Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Tacettin Veli Bulvarı Özer Sok. No:3, Kayseri 38050Sigortalar
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Diğer (İade)
- Yapı Kredi Sigorta
s....ş
Alt çene gömülü yirmilik diş çekimi için kendisine başvurduk, doktor bey muayene sonrası ayrıntılı bir şekilde riskleri ve olası sonuçları açıkladı. Bir hafta sonra ameliyat ile çekim yapıldı, ilk günler illaki sıkıntılı geçiyor ama bir hafta sonra normal yemek yemeye başladım ancak çene ağrısı neredeyse 20 gün kadar devam etti. Ama doktor bey iyileşme sürecinin zaten 20 günü bulacağını söylemişti. Şu an için yapılan işlemlerden memnunum.
yr...ö
Ben ülkü hanıma öndişlerime zirkonyum kaplama yaptırdım gülüş tasarımı olarak sonuçtan çok memnun kaldım herkeze çok çok öneririm artık çok güzel gülebiliyorum
al...t
Yurt dışından emekli olup dönüş yaptık tanımadan önce eşim ve benim çekincelerim vardı ama eşim ve benim diş çekimlerimiz ve implanttan sonra yaptığı çalışmalardan çok memnun kaldık Dr.Ülkü hanım işini bilen,güvendiğimiz diş doktorumuz oldu ve eşe dosta tavsiye ediyoruz beraber çalışan asistan hanımdanda çok memnunuz.
sc...
Ellerinize sağlık,pratik bilinçli doktor hanım implantlarımızı da planlıyoruz
n....b
Aylardır yirmilik diş ağrısı çekiyordum dış hekiklerine gittim ama hiçbiri çekmeye cesaret edemedi ama hidayet hocamla tanıştıktan sonra iki tane yirmilik dişimi 10dk kadar kısa sürede çekti ve ne şişlik ne fazla ağrı cekmedm herkese tavsiye ederim
işinde uzman güleryüzlü bir hekim çok memnun kaldım kendisi diş çekimi ve diş taşı temizligimi yaptı tüm sorularımı detaylı ve sabırla cevapladı
Anneme 2 yıl önce yaptığı iki implanttan biri sürekli olarak iltihap ve yara oldu,sayısız paket antibiyotik tedavisi ve ağrı siziyla geçen 1.5 yılın sonunda implantları başka bir hekime cikarttirmak zorunda kaldik ama bitti mi,hayır!oradaki sinire hasar verdigi için nevralji olusmus ,çene cerrahları bu kanıya vardı çünkü çıktıktan sonra bile ağrı hafiflemedi,kulağa ve boğaza inmeye devam etti,şimdi sırada beyin cerrahide nevralji tedavimiz var,asla tavsiye etmiyoruz
a....h
Esra hanıma ortodonti tedavisi için gittim ve çok memnun kaldım hiç ummayacağım bir gülüşe sahip oldum.Güleryüzü ve kibarlığı ile de bizi mutlu etti. Kendisi ve uzman diş ailesi harikasınız
Ömür bey ile 2 seans kanal tedavisi işlemi gerçekleştirdik. Başka hekimlerin yapmaktan çekindiği zor bir dişi kolaylıkla kurtardı. Şu anda da işlemden sonra hiçbir ağrı yaşamadım. Tedavi sürecini detaylı anlatması, hastalarına karşı rahatlatıcı ve güzel iletişimi ile oldukça memnun kaldım. Bundan sonra Kayseri'de tercih edeceğim tek endodonti uzmanıdır. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
t....l
Çok zorlu bir dis olmasina ve kanal tedavisinden hayli tedirgin olmama karşın Ömür beyin tedavisi beklentimin aksine ağrısız geçti, sonuçtan son derece memnunum . Ayrıca Ömür beyin iletişimini ve hastaya yaklaşımını Çok pozitif buldum, benim gibi kanal tedavisinden tedirgin olanlar hiç düşünmeden tercih edebilirler.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Kayseri şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Kayseri şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Periodontolog, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Endodontist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 131 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dental Anastezi, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Lokal Anestezi, X-Ray, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Tacettin Veli Bulvarı Özer Sok. No:3 Kayseri şeklindedir.
Kayseri bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kayseri bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri