Hakkımızda
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi
Çark Cad. Şehit Ali Kaya Sok. No:8 Serdivan Yolu, Sakarya 54000Sigortalar
- SGK
Uzun süredir burun ve boğazımda çeşitli sıkıntılara sahiptim, özellikle bahar aylarında alerjik yapım yüzünden burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı sıkıntısı çekmekteydim.
Ömer bey beni tüm olasılıklarla ilgili bilgilendirdi. Alerji hapımı değiştirdi ve vermiş olduğu alerji hapı ve burun spreyiyle hiçbir sıkıntım kalmadı. İlaçlarım bittiği takdirde tekrar görüşmeyi düşünüyorum.
ka...n
Kulak tıkanıklığı sebebiyle gittim. Ömer hoca kulağımı microsuction yöntemiyle kısa sürede açtı ve eskisinden daha iyi duyuyorum. Bu yorumu ziyaretimden 1 hafta sonra yapıyorum ve hiçbir negatif durum yok, tavsiye ederim.
Oğlumun kulağına tüp takılma işlemi yapıldı operasyonda sıkıntı yaşamadık ancak daha sonra ki süreçte hiç memnun kalmadık çünkü aynı şikayetlerimiz devam edince gittik zaten gidince sizi ayakta karşılıyo
r birşey sormanıza söylemenize izin vermiyor hemen bakayım çıkın gidin havasında geçti defalarca gittik tabi bu arada! en sonunda ne işimiz var derdimizi anlatmaya imkan verilmiyor diye artık gitmiyoruz gitmek isteyenler için bu yorumu yazmak zorunda hissediyorum kendimi herkese geçmiş olsun
be....
Ömer beye 1 Aralık 2023 tarihinde ameliyat oldum. Burnumu beğenmediğim için gittim ve kendisi bana yaptığı burunları oluşabilme ihtimali olan sorunları ameliyat süreci ile ilgi bilgileri verdi . Çok güler yüzlü bi doktor burnumu gayet beğendim . Ne zaman bir problemim olsa yazdım aradım ve en kısa zamanda geri dönüş aldım. Ameliyatım sonrasında çok ağrı çekmedim kişiden kişiye değişir benim sadece çenemde hafif bir şişlik oldu morarmam olmadı . kontrollerime gittiğimde iste asla beklemeyip en kısa zamanda görüştüm. Kötü yorumlar aklınızı bulandırmasın. Tamponumu alan hemşire ise o kadar naifti ki ağladığım için beni sakinleştirdi ve oldukça hassas davrandı.
f....d
Yıllardır 10 seneye yakın düzcede bulamadım çaresiz kaldım haftalar süren kulak iltihabım vardı 1 yıl önce tanıştık Mehmet Ali Solmaz hocamızla tek bir iğne ile 1 yıldır tekrarlamadı tedavi süreci hamileliğime denk gelmesi cabası oldu. Artık burnum tıkansa soluğu özel çark kulak burun boğaz da Mehmet Ali Solmaz hocamın yanında alıyorum Allah razı olsun... teşekkürler
rı...t
Bir hafta önce nefes problemi için sintoplasti ameliyatı oldum. İlgi ve alakasına çok teşekkür ediyorum
ya...z
4 yıl önce Ömer bey tarafından yapılan septum + tipplasti ameliyatından çok memnun kaldım. Burnumun üzerindeki kemer kalmadı. Daha iyi nefes alamaya başladım. Burnumun ucundaki düşüklükte kalmadı. Ömer beyin emeğine ellerine sağlık teşekkürler. Ailece de ömer beyin muayenelerdeki ilgi ve alakasından da ayrıca çok memnunum
r ...n
2017 septum ameliyatı oldum çok memnun kaldım rahat nefes alıyorum ve geçe rahat uyuyorum teşekürleeeerrr (Dr Ömer öncü)
Burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım.Doktor beyin ilgi ve alakası tedavi sürecinde ki yönlendirmesinden memnunun herkese tavsiye ederim
Kendisine neredeyse 4 yıl önce ameliyat oldum ve şu an dahi burnumda şişlik kaldı, görüntüyü geçtim nefes bile zor alıyorum artık. Burnum sürekli tıkalı gibi ve yaz kış ince bir akıntı var sürekli olarak. Benim için kötü bir deneyim oldu kesinlikle. Burnumdaki yamukluk gözle görülür halde. Burnum hem yamuk, hem şişlik kaldı hem de nefes alamıyorum.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi, Sakarya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi, Sakarya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi, toplam 46 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Larenjektomi, Laringoskopi, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Nazal Valv Cerrahisi.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi nerede?Sakarya Özel Çark Kulak Burun Boğaz Merkezi adresi Çark Cad. Şehit Ali Kaya Sok. No:8 Serdivan Yolu Sakarya şeklindedir.
Sakarya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri