Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube
Atakent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3/A, Şanlıurfa 63320Sigortalar
- Diğer (İade)
pa...r
Her ne kadar Gamze Hanım’a ilk kez gittiysek de çok çok memnun kaldık. Bir doktor, çocuklara ancak bu kadar ilgi ve alaka gösterebilirdi. Şu durumdan o kadar eminim ki bundan sonra her dişçiye gitmemiz kızımda bir mutluluk yaratacaktır. O kadar mutlu ve memnun ayrıldık ki “ kızımın en büyük şikayeti doktor hanımın dolgu yaparken dişlerini gıdıklaması olmuştur “ :) :)… Şanlıurfa ilimize böyle samimi ve çocuklara karşı aşırı sevgi ve ilgi gösteren bir doktorun olması bence bizler için çok büyük bir şanstır. Doktor Hanıma kızım ve kendi adıma çok çok teşekkür ederim. ( Pakize Su )
fe...a
Ameliyatla gömülü 20’lik dişimi çektirdim Bekir Bey’e. Çok ilgiliydi ve eli çok hafifti, hiç acıtmadı. Çekim süreci çok kolay ve güzel geçti. Gerçekten işinde çok iyi bir doktor :)
ö.....
Kendisiyle çene ağrılarım sebebiyle tanışmıştık, ilk andan son ana kadar hep destek oldu kendisi bana. Her hastasına ayrı özen göstermesi çok önemliydi benim nazarımda. Dış sıkmalarım için masseter botoks, fizyoterapi uyguladı ayrıca diş sıkmaları çoğunlukla stres kaynaklı olduğundan dolayı Psikoterapiye başlamama vesile oldu ki böyle çalışma sistemi olan bir çene cerrahıyla karşılaşmamıştım hiç , kişisel başarısının yanında bu kadar destekçi ve ilgili olması zaten oldukça ilgimi çekmişti. Bir de 4 tane gömük 20'lik dişimi ameliyatla aldı, her ne kadar korkarak gitsem de güle oynaya geçti benim için o süreç. Sonsuz ilgisi için ne desem az kalır. Tereddüt etmeden önerebileceğim tek cerrahtır kendisi.
h....d
Dt Halil Öcal Beye Ve Çalışanlarına Çok Teşekkür Ediyorum Diş Dolgumu Ve İmplantımı Sorunsuz Bi Şekilde Yaptı Ailemizin Yıllardır Doktoru Kendisinden Çok Memlunuz Kendisine Ve Urfa Dent Çalışanlarına Çok Teşekkür Ederiz
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube, Şanlıurfa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube, Şanlıurfa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube, toplam 95 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü.
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube nerede?Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube adresi Atakent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3/A Şanlıurfa şeklindedir.
Şanlıurfa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şanlıurfa bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri