Rize Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Rize Devlet Hastanesi
Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize 53100
er...n
Babamın beyinindeki tümörü tespit ettikten sonrasında ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiştir. Doğru yönlendirilmek için tavsiyelerini mutlaka dikkatle dinleyin.
sı...k
Bir cumartesi günü ilçe devlet hastahanesinden şiddetli ve geçmeyen kasık ağrısıyla sevk edilerek Sibel hocayla karşılaştım ve hayatım değişti. 23.00 sularında detaylı muayene ederek muhteşem bir empati ile bana neler olacağını anlattı ve ameliyata aldı. Çok korkmuştum ama ilgisi, şefkati, yeteneği, yeterliliğiyle beni çok iyi hissettirdi ve iyileştim. Kontrolümü çok dikkatli ve özenli yaptı.. Harikaydı.. Benim şansım o gece Sibel hocanın nöbetçi olmasaydı.
Kalçamda olan arada tekrarlayan ağrımdan dolayı gittim.Hastanın yüzüne bakmak bile bakmıyor. Odasından randevu saatimin gelmesine 3 dk kala çıkarken yakaladım ve koridorda muayene etti mr çektirmemi söyleyip gitti. Yarın şehirdışına gideceğimi söyleyemeden gitti ve hiç memnun kalmadığım bir muayeneydi. Sonuç olarak hastalığım hakkında hiçbir sonuç alamadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....d
Annemi dizinde ağrı şikayeti ile götürdük. Röntgen, MR vb. Çekmedi. Sadece kan tahlili istedi. Tahlil sonucunda D vitamini az miktar eksik çıktı. D vitamini verdi, gönderdi. Annem çalıştığı için rapor istedik vermedi. Ağrıları geçmeyince başka bir doktora gittik. MR çekti. MR sonucunda Grade 3 menisküs yırtığı ve ödem olduğunu söyledi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
aw...…
Nefes darlığı sebebiyle danışıp ameliyat oldum. Allah razı olsun tedavi süresi boyunca hem çok başarılı hem de çok ilgili idi.
ta...u
Merhaba, 2012 ve 2017 yıllarında iki kez farklı yerlerden çıkan bel fıtığı operasyonu geçirdim. Allah bin kere razı olsun hocamızdan, şiddetli ağrılarımı aldı ve şu an çalışabiliyorum. Çok teşekkür ediyorum kendisine ve ekibine.
yü...l
Oğuzhan beye çocuğumun sünnetini yaptırmıştım çok güzel bir cerrahi müdahale ile sünneti gerçekleştirdi ve sonrasında çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadık
hf...a
Çok değerli, insani yönü üstün ve ilgili bir doktor. Sinüs ameliyatımı yaptı, ilgi ve alakasına minnettarım.
se...r
05.02.2018 tarihinde pazartesi günü bel fıtığı ameliyatı oldum bugün cumartrsi olmasına rağmen çok az ağrım var. Dikiş olan yerlerde. Normal olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bir sıkıntım yok. Ameliyattan önce çok tedirgindim yaşım 26 herkes olma dedi ama özel ve devlet hastanelerini gezdim hepsi aynı şeyi , ameliyat dedi ve sonunda olmak zorunda kaldım. Hemşirelerin tecrübesizliği hariç bir sorun olmadan ertesi gün taburcu oldum. Teşekkürler Bülent hocam
ad...3
Sn. Bülent özdemir hocam çok iyi bir doktor. Tabi bu benim görüşüm ve sıkıntılı zor bir bel fıtığı ameliyatı olmuşüm 8 yıl oldu. Allaha şükür hic bir sıkıntı yok. türkiyede 1 numara benim gözümde .Ellerine sağlık Bülent bey. Allah razı olsun.
Rize Devlet Hastanesi, Rize şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Rize Devlet Hastanesi, Rize şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Pratisyen Hekim, Fizik Tedavi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Ürolog, Çocuk Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Anatomist, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Dermatolog.
Rize Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Rize Devlet Hastanesi, toplam 104 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Rize Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Rize Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rize Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Rize Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Rize Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Rize Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Rize Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Rize Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rize Devlet Hastanesi nerede?Rize Devlet Hastanesi adresi Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233 Rize şeklindedir.
Rize bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Rize bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri