Prodens Klinik
Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi No:8/83L, Büyükçekmece 34500Sıkça Sorulan Sorular
Prodens Klinik, Büyükçekmece şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Prodens Klinik, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Prodens Klinik ile iletişime geçin.
Prodens Klinik hangi hizmetleri sağlıyor?Prodens Klinik, toplam 10 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Estetik Porselen, Pembe Estetik, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Randevu.
Prodens Klinik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Prodens Klinik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Prodens Klinik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Prodens Klinik bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Prodens Klinik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Prodens Klinik kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Prodens Klinik ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Prodens Klinik hakkında ne düşünüyor?Prodens Klinik henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Prodens Klinik kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Prodens Klinik nerede?Prodens Klinik adresi Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi No:8/83L Büyükçekmece şeklindedir.