Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ekibimiz ile, psikolojik danismanlik, yetiskin terapisi, oyun terapisi, aile danismani, beslenme danismanligi, emzirme danismanligi gibi bir cok konuda ruh-beyin-beden perspektifinden yaklasan hizmetler vermekteyiz.

RUBB Ruh Beyin Beden Sağlığı
Odunluk Mahallesi Lefkoşe Caddesi No:9C/20, Nilüfer 16110
  • Diğer (İade)

Fzt. Furkan Uzunyol Menisküs Tedavisi

Dizimdeki menisküs yırtığı nedeniyle başvurduğum tüm doktorlar ameliyat önerdi. Ancak bir tanıdık vasıtasıyla Furkan Uzunyol ile tanıştım. Yaptığı testler ve analizler sayesinde bana özel bir tedavi süreci belirledik. Elektroterapi, manuel terapi ve güçlendirme antrenmanlarıyla 8 hafta içinde ağrıyı tamamen yok ettik. Şu anda sporcu recovery ve klinik masaj sayesinde antrenmanlarımdan tam verim alabiliyorum. Furkan Uzunyol, hem üstün hizmeti hem de samimiyetiyle sağlık alanında çok özel bir insan. Kendisini herkese tavsiye ederim.

I
    Fzt. Furkan Uzunyol Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi

Başta tırnak batması ile geldim tedavim çok güzel geçti. Sebebinin dizimden kaynaklandığını çok profesyonelce tespit etti. MR ile dizimde menisküs yırtığı olduğunu öğrendim. 2 aydır devamlı geliyorum. Çok fazla ağrım vardı. Şuan ağrısız bir şekilde koşa biliyorum. Tanıdık tavsiyesi ile geldim. Kesinlikle danışılması gereken bir kişidir.

Fzt. Furkan Uzunyol

Öncelikle değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim! Tırnak batması gibi basit görünen bir problemin altında içe basma probleminin sebep olduğunu biyomekanik olarak bunun dizinizdeki bir menisküs yırtığına sebep olabileceğini, ilk bakışta tahmin edilemeyen bir durumdur. Yaptığımız değerlendirmelerde, sorunun kaynağını ayağınızın içe basmasına dayandırarak daha kapsamlı bir tedavi süreci planladık. Bu süreçte, ağrılarınızın azalması ve şimdi ağrısız bir şekilde koşabiliyor olmanız, tedaviye verdiğiniz uyumun ve düzenli seanslarımızın bir sonucudur.

Size daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam sunabilmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Herhangi bir sorun yaşadığınızda veya ek bir desteğe ihtiyaç duyduğunuzda her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim!

Y
    Fzt. Furkan Uzunyol Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Mesleğin tüm detaylarına hakim aklınızda soru kalmayacak şekilde süreci tedaviyi izah ediyor tedaviyi bilinçaltında bitiriyor aslında aldığı eğitim fizyoterapist olmaktan öte her halinden belli oluyor insan odaklı Yüzük parmağım kopma aşamasında cerrahi müdahale sonrası bağımsızlığını ilan eden parmağımı tekrar elim ile tanıştırdı

Fzt. Furkan Uzunyol

Çok teşekkür ederim, bu güzel sözleriniz benim için çok değerli! Fizyoterapistlik, sadece teknik bilgi değil, aynı zamanda insan odaklı bir yaklaşım gerektiriyor. Her hastanın hikayesine kulak vermek, onların yaşadığı zorlukları anlamak ve onlarla birlikte çözüm üretmek benim için en önemli noktalardan biri. Yüzük parmağınızın yaşadığı sürecin sonunda tekrar bağımsızlığını kazanması, benim için de büyük bir mutluluktu. Herhangi bir sorunuz olursa ya da tedavi sürecinizle ilgili daha fazla bilgi isterseniz, her zaman buradayım!

Ş
    Fzt. Furkan Uzunyol Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi

Furkan Bey’e boyun düzleşmesi ve çene ağrısı şikayetim için gittim.Kendisi kibar ve ilgili biri.Oldukça detaylı bir şekilde muayene etti ve süreç hakkında ayrıntılı bilgi verdi.Şikayetlerimin birbirini etkileyen bir zincir olduğunu daha iyi anladım.Tedavi sonunda mutlu bir şekilde ayrılacağımı biliyorum.Ben fizyoterapistimi buldum diyeceğinize eminim.

Merhaba,

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim! Şikayetlerinizi anlamak ve size en iyi şekilde yardımcı olabilmek benim için gerçekten önemli. Yorumunuzdan anladığım kadarıyla, süreci ve tedavi planını açıklamada başarılı olmuşum, bu da beni çok mutlu etti.

Sizin gibi değerli bir hastanın tedavisinde katkıda bulunmak büyük bir zevk. Size en kısa sürede rahatlama ve iyileşme sağlamak için elimden geleni yapacağım. Herhangi bir sorunuz veya ek bir ihtiyaç duyduğunuzda lütfen çekinmeden bana ulaşın.

Tedavi sürecinizde birlikte güzel sonuçlar elde etmek dileğiyle!

O
    Fzt. Furkan Uzunyol Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Öncelikle karşılama ve mütebessim tavrından dolayı çok memnun kaldım. Uzun zamandır bel ağrım vardı. Ağrılar sonucunda hastahaneye gittiğimde 2 tane fıtık olduğu tespit edildi. 2 sene Bursa ve İstanbul da Fizik tedavi de gördüm ama uzun süreli Bir rahatlama olmamıştı. Kendisiyle yakın bir arkadaşım vesilesiyle tanışmış oldum. Sonrasında tedavi süreci ile alakalı bir gün belirleyip süreci başlatmış olduk. İşin ehli Bi arkadaş. Çok memnun kaldım. Vücut anatomisi hakkında ihtisas yapan ve kendini geliştirmeye devam eden Bi arkadaşımız. Rahatlıkla güvenip tedavi olabilirsiniz.

Fzt. Furkan Uzunyol

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. :)

Uzm. Kl. Psk. Büşra Ertaş Oyun Terapisi

Büşra Hanıma oğlumun (6.5yaş) aşırı kaygı durumları, özgüven problemleri, kardeş çatışmaları gibi sorunlarla başvurduk. Kendisinin alana hakimiyeti, ebeveyni yargısızca dinleyişi ve etkili yol gösterici önerileri bize çok iyi geldi. Oğlum ve biz de gelişimin ve değişimin farkındayız. Oyun terapisi ile duygularını ve kendisini tanıması, kendini ifade etmesi konusunda çok yol katettik. Eğer bu gibi sorunlar yaşıyorsanız muhakkak gelip destek almanızı şefkatle tavsiye ederim.

Ö
    Psk. Zeynep Betül Şener Bireysel Terapi

Benim cânım terapistim. Yaklasik 10 aydır beraber çalışıyoruz. bana ve hayatıma çok guzel dokundu. Güler yüzü, içindeki başarısı, yaklaşımı mükemmel. özellikle benim gibi konuşan bir terapist arıyorsanız zeynep hanımı şiddetle tavsiye ediyorum

Psk. Zeynep Betül Şener

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu.. Sürecinizin devamında da fayda görmenizi dilerim.

Uzm. Kl. Psk. Büşra Ertaş Psikoloji Randevusu

Büşra hocamla yaklaşık olarak 3 aydır düzenli olarak görüşüyorum. Olaylara, çevremdekilere, kendime karşı negatif duygu ve düşüncelerimle nasıl baş etmem gerektiği konusunda bana çok yardımcı olup bana farklı bakış açıları kazandırdı. Duygularımı yaşamayı ve onlarla bağ kurmayı öğrendim. Kendisinin yanında kendimi anlaşılmış ve değerli hissediyorum. İyi ki bu uygulamada kendisiyle karşılaşmışım.

Psk. Hilal Ebru Meriç Özkaymak Psikoloji Randevusu

Hilal hanıma yaklaşık 1 yıldır geliyorum geldiğim süre boyunca hayatımdaki bir çok halledemediğim konuda bana yardımcı oldu ve düzeltmemi sağladı. Zaman geçtikçe hayatınızdaki olumlu değişikliklerin daha fazla farkına varıyorsunuz

Y
    Psk. Zeynep Betül Şener Çift Terapisi

Zeynep Betül hanımla 4 ay süren çift terapisi danışmanlığı aldık. Bu süreçte birbirimize olan yoğun olumsuz duygularımızı çok güzel sağaltmamizi sağladı ve sorduğu sorularla hem kendi hatalarımızı anladık hem de karşı tarafı daha iyi anlayabilme becerisine sahip olduk. Boşanma durumunda girdiğimiz odadan artık birbirini daha iyi anlayan, duygularına saygı duyan ve tüm bunların getirisi olarak birbirine sevgiyle bakan bir çift olarak ayrıldık.

Psk. Zeynep Betül Şener

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizlerle süreç yürütmek benim için güzel bir deneyimdi. Eşiniz ve çocuklarınızla huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirmenizi dilerim.