Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
10000 m2 kapalı içerisinde yer alan Özel Osmaniye Yeni Hayat Hastanesi 143 yatak kapasitesi ve ayriyetten 21 yataklı diyaliz merkezi ile hizmet vermektedir. Kapsamlı sağlık hizmeti vermek amacı ile kurulan Özel Osmaniye Yeni Hayat Hastanesi'nde tüm temel cerrahi ve dahili branşlarında klinik, poliklinik, ameliyathane, yeni doğan ve yoğun bakım hizmetleri verilmektedir..
Özel Yeni Hayat Hastanesi
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
s....c
Oğlumun yüzünde son bir yılda artan benler şikayetiyle Hasip Bey 'e gittik. Bize direkt sert bir şekilde "Annesi bu sebepten dolayı bu çocuğu bir daha doktora getirmeyin " dedi. Zaten biz de önlem amaçlı bir uzman görüşü almak istemiştik. Ama doktorun iletişiminden memnun kalmadık.
m....t
Annem anne karnındayken gözünde kitle oluşmuş ve giderek büyüyordu.kemiği eriterek daha içe doğru ilerliyormuş.Gizem hanım çok güzel bir bir şekilde ameliyati gerçekleştirdi.Ameliyattan önceki süreçte ve sonrasında da bizimle çok güzel ilgilendi güler yüzlü ve mütevazi bir insan.
İşinde de çok titiz ve ilgili bir doktor.
Onunla karşılaştığımız için çok şanslıyız..
botoks işlemi için gittim, çok memnun kaldım. başka konularda merak ettiğim diğer sorularımı doktor hanım sabırla cevapladı. başarılar dilerim.
al...n
Ne diyimki inşallah osmaniye hakediyordur böylesine bir doktoru jinakomasti şikayetim vardı bunun için doktoruma başvurdum gayat güzel bilgiler verdi söyledikleri beni çok heyacanlandırdı
2 aylık ameliyat öncesi süreçte sayfa sayfa sordum birini bile geçiştirmedi hepsini cevapladı cerrahi müdahale yanında mükemmel bir psikolog her sorunuzla her sorununuzla bire bir yüzyüze ilgileniyor hayatımda böyle bir doktora ilk defa denk geldim iyikide geldim osmaniyenin böyle doktorlara sahip çıkması gerekiyor müthiş kendisi ayrı ilgili alakalı asistan ı ayrı ilgi ve alakalı tek kelime ile müthişler iyiki tanıdım hocamı sonuç olarak çok iyi bir tedavi süreci aldım diyebilirim
s....g
Gizem hanıma burun ameliyatı için başvurdum.Öncelikle güler yüzüyle merak ettiğim tüm sorulara cevap buldum.Ameliyatımı oldum 14.günüm ve ilk günden bu yana o kadar konforlu bir süreç geçirdim ki ağrı kesicisiz tamponsuz ve tabiki en önemlisi istediğim sonucu almamdı öyle de oldu çok memnunum duruşundan iyiki gizem hanımı tercih etmişim diyorum eğer kararsızsanız yardımcı olur diye düşünüyorum .
Hasta
Her şeyden önce nezaket ve hoşgörü ile diyalog kurmak benim için her şeyin başında geliyor bize bunlar sağlandığı için çok teşekkür ediyorum. Net ve açıklıkla sorularımız yanıtlandı bebeğimizle ilgili her ayrıntı paylaşıldı.
y.....
Gebelik malum zor süreç, bu süreçte moral bozan ya da hasta açısından bakınca ilgisiz davranan çok fazla kadın doğum doktoru var. Neyse ki Erçin hocam iyi veya kötü her durumla yeterli açıklamalar yaparak ve gereksiz telaşı önleyerek yanımızda oldu. Korkutan değil sakinleştiren bir doktor olduğu için çok şanslıyız.
ra...u
Gayet ilgili bir doktor. Kendisini çok sevdim tedavi sürecimizi ve gebelik sürecimi Erçin bey yönetti. Her zaman açıklayıcı oldu. Tüm sorduğum sorularıma cevap aldım. Doğumum içinde tercihim kendisi olacak.
ha...
Öncelikle herkese acil şifalar versin doktor beyden asistanı ve hemşire arkadaşlardan Allah razı olsun gerçekten ilgi alaka beklenenin çok çok üzerinde 07.12.2022 tarihinde eşim safra kesesi amaliytı için gittik 2 gün kaldık herşey olması gerektiği gibiydi teşekkürler iyi çalışmalar.
ez....
Canım ciğerim doktorumla ssvd için tanıştık ama bebeğim bir türlü gelmedi ve sezeryan oldum ama 2.ameliyatim olduğu için bayağı zorlandım doktorum dikislerimi çok sağlam atmış olacak ki ondan bu doğum benim için zordu ama doktorumu çok seviyorum candır
Özel Yeni Hayat Hastanesi, Osmaniye şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Yeni Hayat Hastanesi, Osmaniye şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog.
Özel Yeni Hayat Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Yeni Hayat Hastanesi, toplam 321 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Yeni Hayat Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Yeni Hayat Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Yeni Hayat Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Yeni Hayat Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Yeni Hayat Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Yeni Hayat Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Yeni Hayat Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Yeni Hayat Hastanesi nerede?Özel Yeni Hayat Hastanesi adresi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:477 Osmaniye şeklindedir.
Osmaniye bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Osmaniye bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri