Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkımızda
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050Sigortalar
- Diğer (İade)
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Halkbank Mensupları
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
mu...n
Yoğun bir diş ağrısı ile gittiğim rüstem hocamın muayenesinden yarım saat sonra ağrılarımdan kurtulmuş olarak çıktım.Bu dördüncü 20 lik diş çekimim ve bu denli rahat ettiğim bir deneyimim olmamıştı.İşlem sonrası da minimal şişlik ve ağrıyla çekim sonrası süreci de atlattım.Kendim de bir hekim olarak tıbbi bilgi ve becerisine tam not vermek istiyorum.Ellerinize sağlık hocam
e....a
Yanlış tedavi sonrası çene eklemimde oluşan ağrı sebebiyle araştırmalarım sonucu Pınar hanım ile tanışma fırsatım oldu kendisinin detaylı açıklamaları süreci anlatması ilgisi güvenle tedavi sürecine başlamamı sağladı keşke daha önce tanışma fırsatım olsaydı
Kaplamalarımı Neslihan hanımda yaptırdım başarılı bir süreç geçirdim
İmplant tedavisi gördüm çok korkarak gelmiştim ama beklediğim gibi olmadı ağrısız bir süreçti emeğinize sağlık
l.....
Pınar hanıma gömülü 20 yaş dişi cerrahi operasyonu için gittim.Gömülü dişim , önünde ki azı dişini de çürüttüğü için eş zamanlı 2 çekim uygulandı.
Pınar hanımın cerrahi bilgisi ,gülen yüzü ve samimi iletişimi ,çekim anında beni çok rahatlattı.En ufak bir olumsuzluk yaşamadan cerrahi operasyonu tamamladık.Ailemizin hekimi oldu bundan sonraki süreçte , iyi ki tanıdım kendisini, iyi ki yollarımız kesişti.
Pınar hanım ve ekibine sorunsuz geçen operasyon için minnettarım.
Uzman diş grup ağız ve diş sağlığı polikliğine gönül rahatlığı ile tedavilerinizi olabilirsiniz.
Implant tedavimi gerceklestirdik sorunsuz ilerledik tavsiye ediyorum
a....m
Pınar hocamla 3 yıldır tanışıyoruz. Bütün yirmilik diş çekimlerimi kendisine yaptırdım. Güler yüzü ve elinin hafifliğiyle hiç acı çekmeden çekim hızlıca bitiyor. Korkuları olan varsa kesinlikle Pınar hocamla bunu yeneceklerdir.
p.....
İmplant ve protez tedavimi gerçekleştirdik süreçten iyiydi tavsiye ediyorum
p.....
İmplant ve Protez tedavimi gerçekleştirdim sonuç gayet iyi tavsiye ederim
ha...a
Protezlerimi yaptırdım memnun kaldım tavsiye ediyorum
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kocaeli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kocaeli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortodontist, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Endodontist, Periodontolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 156 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi Kocaeli şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri