Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Hastanemizde; tanı ve tedavi üniteleri, tüm branşlarda ameliyatların yapılabildiği toplamda 3 ameliyathane, 50 servis, 21 erişkin yoğun bakım, 19 yenidoğan yoğun bakım ve 5 çocuk yoğun bakım olmak üzere toplam 95 yatağı ve 420 personeli ile hasta sağlık hizmeti sunmaktadır.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
şu...r
Gebeliğimin öncesinde denk geldiğim naifliği ve kibarlığı sebebiyle gebelik sürecimi birlikte yürüttüğüm canım doktorum.Bilgilendirmesi,yaklaşımı insana güven veriyor.
al...k
Hüseyin Hocama 2022 yılında Smile Lazer ameliyatı oldum. Ameliyat öncesinde, ameliyat esnasında ve sonrasında çok ilgi ve alakalıydı. Kendisi gördüğüm en iyi göz doktoru. 9 derece miyoptum, sıfırlandı. 3 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Göndermiş olduğum herkes aynı memnuniyetle ayrılıyor. Her sene kontrollerime gidiyorum, aynı ilgi ve alakayla karşılıyor.
O kadar çok hastası var ki odasının bulunduğu kat her zaman dolu oluyor.Buraya yorum yazılmamış olmasına çok şaşırdım, bu platform keşfedilmediğinden diye tahmin ediyorum çünkü hastası çok.Serap Hoca, alanında çok bilgi ve deneyim sahibi, hastalara yaklaşımı da aynı oranda ılımlı ,hastasını detaylı bilgilendirmeye ve hastanın ruhsal durumuna özen gösteren bir hekim.gerçekler ne ise ne eksik ne fazla her şeyi anlatıyor.
Benim iki gebeliğimde de erken doğum riskinden dolayı sıkıntılar yaşadım .ama Hocamızın derin bilgi ve tecrübeleri ile onun bu süreci doğru yürütmesinden kaynaklı her şey yolunda gitti.bir sıkıntı çıksaydı dahi ben hocamızın elinden gelen her şeyi yapıp süreci her anlamda detaylı takip ettiğini bildiğimden içim ve kafam hep rahattı. İyi ki Serap Hocamla karşılaştım . Şiddetle tavsiye ediyorum.
se...
Recep beye oğlumun sünnetini yaptırdık, kısa sürede iyileşti oğlum. Sorun yaşamadık hiç. İyileşme sürecinde şahsi telefonu ile ulaştık sorularımıza yanıt vererek bizlere yardımcı oldu. İyi ki Recep bey yapmış oğlumun sünnetini. Çok memnun kaldık ilgisinden alakasından.
ra...n
İlk doğum sürecimiz travma gibi olmasına rağmen ikinci doğum sürecimiz gayet rahat ve huzurlu geçti. İşini severek yapan insanlar bu hayatta hep başarılı olurlar. Eminim insanlardan aldığı dualar da kendisine iyi gelecektir. Gebeliklerde bir kadın olarak hemcinslerine destek olmak gerek ve bir abla gibi bunu sağlıyor.
pa...k
Doktor beye burun estetiği oldum.Duzenli kontrole gidiyorum.
es...t
Mehmet hocamdan çok razı kaldım. Çok ilgili doktor, her sorumu detaylı yanıtladı. Sayesinde fazla kilolarımdan yavaş yavaş kurtuluyorum. İligi alakası çok iyi. Hastasına pozitif enerji veriyor
Murat hocam en iyi bir ortopedi doktoru. Pek çok doktora başvurdum. 2 yılı aşkın tanı konulamamış diz problemlerim vardı. 15 dakikalık çok ufak bir kapalı diz ameliyatıyla tüm sorunlarımı çözdü. Hocama tavsiye üzerine İzmirden geldim. İstanbulun ortopedi alanında çok iyi işler çıkartıyor.
bb...v
2019 yılında rinoplasti oldum.sargı çıkınca bir haftalık burun kanadımda gözle görülür bir çökme vardı.düzelebileceğini söyledi fakat ödem olmaya başladıkça daha fazla çöktü. rinoplasti ameliyatımdan iki ay sonra kontrole gittiğimde düzelme olmadığını revizyon yapılacağını söyledi.O gün revizyona girdim. fakat hiç değişmedi.Rinoplastiden sonra nefes almam kısmen açılsada tek taraf yine tıkanık ve ameliyat sonrası koku alamama sıkıntısı çıktı.Şekil bozukluğu devam ediyor.Maalesef memnun kalamadım.Dr un İlgisi alakası iyi.
a ...h
Erhan hocaya 2 tanıdığım referansı ile öngörüşme bile istemeden direkt ameliyat oldum iyi ki de olmuşum 8 günde 8 kilo verdim ameliyat süreci hastanedeki yaklaşımlar dr Erhan hocam ve ekibinin ilgisi alakası harikaydı düşünen herkese tavsiye ediyorum
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kardiyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Acil Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Psikiyatrist, Psikolog.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik, toplam 96 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Apendektomi, Endoskopi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Gastroskopi, Polipektomi, Kolonoskopi, Laparoskopik Adrenalektomi, Laparoskopik Apendektomi.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik nerede?Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik adresi Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik şeklindedir.
Pendik bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Pendik bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Pendik bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Pendik bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Pendik bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri