Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi
İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67, Serdivan 54050Sigortalar
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Aviva Sigorta
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- SGK
- Sompo Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ü....u
Yaklaşık 8 ay önce kalçamda ağrı şikayetiyle Erhan hocaya gittim. Sağ kalçamdan total kalça protezi ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. O an çok korkmuştum fakat başarılı bir operasyon geçirdim. Operasyon sonrasındaki tüm süreç boyunca çok ilgiliydi. Şu an ameliyat olduğum 6 ay oldu ve normal hayatıma tamamen geri döndüm. Gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz.
mi...l
2000 yılında İstanbul Eğitim Arastirma Hastanesi'nde kalça protez degisimi yapılan annemin 24 yıl sonra sıkıntılarinin başlamasıyla Seah'ta görev yaptığı surede de yıllık kontrollerini kendisinin yaptığı Erhan hocama geldik. Annemin yaşadığı ağrılı sürecin yanında tasigimiz en büyük endişe yaşı ile ilgiliydi. Hocamızın tüm endişelerimizi aklımızda hiç bir soru işareti bırakmadan gidermesi ile hiç dusunmeden protez revizyon ameliyatina doktorumuzla birlikte karar verdik. Kendisinin gerçekleştirmiş olduğu son derece başarılı ameliyat sonrasında şu anda evimizde hem ruhen hem fiziken son derece rahat,ağrısız ve keyifli bir nekahat süreci geciriyoruz. Erhan hocama anneciğim ve tüm ailem adina minnettariz. Ve son olarak kendisinin hastanenize kattiginiz büyük bir değer olduğunu söylemek isterim.
Sevgi ve Saygılarımla,
y....d
Çocuğumuzun bileğinde iki yerden kırık vardı ve dirseği de yerinden çıkmıştı. Erhan hocamıza muayene olduk ve acil bir şekilde ameliyat kararı alındı. Hızlıca ameliyata alındık. Başarılı bir ameliyat geçirdik. Erhan hocamız Ameliyat süreci ve sonrasında bütün süreçlerde bize her zaman yardımcı oldu. Kısa bir sürede fizik tedavi alarak sağlığımıza kavuştuk çok şükür. Erhan hocamız İlgili ve bilgili, güler yüzlü bir kişiliğe sahip kendisinden çok memnun kaldık. Gönül rahatlığı ile Erhan hocamızı tercih edebilirsiniz. Rabbim tüm hasta kullarına acil şifalar versin.
se....
Doktorumuzun iletişimi,sıcakkanlılığı,mesleki bilgi ve becerisi sayesinde yaklaşık 6 saat süren ve kalpteki 5 damarın değiştiği zor bir bypass ameliyatı çok başarılı bir şekilde sonuçlandı.Gerek ameliyat öncesi gerek sonrasındaki rehberliği ,yakın ilgisi bizleri çok memnun etti.Kıymetli hocamız ve ekibi ile iyiki yollarımız kesişmiş.Bundan sonraki hayatında da başarı hep yanında olsun ve nice canlara dokunsun inşallah.
Erhan Beyi siteniz vasatıyla tanıdık ,ve iyi ki de tanıdık ,annem yürüyemiyordu ,bütün yaşam kalitesi düşmüştü ve ameliyattan korkuyordu ,hiç bir doktora güvenemedik ,ama Erhan Bey ‘in sakin ve profesyonel tavrı sayesinde kalça protezi ameliyatı oldu annem ve şimdi eskisinden çok daha iyi yürüyor ..
el...
Zonguldak ilinden geldik annem senelerdir geçmeyen kalça ağrısı vardı annemin muayenesi ve gereken tedavi şeklini belirleyip bizi hiç bekletmeyip işleme aldı yoğun temposu olduğu halde çalışan ekip arkadaşları ile muntazam şekilde titizle hazırlandı Sakarya ada tıp merkezi böyle bir hocası olduğu için kendimizi çok şanslı hissediyoruz hiç dusunmeden kendinizi emanet edin Allah ondan razı olsun iyiki var
a....a
Canım özgür hocam doğumumdan 4 gün sonra düşüp bu arada diz altı protes ayak kullanıyorum verdiğim hasarı bir çok dr ameliyat demesine rağmens abırla yaptığı tedavilerden sonra eski halime döndüren ve daha iyi hale getiren canım hocam iyiki varsın tek kelimeyşe herkeze önerdiğim çok başarılı hocam
a....a
Kendimden sonra bir çok kişiye önerdiğim çok iyi bir doktor ilk başlarda büyük sıkıntılı süreçte olan hamileliğimi son ana kadar 40 haftasına kadar sağlıklı bir şekilde sonlandıran başarılı bir doktor kendinizi ve yavrunuzu gönül rahatlıyla emanet edebilirsiniz
em...n
Dr Erhan beyi araştırma hastanesinde tanımıştım 2018 yılında sol dizimde çapraz bağ kopması ve menisküs ameliyatı olmuştum ilgisi alakası beni çok memnun etmişti 2024 yılına geldiğimde sağ dizimden çapraz bağ ve menisküs ameliyatı geçirmem gerekiyodu tekrar Erhan hocayla iletişime geçtim ve 30 nisanda ameliyatımı oldum zor bi ameliyat olmasına rağmen Erhan hocam başarılı bir operasyon yaptı çok şükür sakaryada böyle bir doktora sahip olduğumuz için mutluyum ben tanıdığımda uzman doktortu şimdi doçent olmuş inşaAllah prof olduğu zamanda sakaryamıza hizmet eder ben doktorumu buldum herkese tavsiye ediyorum giden arkadaşlarımda yapılan operasyondan memnunlar Erhan hocamızdan Allah razı olsun
Menisküs bölgesinde ödem alınması için bir işlem yaptık hocam ödemi alırken menisküs bölgesinde ileride sorun oluşturması muhtemel proplemleride giderecek şekilde bir aksiyon alarak hasta konforunu maksimum düzeyde düşünmüştür.kendisine bu hareketinden dolayı takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi, Serdivan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi, Serdivan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Mikrobiyolog.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi, toplam 397 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi nerede?Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi adresi İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67 Serdivan şeklindedir.
Serdivan bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Serdivan bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Serdivan bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Serdivan bölgesindeki Radyolog klinikleri
Serdivan bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Daha fazla (5)Kocaeli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
İzmit bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri