Rize Özel Şar Hospital
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Rize Özel Şar Hospital
Cumhuriyet Cad.No:73, Rize
kc...ö
Doktor bey sorduğunuz soruya net cevaplar verebilen bir hekim.Sezaryen doğum gerçekleştirdim ve benim için önemli olan ameliyatın sorunsuz geçmesi idi. Ameliyat sonrasında çok ağrım da olmadı. Ağrı kesiciler içmek zorunda hissetmedim. Çok rahat bir süreç yaşamamı sağladı. Yeniden doğum yapmak nasip olursa aynı şehirde isek kesinlikle onunla ilerlemek isterim. Mesleğinde başarılar dilerim.
s....u
Hamilelik sürecini guzel ve konforlu geçirmemi sağladığınız için cok tesekkur ederim. Iyi ki bu sureci sizinle gecirmisim. Iletisiminiz ilginiz alakaniz hassas ve bir o kadar ozel dönemde olan tutumunuz yaklaşımınız çok kıymetli tekrar çok teşekkür ederim. Yolunuz her daim açık başarılarınız daim olsun...
Ayağımı burkma sebebiyle gittim ve ayağımda çatlak olduğu tespiti yapıldı.çatlak dize kadar alçıya alındı. Ayağıma çatlak teşhisi koyulduktan sonra 1 ay boyunca hiç basmamam söylendi. Tedavi süresince sadece ağrı kesici verildi. Ayağımda ödem oluştu. kan sulandırıcı verilmesi gerektiği diğer hastanelerde bana iletildi. Bu konuda net raporlarım var. Çok büyük sıkıntılar yaşadım. hiç memnun kalmadım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yıldırım Bey alanında çok iyi bir doktor. İkinci gebeliğim sürecinde kendisini tanıdım. Gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri ikinci bir hekime muayene olmaya dahi ihtiyaç duymayacağınız insana güven veren güler yüzlü kibar bir hekim. Çok başarılı güzel bir süreç geçirdik beraber. Herşey için doktoruma çok teşekkür ederim.
f.....
Hacettepeden tanidik bir doktorun tavsiyesiyle buldum Yildirim Hocami. Kendinin de hacettepeli oldugunu ogrendim.Rahmimde dev myomlar vardi kanamalarim kesilmiyodu. Ameliyat olmam gerekti. Riskli bir ameliyat olmasi nedeniyle tavsiye uzerine Yildirim Hocama basvurdum. Once gerekli tetkikleri inceledikten sonra muayenemi detayli bir sekilde yapti. Ameliyatim ile ilgili tum sorularimi sabirla cevap verdi. Myomlarimdan kurtuldum ve kisa surede ayaga kalktim. Karadenizde boyle kaliteli bilgili bir doktor olmasi cidden mutlu etti beni kesinlikle tavsiye ediyorum
es...m
Op.Dr yıldırım hocamla ilk gebeligimde tanıştım bu sürecimde çok korkum ve endişhem vardi sagolsun yildirim hocam neler yapmam gerektiği hakkindaki yalin ve anlaşilir bilgiler ile bu sureci nasil atlatacagm konusunda beni sakinlestirdi hasta yaklasimi merhametli olusu bizmle bunsurecte cok iyi ilgilenmesi cok guzel bir hamilelik sureci atlatmama sebep oldu tesekkürler yıldirim hocam iyki varsiniz
ay...
Dr. Yıldırım hocama 2 yıldır kadın hastalıkları sorunumdan dolayı gidiyorum şuan çok iyiyim, kendisi çok ilgili, herşeyi anlayabileceğimiz şekilde güzel güzel anlatan,hastalıklarının psikolojisinden anlayan, işini özenle yapan çok naif, merhametli bı Dr kendisine gittiğim süreçten bu yana hep güler yüzlü, güven veren gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim bı hekim. İyi ki size gelmişim hocam
m....k
Hamileliğimde tanıdım yıldırım hocayı ilgili bilgili bir doktor. Ben çok güzel bi hamilelik geçirdim yıldırım beyin sayesinde kendisine birde burdan teşekkür etmek istedim kendisine 7/ 24 ulaşabileceğiniz bir doktor korkutugunuzda acil birşey oldugunda yanınızda olabilecek bir hekim kesinlikle tavsiye ediyorum…
me...a
Gebeliğimdeki sağlık sıkıntılarından dolayı kendime iyi bir doktor arıyordum ve arkadaşlarımın tavsiyeleriyle Yıldırım Bey e geldim. Ben çok memnun kaldım.Herkese böylesine iyi bir doktoru tavsiye ediyorum.
se...a
O kadar mütevazi, hastalariyla ilgili, çok detaycı ve güven verici bir doktor ki Yıldırım bey herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. 3. Sezaryen olacağım için tedirgindim ama Allah razı olsun her şey o kadar kolay ve rahattı ki bu tamamen doktorumun başarısı. Her şey için sonsuz teşekkürler hocama.
Rize Özel Şar Hospital, Rize şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Rize Özel Şar Hospital, Rize şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah.
Rize Özel Şar Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Rize Özel Şar Hospital, toplam 136 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Rize Özel Şar Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Rize Özel Şar Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rize Özel Şar Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Rize Özel Şar Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Rize Özel Şar Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Rize Özel Şar Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Rize Özel Şar Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Rize Özel Şar Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rize Özel Şar Hospital nerede?Rize Özel Şar Hospital adresi Cumhuriyet Cad.No:73 Rize şeklindedir.
Rize bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Rize bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri