Özel Yücelen Hastanesi Muğla
- Diğer (İade)
- SGK
Görüşler içerisinde ara
ke...ı
Bizimkisi Tekirdağ dan Muğlaya bir kıymık hikayesi hanımefendi hem mesleği hem ahlaki olarak kendini geliştirmiş saygın hekimlerden Yücelen hastanesi böyle bir hekim ile çalıştığı için çok şanslı biz 4. Hekim olarak tesadüf bulduk kendisini oğlumun parmağına batan kıymık bir türlü çıkarılamamıştı iyi ki bulmuşuz aynı gün 1,5 aylık sıkıntımızdan kurtulduk iyi ki varsınız Nihan hanım
fr...m
Bazen yorumlara dikkat etmek gerekir ama Dr. Serhat Özgün söz konusu olduğunda ona 5 yıldızlı yorum yapan herkese katılıyorum. 6 yıldız olsaydı onu seçerdim. Dr. Serhat gerçekten de vücudunuzda neler olup bittiğini bilmenizi sağlamak için çok zaman harcayan ilgili bir kişidir. Yumuşak konuşur ve dinler. Ne yapacağını ve ne beklemeniz gerektiğini ayrıntılı olarak anlatır. Muğla'ya yakın değilseniz telefon veya WhatsApp üzerinden takip eder. 84 yaşındayım ve normale döndüğümü hissettiğimde Holep operasyonu yorumu yapmaya karar verdim. Dr. Serhat karşılaştığım en iyi cerrahlardan biri.
Kendinizi gönül rahatlığıyla teslim edeceğiniz bir doktor.Topuk kırığı ameliyatı oldum.Kendisine teşekkür ederim
Arman Bey alanında cok iyi bir doktor. Annemin glokom göz sorunu var, doktor bey tedavi etti ve yakından ilgilendi. Dalaman’dan ailecek kendisine gidiyoruz. Teşekkür ederiz.
be...a
Evlenmemiş bekar ve hiç çocuk sahibi olmayan biri olarak,Ahmet Hoca gibi bir doktora denk gelmem büyük bir şans...İzmir de bir kaç kadın doğuma gitmiştim.Kanamalı ve 2 tane büyük miyom olduğunu ve rahimin etrafınıda saran miyomlar olduğu için ameliyat esnasında kanama durmasa rahimim alınabilineceğini söylediler..İşte böyle riskli ve rahimimi almadan başarılı bir ameliyat gerçekleştiren sevgili Ahmet Hoca 'ya sonsuz teşekkürler
m....g
Babamın prostat kanserini tespit etti. kafamızda soru işareti bırakmadı ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgili davrandı
Hasta
Babamın prostatı için gelmiştik. O kadar iyi bir ilgiyle ve tadavi süreciyle karşılaştık ki anlatamam.. Serhat hoca sayesinde erken teşhis ve ameliyat sayesinde bu süreci hızlı bi şekilde atlattık. Bence muğla bölgesindeki gördüğüm en iyi üroloji uzmanı..Hem karekter olarak hemde doktorluğu tartışılmaz şekilde güzel.. Hocamıza çok teşekkür ederiz..
Hasta
Nihan hanıma nazalobial dolgu için gittim. İlgisi , hastaya olan yaklaşımı son derece mükemmeldi. İşlemi uygulamadan önce çok detaylı bir şekilde anlatarak kafamdaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırdı. İşlem sonunda ‘iyi ki Nihan hanımı tercih ettim ‘dedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki işlemlerimde kesinlikle Nihan hanımı tercih edeceğim.
d ...t
Nihan hanımla yüzümdeki çizgiler sebebiyle tanışma fırsatımız oldu.yıllardır İstanbul’da yaptırdığım dolgu ve botoksumu artık gözüm kapalı ve güvenerek teslim edeceğim bir hekim bulduğum için çok şanşlıyım Muğla’da . İlgilisi,nezaketi, profesyonelliği ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.
d....o
Nihan hanıma yanak bölgemde ve nazolabial bölgemdeki çöküklüklere dolgu yaptırmak İçin gittim. Enjeksiyon doğru bölgelere yapılmadı ve eskisinden çok daha kötü bir görüntü oluştu.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla, Muğla şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Yücelen Hastanesi Muğla, Muğla şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Radyolog, Nörolog, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Psikolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Onkolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Yücelen Hastanesi Muğla, toplam 482 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Yücelen Hastanesi Muğla online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Yücelen Hastanesi Muğla bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Yücelen Hastanesi Muğla ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Yücelen Hastanesi Muğla ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Yücelen Hastanesi Muğla hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Yücelen Hastanesi Muğla nerede?Özel Yücelen Hastanesi Muğla adresi Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı Muğla şeklindedir.
Muğla bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Muğla bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri