Özel Üsküdar Hospital Türk
Özel Üsküdar Hospital Türk
Selmanipak Cad.No:158, İstanbul 34664Sigortalar
- Diğer (İade)
y....d
Geçmeyen kaşıntı şikayetiyle gittik. Muayne ettikten sonra tahlil sonuçlarını görmeden bir poşet dolusu ilaç ve kortizollü iğneler yazdı test sonuçlarından sonra bile parazit teşhisi koyup ona göre tedavi uyguladı. Kontrole gitmek isediğimizde hastaneden ayrıldığını öğrendik. Süreç boyunca zaten doktora ulaşmakta güçlük yaşadık. Tedavi sürecini yarım bıraktı. Farklı bir doktora gittiğimizde yanlış teşhis konduğunu uyuz hastalığının olduğunu öğrendik ve ona göre tedavi uygulandı. Şikayetler hafifledi. Özetle yanlış teşhis sonucu boş yere kortizollü iğneler vurdurduk ve ilaçlar kullandık. Üstelik tedavi bitmeden doktor açıklama bile yapmadan hastaneden ayrıldı.
d....e
2017 yılında rinoplasti ameliyatı oldum fakat ameliyat sonrası burnumun sağ tarafında gözle görülür bir çöküklük vardı.Nefes sorunumda devam etmekte ayrıca burun deliklerimde çok orantısız oldu bunu kendisine ilettiğimde çökük bölgeye dolgu yaptı ve yüzün iki tarafının eşit olmadığını zamanla daha normal gözükeceğini iddaa etti fakat hala çok kötü bir orantısızlık mevcut tavsiye etmiyorum kesinlikle .
s....ş
2015 senesinde burnumdan nefes alamama sorunu için kendisine gittim burnumda herhangi bir yamukluk kırık eğrilik yoktu allaha şükür şekli bozulmadı fakat halen nefes alamıyorum ve benim en çok hoşlanmadığım konu kesik izi estetik dikiş o zamanla geçicek dedi kendisi ama yaklaşık 10 sene oldu vede iz halen ilk günki gibi duruyor
d.....
Ali Bey'e botox için gittim.
Botox sonrası, önce üst dudağım sağ yukarı doğru asimetrik bir görünüme sahip oldu. Sonra düzeltme için gittiğimizde, kendisi müdahale etti ancak bu sefer de alt dudak sola doğru çekmeye başladı. Şu anda ağzım maalesef yamuk.
Hasta
2016 yılında ameliyat oldum. Fakat burnum eğriligi düzelmedi hatta solunumum daha kotu oldu tavsiye etmiyorum
Üzerinden 10 sene geçmiştir
İzzet hocamın kıl dönmesi operasyonu sonrasında "bu daha tekrarlamaz" dediği daha dün gibi :)
Allah sizden razı olsun hocam
m....m
Kendisine sekiz sene önce ameliyat oldum ve burnumdan memnun değilim burnumun kemerini alamadı delikler desen orantısız ve dikiş izleri belli şuan yeni yeni reviZyon ameliyatı olma cesareti buldum kendisini tavsiye etmiyorum
a....d
Kulak burun boğaz doktorum olan Erdinç beye 2022 yılında burun estetiği yaptırdım ve iyiki yaptirmisim görunum olarak mükemmel bir burna sahip oldum
onun sayesinde iyiki tanımışım iyiki benim doktorum olmuş gerek ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakası samimi sevecen tavırlarından dolayı çok teşekkür ederim. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim
s....ö
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiş olduğum bir doktordu. Konuşması ve sakin tavırlarıyla beni inanılmaz rahatlattı. 08.09.2022 tarihinde Burun estetiği ameliyatı oldum. Herşeyden önce ilk defa bir ameliyat geçireceğim için heyecanlı ve tedirgindim doktorumun rahat ve tatlı konuşmasıyla güzel bir ameliyat geçirdim. Hastanede her ihtimale karşı 1 gece kalmak istedim ve inanın ağrım sızım hiç birşeyim olmadı. Bugünde tamponlarımı çıkarttım gerçekten nefes alabilmek çok güzel birşey doktorumun ilgi alakası ve sevecenliği çok güzel davranışları da keza öyle bu hafta çarşamba günü de kız kardeşim ameliyat olacak umarım onunda ameliyatı güzel geçer.
Herşey için teşekkür ederim Erdinç Hocam..
a....u
2017 yılında nefes problemi için gittiğim hem burun eti aldırmak hemde estetik olduğum doktor. Ameliyat sonrası hiç bir değişiklik olmadı hala geceleri nefes alamıyorum üstelik burun şeklim ilk zamanlar o kadar kabaydı ki ödem var iner dediler, kemer kısmında parça unutulmuş yandan çok kötü gözüktüğünü söyledim, dolgu yapıp gönderdi. Zaman geçtikçe orta kısım çöktü ve parça kemik bırakılmış, yan durduğumda yamuk burun moralimi bozuyor. Tekrar yapılan yamuk burnu düzeltmek için doktor arıyorum.
Dr.Erdinç'i tavsiye ETMİYORUM.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Üsküdar Hospital Türk, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Üsküdar Hospital Türk, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, El Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah.
Özel Üsküdar Hospital Türk hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Üsküdar Hospital Türk, toplam 70 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Özel Üsküdar Hospital Türk adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Üsküdar Hospital Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Üsküdar Hospital Türk kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Üsküdar Hospital Türk bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Üsküdar Hospital Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Üsküdar Hospital Türk kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Üsküdar Hospital Türk ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Üsküdar Hospital Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Üsküdar Hospital Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Üsküdar Hospital Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Üsküdar Hospital Türk nerede?Özel Üsküdar Hospital Türk adresi Selmanipak Cad.No:158 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
İstanbul bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
İstanbul bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri