Hakkımızda

Uzman Diş Grup, diş hekimi kadrosuyla 800 m² alanlı yerleşkesinde açık ve kapalı otopark alanıyla Kocaeli İzmit'te hizmet vermektedir. Havalandırma, sterilizasyon ve dezenfeksiyon konularında teknolojiden faydalanmaktadır. *Polikliniğimizde koronavirüs ile ilgili düzenli önlemler alınmaktadır.

Özel Uzman Diş Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:46/B Nazer Inn İş Merkezi, Kocaeli 41050
  • Diğer (İade)
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • Halkbank Mensupları
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Yapı Kredi Sigorta

Uzm. Dt. Neslihan Yenice İmplant Üstü Protezler

Neslihan Hanım zirkonyum ile diş eti uyumunun daha etkili olacağını ifade etti ve etkili önerisiyle zengin bir ağız yapısına, görünüşüne sahip oldum. Ayrıca diğer dişleriniz ile renk uyumunu gayet iyi belirliyor. Bütünlüğü sağlıyor. Tedavi süresince ilgiliydi.

Uzm. Dt. Pınar Yüce İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri

Öncelikle diş tedavisi gibi genelde stresli olabilen bir süreci Pınar Hanım ile kolaylıkla atlatabileceğinizi belirtmek isterim. İki ayrı Sinüs Lifting operasyonu, 4 adet implant tedavisini rahat ve ağrısız bir şekilde geçirdikten sonra tedavimi sürdürdüm. Genel kontroller sonrası ufak dolgu tedavileriyle tüm tedavimi tamamladım. Kendisinin etkileyen operasyon uzmanlığı beni çok şaşırtmıştı ve güven duygunuzun artmasına vesile oluyordu. Tedavi öncesinde dahi tüm ihtiyaçlarımı nezaketen dinledi ve kendi önerisini sundu. Detaylara önem veren bir kişiliğe sahip olduğumdan Pınar Hanım ve ekibi iş yoğunluğumu göz önünde bulundurarak tüm çabalarını sarf etti ve randevu gün, saatlerimi bu etkene göre planladı.
    Sağlıklı ve güzel bir ağız yapısına sahip olmak gerçekten farklı bir duygu. Ailemi ve sosyal çevremi özellikle yönlendirdiğim Uzman Diş ailesine gözünüz kapalı gitmenizi öneririm.

Dt. Rüstem Hacıbeyoğlu İmplant

İmplantın konusunda tek tek ilgilendi konuşması ile beni sakinleştirdi ilgi alaka olarak çok memnun kaldim

Uzm. Dt. Pınar Yüce İmplant

İmplant için gidiyorum çok memnun kaldim ilgili ve güler yüzlü hasta halinden anlayan doktor

Dt. Muharrem Mustafa Güneysel Diş Dolgusu

Kendisine iki dolgu yaptırdım ileri de bir randevum var. Mustafa Bey'in hastayla olan iletişimi çok güzel, işlem esnasında tüm adımları ayrıntılarıyla açıklayarak ilerledi bu da psikolojik olarak rahat hissetmemi sağladı. Çok kibar ve eli hafif bir doktor, her şey sorunsuz ilerledi, işlem sırasında da sonrasında da ağrım olmadı. Randevuma da zamanında alındım beklemem gerekmedi çok memnunum.

Uzm. Dt. Elnur Bora Cömert Periodontoloji Randevusu

Elnur Beyde diş eti tedavisi gördüm ve tedavim sorunsuz bir şekilde tamamlandı

Uzm. Dt. Elnur Bora Cömert Periodontoloji Randevusu

İmplantlarımı yaptırdım bu kadar ağrısız acısız olduğunu bilseydim bu kadar zaman beklemezdim gerçekten elnur bey alanında oldukça iyi bir hekimmiş şifdetle tavsiye ederim uzman diş olarak da tedavi süresi desteklerinden çok memnun kaldım

Uzm. Dt. Elnur Bora Cömert Periodontoloji Randevusu

Diş eti kanamam ve hassasiyetim için elnur beye başvurdum tüm süreç benim için çok olumlu geçti. Küretaj işlemi yapıldı 4 aşamada şimdi oldukça rahat ve mutluyum tüm süreçlerimde uzman dişte devam edeceğim

Dt. Rüstem Hacıbeyoğlu Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları

Rüstem beyden implant üstü sürecim için birlikteydik. Tüm tedavim boyunca yaklaşımı ve tedaviyi anlatması an ve an beni çok mutlu etti. Protez kısmı için çok memnunum, tedavim çok güzel şekilde ilerledi sayesinde

Uzm. Dt. Pınar Yüce Cerrahi İmplant

İmplant tedavi sürecimdeki sorunlu hasta olmama rağmen sabır ve hassasiyetle tedavi sürecim tamamlandı