Diğer kurumları göster

• Diğer (İade)
  • SGK

K
    Op. Dr. Nihan Tuncel • Diğer

Bizimkisi Tekirdağ dan Muğlaya bir kıymık hikayesi hanımefendi hem mesleği hem ahlaki olarak kendini geliştirmiş saygın hekimlerden Yücelen hastanesi böyle bir hekim ile çalıştığı için çok şanslı biz 4. Hekim olarak tesadüf bulduk kendisini oğlumun parmağına batan kıymık bir türlü çıkarılamamıştı iyi ki bulmuşuz aynı gün 1,5 aylık sıkıntımızdan kurtulduk iyi ki varsınız Nihan hanım

Op. Dr. Serhat Özgün • Üroloji Randevusu

Bazen yorumlara dikkat etmek gerekir ama Dr. Serhat Özgün söz konusu olduğunda ona 5 yıldızlı yorum yapan herkese katılıyorum. 6 yıldız olsaydı onu seçerdim. Dr. Serhat gerçekten de vücudunuzda neler olup bittiğini bilmenizi sağlamak için çok zaman harcayan ilgili bir kişidir. Yumuşak konuşur ve dinler. Ne yapacağını ve ne beklemeniz gerektiğini ayrıntılı olarak anlatır. Muğla'ya yakın değilseniz telefon veya WhatsApp üzerinden takip eder. 84 yaşındayım ve normale döndüğümü hissettiğimde Holep operasyonu yorumu yapmaya karar verdim. Dr. Serhat karşılaştığım en iyi cerrahlardan biri.

V
    Uzm. Dr. Mehmet Ali Salın • Ayak Ve Ayak Bile...daha fazlaği Cerrahisi daha az

Kendinizi gönül rahatlığıyla teslim edeceğiniz bir doktor.Topuk kırığı ameliyatı oldum.Kendisine teşekkür ederim

Op. Dr. Arman Ataç • Diğer

Arman Bey alanında cok iyi bir doktor. Annemin glokom göz sorunu var, doktor bey tedavi etti ve yakından ilgilendi. Dalaman’dan ailecek kendisine gidiyoruz. Teşekkür ederiz.

Op. Dr. Ahmet Zülküf Erdem • Diğer

Evlenmemiş bekar ve hiç çocuk sahibi olmayan biri olarak,Ahmet Hoca gibi bir doktora denk gelmem büyük bir şans...İzmir de bir kaç kadın doğuma gitmiştim.Kanamalı ve 2 tane büyük miyom olduğunu ve rahimin etrafınıda saran miyomlar olduğu için ameliyat esnasında kanama durmasa rahimim alınabilineceğini söylediler..İşte böyle riskli ve rahimimi almadan başarılı bir ameliyat gerçekleştiren sevgili Ahmet Hoca 'ya sonsuz teşekkürler

Op. Dr. Serhat Özgün • Prostat Biyopsisi

Babamın prostat kanserini tespit etti. kafamızda soru işareti bırakmadı ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgili davrandı

Op. Dr. Serhat Özgün • Üroloji Randevusu

Babamın prostatı için gelmiştik. O kadar iyi bir ilgiyle ve tadavi süreciyle karşılaştık ki anlatamam.. Serhat hoca sayesinde erken teşhis ve ameliyat sayesinde bu süreci hızlı bi şekilde atlattık. Bence muğla bölgesindeki gördüğüm en iyi üroloji uzmanı..Hem karekter olarak hemde doktorluğu tartışılmaz şekilde güzel.. Hocamıza çok teşekkür ederiz..

Op. Dr. Nihan Tuncel • Diğer

Nihan hanıma nazalobial dolgu için gittim. İlgisi , hastaya olan yaklaşımı son derece mükemmeldi. İşlemi uygulamadan önce çok detaylı bir şekilde anlatarak kafamdaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırdı. İşlem sonunda ‘iyi ki Nihan hanımı tercih ettim ‘dedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki işlemlerimde kesinlikle Nihan hanımı tercih edeceğim.

Op. Dr. Nihan Tuncel • Diğer

Nihan hanımla yüzümdeki çizgiler sebebiyle tanışma fırsatımız oldu.yıllardır İstanbul’da yaptırdığım dolgu ve botoksumu artık gözüm kapalı ve güvenerek teslim edeceğim bir hekim bulduğum için çok şanşlıyım Muğla’da . İlgilisi,nezaketi, profesyonelliği ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Op. Dr. Nihan Tuncel • Diğer

Nihan hanıma yanak bölgemde ve nazolabial bölgemdeki çöküklüklere dolgu yaptırmak İçin gittim. Enjeksiyon doğru bölgelere yapılmadı ve eskisinden çok daha kötü bir görüntü oluştu.