Psikiyatrist
Reem 1. Levent Nöropsikiyatri Merkezi Şubesi
Psikiyatri, Psikoloji
Levent Mahallesi Levent Cad. Alt Zeren Sokak No: 19 (Tsyd Çapraz Sokağı), İstanbul • Harita
Reem 1. Levent Nöropsikiyatri Merkezi Şubesi
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazla2000 Evler Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı No:3/B Osmanbey Apartmanı C Blok, Seyhan • Harita
Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi
Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaHalitpaşa Cad.Ömerbey Mah. Şaziye Rüştü Dvh, Bursa • Harita
Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaFatih Bulvarı Atatürk Cad.No:110 Ve Doğumevi, Sultanbeyli • Harita
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Doktorlar Merkezi
Psikiyatri, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikoloji Daha fazlaHarbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Reasurans Han No:57 E Blok K-3 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Doktorlar Merkezi
Murat Erkıran Muayenehanesi
Psikiyatri, Nöroloji
Zuhuratbaba Mahallesi T. Sağlam Cad. No:3/6 Dikilitaş Bakırköy, İstanbul • Harita
Murat Erkıran Muayenehanesi
Boğaziçi Üniversitesi Mediko Sosyal
Psikiyatri, İç hastalıkları, Aile hekimliği
Güney Kampüs Mevkii, İstanbul • Harita
Boğaziçi Üniversitesi Mediko Sosyal
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Psikiyatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği Daha fazlaKışla Mahallesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü, Van • Harita
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Konya Meram Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaHacı Şaban Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:97, Meram • Harita
Konya Meram Devlet Hastanesi
Menemen İlçe Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaUğur Mumcu Mahallesi 1249 Sokak No:11, Menemen • Harita
Menemen İlçe Devlet Hastanesi
Rumeli Cad.No:85 Kat:5 Osmanbey, Şişli • Harita
Pedam Psikiyatrik Eğitim Danışma Araştırma Ve Merkezi
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kağıthane Semt Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaHamidiye Mah. Ardıç Sokak No:4 Sular İdaresi, İstanbul • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kağıthane Semt Polikliniği
Rüstempaşa Aile Sağlığı Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Aile hekimliği
Rüstem Paşa Mah., Elazığ • Harita
Rüstempaşa Aile Sağlığı Merkezi
Atatürk Eah Narlıdere Semt Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Üroloji, Aile hekimliği Daha fazlaMithatpaşa Cad. Eski Bld. Binası, İzmir • Harita
Atatürk Eah Narlıdere Semt Polikliniği
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaToros, Ereğli • Harita
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaGökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Edremit Askeri Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz Daha fazlaDinkçiler Mahallesi Perşembe Pazarı, Balıkesir • Harita
Edremit Askeri Hastanesi
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazlaYıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam • Harita
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
İstanbul bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri