Diğer kurumları göster

• Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Saadet Altan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Dr saadet hanıma 1 Ekim 2024 tarihinde randevu alıp muayene oldum. Ağrı bulantı ve kanama şikayetim vardı .doktor hanımın öncelikle aydınlatıcı bilgisinden,güler yüzlülüğünden çok memnun kaldım. Tedavi sürecimi nelere dikkat etmem gerektiğini hepsini tek tek söyledi ve çok güven vericiydi. Kendisinden çok memnunum bundan sonraki takiplerimi de saadet hocayla devam edicem herkese de böyle bir doktoru kesinlikle tavsiye ederim. Sevgili saadet hocam ilgi ve alakandan çok memnun kaldım iyi ki sizin gibi iyi bir doktorla karşılaştık

Op. Dr. Saadet Altan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Yoğun enfeksiyon ve adet düzensizliğim vb. şikayetleri ile gittim hem klinik anlamda destek oldu hemde yapmam gerekenleri bana sabırla son derece ilgili ve nazik bir şekilde anlatmaya çalıştı

Uzm. Dr. Nuray Atilla Nöroloji Randevusu

Ben 18 yıldır miğren ağrısıyla baş eder bir insandım bir çok doktor değiştirirdim ama hiçkimse inin tedavisi işe yaramadı taki Nuray hocayı tanıyana kadar bana uyguladığı tedavi bana çok iyi geldi hem çok iyi bi hekim hemde iyi bir arkadaş gibi samimi

Op. Dr. Saadet Altan Düşük

Biz iş için kulpa atandık. Hamile kaldım. Doktor arayışına girdiğim zaman herkesin ağzından duyduğum tek bir isim vardı Dr. Saadet Altan. İnsanların neden bu kadar hocamızı sevdiğini önerdiğini daha ilk randevuma girdiğimde anlamıştım. Mükemmel bir doktor. Kibar tüm soru ve isteklerinizi usanmadan tane tane cevap veren işini aşkla yapan bir hekim. Mesai dışında olduğunda bile seve seve hastalarıyla ilgilenen koca yürekli saadet doktorum. İyiki sizi tanıdım. Bu yolda sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma almak sonuna kadar saadet hocamla nasip olur inşallah. Doktorumuzun Başarılarının devamını dilerim.

K
    Op. Dr. Saadet Altan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

27 yaşında bir sağlıkçıyım yıllardır çok kadın doğum doktoru gezdim gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum görüp görebileceğiniz en iyi doktorlardan biridir Saaddet Hanım .
    gerek ilgisi ,sevgisi ,anlayışı ,sabrı açısından
    Gerekse muayenede verdiği detaylı bilgilerle ,
    hastanın sorularına hastanın anlayabileceği şekilde yalın net ifadelerle hastayı tatmin etme çabası mükemmell
    Kendim gebelik takibi için tarafına başvurdum ben kendim çok memnun kaldım normal doğum istiyorum inşallah nasip olur
    30 haftalık hamileyim şimdi kızıma onun kızının ismini koydum
    Öylede çok seviyoruz işteeeee

Op. Dr. Saadet Altan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Şubat ayında adet gecikmesi şikqueyıyle başvurdum saadet hocaya bi tanıdık önerisiyle ver ilk aldıgım muayneden duydugum memnunıyet benı çok mutlu etti tüm tektikler yapıldıktan sonra onunla tedavi sürecıme devam etmeye karar verdim konuşma şekliyle ve samimiyetiyle ilgisiyle beni mutlu etti

Op. Dr. Saadet Altan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

2. Gebeliğimde doktor arayışındayken denk düştük hocamla . Güler yüzlülüğü, ilgi alakası, duyarlılığı ile beni kendine çekti . Her randevuma içim çok rahat bir şekilde gittim. Doğuma kadar da beraber ilerleyeceğimiz için çok mutluyum . Benim gibi bu süreç içerisinde olan tüm yakınlarıma da adından çokta söz ettirdim . İyikii bebeğimin böyle başarılı ve güzel bir doktoru var

Uzm. Dr. Hadi Kızmaz Hasta çocuk muayenesi

Daha önceki çalışma yerlerinden tanıdığımız Hadi hocaya yıllardır gönül rahatlığıyla gidiyoruz. Çocuğumuz doğduğundan bu yana ihtiyaç duyduğumuz durumlarda tedavi için gerekli tetkikleri yapıp nasıl bir yol izleyeceğimize dair sabırlı bir yaklaşım içinde oldu. Sonrasında danışma ve bilgi alma konusunda da fikirleriyle hep yardımcı oldu. Teşhisin başından tedavi sürecinin sonuna kadar gösterdiği ilgi bizi memnun etti. Çocuklara yaklaşımı, alan bilgisi, muayene ve tedavi süreçlerindeki etkileşimi bizi memnun eden faktörler. Sürecin başından sonuna kadar gösterdiği ilgiyle ve güler yüzüyle, koyduğu doğru teşhisler ve tedavi yöntemleriyle hastalık sürecimizin olumlu geçmesini sağladığı için kendisine minnettarız, sağ olsun.

Uzm. Dr. Hadi Kızmaz Randevu

Hadi hocamla karşılaştığımız için çok şanslıyız,6 yaş oğlumun gece alt ıslatma problemi için gitmiştik ilgi alakası tedavi sürecimizi yakından takip etmesi ,direkt ilaç verip göndermek yerine süreci detaylı anlatıp haftayı planlayarak gitmesi çok hoşumuza gitti ,ayrıca alerji tedavilerini ,gelişimlerini kabızlık sorununu çok yakından takip ediyor her zaman ulaşabiliyoruz her sorumuzu özenle cevaplıyor ,güler yüzü çocuklara ilgi ve sevgisinden dolayı kendisine çok teşkr ediyoruz bir ailenin ince çizgisi evladıdır Hadi hocama gönül rahatlığıyla getirilmesini herkese tavsiye ederim ailemizin doktoru oldu .

Uzm. Dr. Hadi Kızmaz Randevu

Bebeğim üç aylikken tanıştık Hadi hocamla,o zmndan sonraki rutin kontroller, aşılar,ateş,öksürük herseyimizle ilk koştuğumuz doktorumuz oldu.Hatta ozledigimizde bile ziyaret eder olduk.Gider gitmez bizi kapıda güler yüzüyle karşılayan,muayene öncesi bebeğimle oynayıp onu rahatlatan,ebeveynin aklında en ufak bı soru işareti bile bırakmadan açıklamaları anlayacağımız düzeyde anlatan mükemmel bir doktor.Nokta atışı tedavi yöntemleri,çok zorunlu olmadıkça radyasyona, antibiyotik kullanımına bebeği maruz bırakmama hassasiyeti bnm için önemli konular.Gönül rahatlığıyla, gözleriniz kapalı bebeğinizi, çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.
    İyiki tanışmışiz,iyiki Mirzayla yollariniz kesişmiş...
    Minnettarız,varolun...

• Özel Zilan Hastanesi, Batman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel Zilan Hastanesi, Batman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Genel Cerrah, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Pratisyen Hekim, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Özel Zilan Hastanesi, toplam 245 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
  • Hayır, şu anda Özel Zilan Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel Zilan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel Zilan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel Zilan Hastanesi adresi Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Aydın Arslan Caddesi No:27 Batman şeklindedir.