Pratisyen Hekim Kumlu, Hatay
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKöşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Pratisyen, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaArnavutköy Merkez, Eski Edirne Cd. No:3, Arnavutköy • Harita
İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi
Konya Numune Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaFerhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22, Selçuklu • Harita
Konya Numune Hastanesi
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi farmakoloji, Aile hekimliği, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaGazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan • Harita
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaBarbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Psikiyatri Daha fazlaEyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey • Harita
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Osm Ortadoğu Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nefroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaRecep Tayyip Erdoğan Bul.No:132 İmambakır Mah., Şanlıurfa • Harita
Özel Osm Ortadoğu Hastanesi
Akdamar Hospital
Pratisyen, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaİpekyolu Cad.Kedi Kavşağı, Van • Harita
Akdamar Hospital
Kayseri Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Pratisyen, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme
Erkilet Mah., Kayseri • Harita
Kayseri Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Akdeniz Şifa Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaKuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü, Kepez • Harita
Akdeniz Şifa Hastanesi
Özel Sevgi Hastanesi Gaziantep
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya Daha fazlaEyüpoğlu Mahallesi Doktor Rauf Yılmazer Caddesi No:16, Şahinbey • Harita
Özel Sevgi Hastanesi Gaziantep
Altınkaya Mah. Samsun Cd., Samsun • Harita
Samsun 19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi
Özel İsa Alataş Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaSelahattin Eyyubi Mah. 75. Yıl Cumhuriyet Bul. No: 5/A, Yüreğir • Harita
Özel İsa Alataş Tıp Merkezi
Megapol Hastanesi
Pratisyen, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp Daha fazlaGenç Osman Caddesi No:2 Soğanlık, Kartal • Harita
Megapol Hastanesi
Özel Sante Plus Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaÇırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu • Harita
Özel Sante Plus Hastanesi
Özel Diyarbakır Dünyapark Hastanesi
Pratisyen, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaFırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar • Harita
Özel Diyarbakır Dünyapark Hastanesi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Psikiyatri Daha fazlaAnkara Yolu 7. Km., Yahşihan • Harita
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Özel Çankaya Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaBarbaros Mahallesi Bülten Sokak No:44, Çankaya • Harita
Özel Çankaya Hastanesi
Tokat Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaYeni Mah. Gültekin Topçam Bulvarı, Tokat • Harita
Tokat Devlet Hastanesi
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Pratisyen, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaSevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir • Harita
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi