Hakkımızda

Radiologica Görüntüleme Merkezi İstanbul ilinde E-5 Karayolu Gülsuyu Yanyol No:16 adresinde bulunmaktadır.

Cevizli Mahallesi E5 Karayolu Cevizli Yanyol Filyokuşu No:22, İstanbul 34846

Prof. Dr. Levent Çelik Meme Ultrasonu

Göğsümdeki kitle için uzun süreli takip gerekliydi,başarılı bir doktor ararken hocam karşıma çıktı. Gerek tedavideki güler yüzü gerek açıklamaları ve ilgisi bana iyi ki dedirtti.

K
    Uzm. Dr. Hikmet Karagüllü Meme Ultrasonu

Hikmet hocam ile bugün (21.04.2022) tanıştım. Ruhum, gönlüm açıldı, Ülkem adına gururlandım ve umut doldum. Usg çekimi sırasında ve sonrasında paylaştığı bilgiler çok kıymetli. Doğru yerdeyim ve emin ellerdeyim hissi yaşadım. Hocam artık kontrollerim de sizinleyim. Çalışan tüm personele selam olsun. Ekip olarak çok memnun kaldım.
    Umarım, değerinizin bilindiği günler yakındır. Var olun.

Uzm. Dr. Hikmet Karagüllü Meme Ultrasonu

Hikmet Hoca ile gittiğimiz meme ultrasonu vesilesiyle tanıştık. Sevgili doktorumuz ultrason ve mamografi sonrasında kanser şüphesi teşhisi koyarak MR, biyopsi ,PET ve cerrahi işlem süreçlerine yönlendirerek takip ve analizlerini yaptı. Hikmet Hoca, hem hasta psikolojisinden çok iyi anlayan hem de aklınızdaki sorularla ilgili detaylı açıklama yapan, işine hakim, oldukça özenli, yardımsever, dikkatli ve çok pozitif değerli bir hekim. Zorlu geçen bir süreç içerisinde bize yardımcı olmuş olan değerli hocamıza tekrar çok teşekkür ederiz. Alanında en iyilerden olup hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir doktor.

Prof. Dr. Levent Çelik Meme Radyolojisi

Alanında profesyonel bir doktor. Anneme kontrol amaçlı bir doktor ararken Levent Bey ile karşılaştım. Çok iyi çok kibar bir insan öncelikle teşekkürler. Doktor olarak da Profesör daha ne söylenebilir işinde çok iyi birisi.

Prof. Dr. Levent Çelik Meme Radyolojisi

Levent Bey ile anneme koyulan meme kanseri teşhisi sonucunda yollarımız kesişti. Kendisine genel cerrahımızın önerisiyle ulaştık. Bize tavsiye sırasında alanının en iyilerinden biri olduğu söylenmişti. Levent Bey'in yaptığı son derece detaylı muayene ve değerlendirmeden sonra doğru yerde olduğumuzu anladık. Levent Bey bizim düşük bir modda olduğumuzu görerek bize her türlü bilgilendirmeyi yaptı. İçinde bulunduğumuz durumun verdiği ruh haliyle sorduğumuz saçma soruları bile sabırla ve detaylı olarak cevapladı. Buradan kendisine gösterdiği ilgi ve özenden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Ayrıca Levent Bey'in sahip olduğu önemli bir özellik yapay zeka uygulamalarını muayenelerine adapte etmiş olması. Levent Bey, teknolojinin son derece önemli olduğu günümüzde, standartların çok üzerinde bir teknolojiyle hizmet veriyor. Bu gerçekten saygı duyulası bir durum ve tek başına bir tercih sebebi.

Kendisine hayatının her alanında başarılar diliyor, kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum.

E.Ş.

L
    Prof. Dr. Levent Çelik Meme Ultrasonu

Mememde bulunan kitleyi düzenli kontrol ettiriyordum ama kafamda soru işaretleri vardı acaba doğrumu bakıyorlar diye.internetten bu konuda uzman güvenilir doktor araştırdım ve Prof.Dr.Levent Çelik beyi buldum.çok memnun kaldım , iyi ki gitmişim artık kafamda soru işaretleri yok , kitlemin iyi huylu olduğunu yılda bir kontrolün yeterli olduğunu söyledi.Bundan sonraki takiplerimde Levent beye devam edeceğim.Kesinlikle tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor.

Prof. Dr. Levent Çelik Boyun Ultrasonu kasık ultrasonu meme ultrasonu

dr levent çelik bey gördüğüm tanıdıgım en iyi doktor. hem meme hem lenf bezlerimle alakalı cok güzel muane ediyor. yanına kafam çok karısık gittim kafamdaki bütün soruların cevabını giderdi.

Ö
    Prof. Dr. Levent Çelik Muayene Kontrol

Prof. Dr. Levent ÇELİK'e muayene için gitmiştim ilk görüşmemizde bana meme büyümem olduğunu söyledi başarılı tedavi sonucu Prof. Dr. Levent ÇELİK sayesinde çirkin fiziksel görünümümden kurtuldum çok teşekkür ediyorum