Psikiyatrist Kumlu, Hatay
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaCumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sivas • Harita
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
Milas İzan Özel Sağlık Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaAhmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21, Muğla • Harita
Milas İzan Özel Sağlık Hastanesi
Çorlu Özel İrmet Hospital
Psikiyatri, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp Daha fazlaMuhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi No:41, Çorlu • Harita
Çorlu Özel İrmet Hospital
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Protetik diş tedavisi Daha fazlaErler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut • Harita
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Özel Elitium Cerrahi Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaEsenkent Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:17, Esenyurt • Harita
Özel Elitium Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Örnek Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Endodonti Daha fazlaÖrnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:140, Ataşehir • Harita
Özel Örnek Tıp Merkezi
Kocaeli Özel Denge Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaYenişehir Mahallesi Dönmez Sokak No:4, İzmit • Harita
Kocaeli Özel Denge Tıp Merkezi
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaBağlarbaşı Mahallesi Lokman Hekim Caddesi, Kırıkkale • Harita
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi
Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gardenya Konutları No:7/1 D:2, Ataşehir • Harita
Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi
Barış Mahallesi Mehmetçik Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok No:127-128, Beylikdüzü • Harita
Fulya Mahallesi Sakızağacı Sokak No:1/6 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Acıbadem Taksim Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaİnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli • Harita
Acıbadem Taksim Hastanesi
Zuhratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi No:55/4 Kenan Akgün Apartmanı, Bakırköy • Harita
İda Psikiyatri Merkezi
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaMimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım • Harita
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk kardiyolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz Daha fazlaYazır Mh, Konya • Harita
Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Toki Beyhekim Ünitesi
Özel İlgi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaM.F.Çakmak Mah. Soğanlı Cad.No:77, Güngören • Harita
Özel İlgi Hastanesi
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi
Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaTrabzon Cad., Trabzon • Harita
Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği Daha fazlaKazım Karabekir Cad., Van • Harita
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Rize Kaçkar Devlet Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaHamidiye Mücavir Kaçkar Sokak No:27, Pazar • Harita
Rize Kaçkar Devlet Hastanesi