Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Esentepe Mahallesi Okul Caddesi No:6, Nilüfer 16170
  • Diğer (İade)

Uzm. Kl. Psk. Bilal Arpacıoğlu Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Bilal beyle 13 yasindaki oglumun zamani dogru kullanma ve sorumluluklari ile ilgili bir yolculuga basladik. Oglumun kendisi ile uyumu yolculugumuzu pozitif etkileyecektir.

Ş
    Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Cüneyt hocamla yaklaşık 9 ay önce tanıştık.Çocuğum depresyon, sınav kaygısı ve kendine zarar verme potansiyeli gibi olumsuzluk içindeydi. Cüneyt bey ve ekibi ilaçla,terapiyle çocuğumu tedavi ederek, onu uçurumun kenarından aldı.Ve bu hafta itibariyle artık ilacına da son verdik. Ergen ve çocuk psikolojisiyle ilgili herşeyde ,profesyonelliği, ilgisiyle bu kurum 10 numara. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederiz.

Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Karamsarlığımızı aydınlatan,umutsuzluğumuza tebessümüyle umut olan,yolumuza gözümüz kapalı devam edebileceğimiz sevgili doktorumuz Cüneyt Muammer Özcan ve ekibine...Gereksiz olan hiç bir şey ile uğraşmak istemiyorsanız, netlik arıyorsanız,ki bu çok önemli,Cüneyt Bey ve ekibine gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Cüneyt bey ve ekibi ile yolumuz kesiştiği için çok memnunuz. Cüneyt bey ilk görüşmemizde güvenimizi sağladı ve bizi detaylı dinleyerek ve oğlumuz görüşerek Dehb konusunda bizi bilgilendirdi. Yönlendirmesi ile ergoterapi ve bilişsel davranışcı terapi ile 8 ay da çok iyi bir yol aldık. Mecbur kalmadıkça süreçte ilaca yönlendirmemesi de bizi çok sevindirdi. Gerçekten işini iyi yapan biri ve ekibi var. Çocuğunuz için güvenebilirsiniz

Uzm. Kl. Psk. Zeynep Arslan İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti

Benim oğlum üzerindeki yoğun baskıyı kontrol altına aldı, rahatsız bağırsak sendromu için yardımcı oldu. Şimdi çocuğum mutlu, ben de mutluyum

Uzm. Kl. Psk. Berna Dursun Bektaş Ergen Terapisi

18 yaşındaki kızımın takıntı, kaygı ve özgüven problemleri ile ilgili Dr. Cüneyt bey tarafından yönlendirildik. Kendisi çok ilgili, bizimle ve kızımızla çok çabuk iletişim kurdu ve bizleri çok detaylı bilgilendirdi. Gerek güler yüzlülüğü ile gerekse bilgisi ve samimi yaklaşımı ile kızımızı çok rahatlattı. yaklaşık iki ayda çok güzel sonuçlar aldık. Kızımızdaki güzel gelişmeleri gözlemledikçe doğru adreste olduğumuzu daha iyi anlıyorum. Kendisine kızımızı bize tekrar kazandırdığı için minnettarım.

Ö
    Uzm. Dr. Cüneyt Muammer Özcan Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Cüneyt beyi tanımış olmak bizim için çok kıymetli bir tesadüftü.. iyi ki tanismisiz ..oğlum için kendisiyle görüştüğümüz de çok emin adımlarla ilerleyerek bizi rahatlatti ve şunu soyleyebilirim ki bu süreçte çok yol aldik.. diğer ekip arkadaşları ile koordineli olarak aynı bünye altında çalışmış olmaları oğlumun hem tedavi hem destek açısından kısa sürede doğru bir şekilde ilerlemesine sebep oldu. Kendisine ve ekibine minnettarım ..

R
    Uzm. Kl. Psk. Berna Dursun Bektaş Ergen Terapisi

berna hanım çok tatlı birisi, bir abla gibi yaklaşıp asla garip hissettirmeden yorumluyor olayları. kurduğu cümleler öyle başarılı ki sorunlarımla başladığım yolda bana sorunum varmış gibi bile hissettirmedi aksine onun sayesinde yaşımın getirisi ve aşacağım diye düşündüm. Kötü geçen bir haftam oldu o seans konuşurken onunda benimle beraber üzüldüğünü ve beni önemsediğini çok güzel hissettim. Çok tatlı, kelimeleri çok iyi kullanan bir psikolog. çok gergin başladığım bir yoldu ama bana yolu kolaylaştırdı. kesinlikle memnun kaldım.