Sakarya Geyve Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi
Tepecikler Mahallesi Konyali Alibey Caddesi, Geyve 54700
g.....
"Güler yüzlü sempatik, evlat gibi doktor"
Bu sözler dr.Lale Aksoy hn ilgili ısrarla yorum yazmamı isteyen anneme ait.
Muayene korkusu nedeniyle yıllardır erteledigi muayene randevusu sonrasında mutlulukla "yaz kızım" dedi. "Evlat gibi yumuşacık davrandı.muayene sonrasında parça almak istedi ve sonrasında aldı.
ameliyat olmam gerekti onuda oldum.sağlıklıyım.
dr.Lale kızımdan allah razı olsun.
Onun elleri allahın korumasında ve şifa dağıtımında olsun." dedi.
Annem ve biz kendisine teşekkür ediyoruz. Dualarımız doktor hanımla
s....
Alçakgönüllü mütevazi kibar bilgili ve işinde titiz biri. İlk hamileliğim olan oğlumda ilgisini esirgemedi sağolsun. Kendisini ileride bir kızım olursa adını lale koyacak kadar çok seviyorum. Geyve için çok fazla biri daha nezih yerlere layık olduğunu düşünüyorum.
z....a
Kendisi annemi ameliyat etti oldukça iyi bir doktor açıklayıcı konuşan işinde de oldukça profesyonel kendisinden çok memnun kaldık
n....k
Kendisine ayak bileğim burkulunca gitmiştik daha önce pek üzerine düşünmediğim içe doğru basma sorunuma ve ayak baş parmağımdaki çıkıntı kemiğime dikkat çekti, ameliyat ihtimalini söyledi, artı ve eksi yönlerini açıkladı. Kalabalık hasta sayısına ve yoğun randevu trafiğine rağmen çok sabırlı, sakin ve ilgili biri. Kendisinden memnunuz, teşekkür ederiz..
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi, Geyve şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Geyve Devlet Hastanesi, Geyve şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Geyve Devlet Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Sakarya Geyve Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Geyve Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Geyve Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Geyve Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Geyve Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Sakarya Geyve Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Geyve Devlet Hastanesi nerede?Sakarya Geyve Devlet Hastanesi adresi Tepecikler Mahallesi Konyali Alibey Caddesi Geyve şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri