Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi
Taburculuk Sonrası Hizmet
IV Zindelik Kürleri
IV Destek Tedaviler
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi
Mansuroğlu Mahallesi 1593/1. Sokak No:2A/98 Lider Centrio, Bayraklı 35535Uzmanlar
a ...k
Deniz hanımla annemin rahatsızlığı dolayısıyla tanıştık. Annemin akciğerindeki lezyona başka hastanede tam teşhis koyulamadı ve tatmin edici bir açıklama yapılamadı.Belirsizlik ve bir tedavi planının netleşememesi bizi çok yıprattı.Deniz hanıma tavsiye üzerine gittik. Öncelikle nazik, sakin ve hastasıyla çok ılımlı iletişim kuran bir doktor. Gerekli tıbbi bilgiyi verip çok başarılı bir tedavi uyguladı. Tüm süreci çok profesyonelce sürdürdü. Hem doktorluğu hem de insaniyeti mükemmel birisi. İnsanın güvenilir bir doktoru olması çöm kıymetli. Herkese tavsiye ediyorum.O günden beri ailenizin doktoru oldu. Her şey için çok teşekkürler.
Covid sebebi ile hastaneye yattığım dönem Deniz Hanım doktorumdu, o dönem tanışmıştık kendisi ile. Benim için gerçekten çok büyük bir şanstı Deniz Hanım ile karşılaşmak. İşine çok hakim, çok titiz tüm süreçleri ilgi ile takip eden mükemmel bir hekim. Covid hastalığım zatürreye çevirmişti ve gerçekten çok zor dönemler geçirmiştim. Beni o zor dönemlerde , resmen hayata geri döndürdü.. İyileşmem için uyguladığı tedavi yanısıra , psikolojik olarak da çok destek oldu sağolsun. Kendisine minnettarım, teşekkürlerimi sunuyorum.
şe...n
Sevgili Doktorumuz Deniz hnmla yıllar önce yollarımız başka bir hastanede görevliylken kesişti.Annem uzun yıllardır KOAH hastası ve tedavisi kendi tarafından yapılmaktadır .Tedavimizin hastane sürecinde kendisinin bize gösterdiği ilgi alaka ,bitmeyen sorularımız karşılığında gösterdiği sabır muhteşemdi.Yarı yıl izmir yarı yıl istanbulda yaşamamıza ramen doktorumuz hastalığıyla ilgili hertürlü gelişimi takip etmektedir .Hastasına sahip çıkar ve hiç bir detayı atlamaz anlaşılır bir dille hastalık sürecini hastasına anlatır ve tatlı dili ile annemi düzenli olarak solunum makinasını kullanmaya ikna etmiş biricik doktorumuzdur.
y.....
Anne ve babamın rutin kontrolleri için evde gerek tahliller için örneklerin alınması gerekse sonrasında Deniz hn in ziyareti bizler için çok değerli ve önemliydi. Kendisini babamın hastanedeki tedavi sürecinde tanıdıktan sonra evde saglik hizmetleri konusundaki yeni oluşumda ayni yakin ilgi ve takibi gösteren bir yapı ile karşılaşmaktan memnuniyet duyduk. özellikle bu pandemi sürecinde yakından ve sürekli takip gereken durumlarda Deniz hn ve ekibine duyduğumuz güveni bir kez daha hissetmek özellikle büyüklerimiz adina bizleri memnun etti.Izmir de eksik olan bir hususu tamamladıklarını için Deniz hn ve ekibine teşekkür ederiz.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi, Bayraklı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi, Bayraklı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi nerede?Özel Yaşam Evde Sağlık Evde Bakım Merkezi adresi Mansuroğlu Mahallesi 1593/1. Sokak No:2A/98 Lider Centrio Bayraklı şeklindedir.
Bayraklı bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Bayraklı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri