yanında çok tecrübeli çok iyi bir doktor hasta psikolojisinden ve hasta beklentilerini çok iyi anlayan be bilen birisi ilk tanıştığımızda bu güne gerek normal kadın hastalıkları olsun gerek doğum için tedavi olsun gerekse gebeliğin başından sonuna kadar gösterdiği ilgi alaka gerçekten çok iyiydi eşimi herkonuda gerektiğinden fazla bilgilendirdi bu da eşimin psikolojisi ve huzuru için çok etkisi oldu gerçekten çok memnunuz ve kendisi bu meslekte olduğu sürece herzaman tercihimiz Seda deniz hanım olacak

U
    Uzm. Dr. Ali Rıza Altunsu Randevu

Kızımın ara sıra kalp çarpıntısı şeklinde şikayeti vardı..muayeneye götürdüm,Ali Rıza Hoca gayet ilgili,açıklayıcı bilgiler veren, güler yüzlü bir hekimdi..bundan böyle ihtiyacımız oldukça ona gideceğiz..tavsiye ediyorum

Op. Dr. Gültekin Baş Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Haziran ayında bel kirigindan ameliyat oldum cimentolama yapildi agrilari bir şekilde taburcu edildim bir tanığın vesileyle doktor gultekin bas hocama tekerlekli sandalyeyle gittim birdaha yuruyebilecegimi hayal edemiyordum.GULTEKİN HOCAM sayesinde ameliyat oldum ayaga kalktim hocam benim ile bayağı uğraştı allahima şükürler olsun iyileşme surecindeyim ALLAHİM gultekin baş hocamdan bin kere razı olsun ben yasimdan dolayi cok evham yaptim fakat hocam sabirla guleryuzlu samimi icten davranışlarariyla gecesini gunduzune katti benihayata döndürdü iyiki varsiniz GULTEKİN HOCAM sizi iyiki tanidim

Op. Dr. Murat Şenol Sezeryan Doğum

Murat beyin hem tecrübesi hem de hastayla olan iletişimi sebebiyle gebeliğim boyunca randevularımız sonrası eve huzurla döndük.Aklımızdaki her soruyu sorduğumuzda açıklayıcı cevaplar aldık.Yaklaşık 2 yıl boyunca takipli hastasıydık.Kendisine güveniyorduk.Bu sürecin sonunda bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık.

Uzm. Dr. Coşkun Minnet Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

2 gün Ateşi düşüremeyince kusma iştahsızlık öksürük eklenince sebebini bulamadık ve Coşkun Hocama gittik.Nedenini anlattı boğaz enfeksiyonuna bağlı olduğunu öğrendik gerekli tedavi sonrası içimiz rahatladı. Kızım doğduğundan bu yana bize hastalık sırası ve sonrası yardımcı olan ,aklımıza takılan sorularımıza cevap veren gerekli ilgi ve alakayı gösteren doktorumuz iyi ki varsınız.

Op. Dr. Ersoy Esen Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı

Kendim de bir doktor olarak Ersoy hocamı tercih ettim.Kendisinin GATA da uzmanlığını almış ve tecrübeli bir hekim olması bu tercihimde etkiliydi.21 Ağustos'ta tüp mide ameliyatı oldum süreçte çok yardımcı oldu. Her adımda yanımdaydı. Dakikligi ,sakinliği,bilgisi ve yakından ilgisi hep üstümdeydi. 2 gün hastanede yatışım oldu o süreçte de sürekli beni ziyaret ederek takibimi yaptı. Ameliyatım da gayet güzel geçti 3. Günden sonra ağrılarım kalmadı. Şu an 1. Ayımı bitirdim her şey güzel gidiyor ,ilk ay için hedeflenen %10 kilo kaybına ulaştım.Başka şehirde olduğum halde telefondan da iletişim halindeyiz.Aklında şüphesi olanlar varsa tereddütsüz kendisini tercih edebilir.

• Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Ümit Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Genel Cerrah, Onkolog, Hematolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ürolog.
  • Özel Ümit Hastanesi, toplam 650 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artroskopik Cerrahi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma, Kırık Cerrahisi, Omuz Artroskopisi, Bebek Kalça Ultrasonu, Randevu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi.
  • Hayır, şu anda Özel Ümit Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Ümit Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Ümit Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Ümit Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Özel Ümit Hastanesi adresi Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı şeklindedir.