Hakkımızda
Psikolog16 Danışma Merkezi
Umi Plaza Mudanya Yolu No:150, Osmangazi 16170
nu...y
Cocugumu goturdum psk Canan hanıma. Okulda arkadaşları dalga geciyor diye okula gitmeyecegim diye tutturuyordu. Hem cocugum la hem bizimle gorusmeler yaptı. Cocugumuza test de yaptı. 6 seans gittik simdi kızımız okula gidiyor, oradaki sorunlarını Canan ablasıyla beraber cozuyorlar.
se...a
Canan hanımı işyeri hekimim tavsiye etmişti. Öfke kontrolüyle ilgili yardıma ihtiyacım olduğunu farkedip randevu aldım. Iyi ki gitmişim. beni iyi anladı ve kısa sürede öfkemi kontrol etmeyi öğrendim. Çok anlayışlı biri.
z.....
Canan hanımla 2 yıldır görüşüyorum. Hayatım zordu ve de iyi hissetmiyordum. sevdiklerimi kaybetmiştim ve insanlardan korkmaya güvenememeye başlamıştım. canan hanım çok açıkça ve samimice davrandı. ya doğruyla yüzleşecektim ya da yaşayan bir ölü olurduö. gittikçe anladım meğer ben yanlış insanlara değer veriyormuşum. sonradan beni üzenlere bana hata yapanlara artık merhametli davranmak zorunda değilim. şimdi hayat daha kolay. güvenmek daha kolay. mutluluk geri geldi. canan hanım olmadan öyle düşünmezdim. çok yardım etti. sagolsun.
Psikolog16 Danışma Merkezi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Psikolog16 Danışma Merkezi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Pedagog, Halk Sağlığı Hekimi.
Psikolog16 Danışma Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Psikolog16 Danışma Merkezi, toplam 14 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Psikolog16 Danışma Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Psikolog16 Danışma Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Psikolog16 Danışma Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Psikolog16 Danışma Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Psikolog16 Danışma Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Psikolog16 Danışma Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Psikolog16 Danışma Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Psikolog16 Danışma Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Psikolog16 Danışma Merkezi nerede?Psikolog16 Danışma Merkezi adresi Umi Plaza Mudanya Yolu No:150 Osmangazi şeklindedir.
Osmangazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Gastroenterolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Osmangazi Aile İçi İletişim Sorunları
Osmangazi Adipsi (Susama Yokluğu)
Osmangazi İdrar Torbası İltihabı
Osmangazi İdrar Yolları İltihabı