Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Mithatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:122/B, Adapazarı 54100Uzmanlar
Doğukan Hocamın ismini duyduğum için implant tedavimi kendisinin yapmasını istedim ve çok memnun kaldım, çevremdekileri de kendisine yönlendiriyorum 1 senedir Finlandiya'da olduğunu duyduk geri dönerse yönlendireceğim hastalar olacak, kendisine tekrar teşekkür ederim.
se...l
diş eti iltihabı sebebiyle gittim. diş taşlarını nakış işler gibi büyük bir incelikle temizledi. verdigi güven samimiyet ve ilgisi için teşekkür ederim
se...l
dişim de oluşan kist sebebiyle gittim. Fatma hocanın elinin hafifliğinden ve en önemlisi ilgisinden nezaketinden memnun kaldım
Dr. Öğr. Üyesi Fatma Furuncuoğlu
Teşekkür ederim, geçmiş olsun. Kistin iyileşme takibi için kliniğimize tekrar başvurabilirsiniz.
ş....y
Dişlerimle ilgili birden fazla sorun yaşadığım için, diş eti uzmanının da bulunduğu bir klinik ya da hastanede tedavime başlamam gerektiğini öğrendiğim de arayış içerisine girdim. Sakarya da bütün birimlerin olduğu tek sağlık kuruluşunun sadece Sakarya üniversitesi diş hekimliğinde olduğunu tesadüfen öğrenmem doktor beyle tanışmama vesile oldu.. Doktor beyin dakikliği, operasyon öncesi ve sonrası için akılda hiç bir soru işareti bırakmayacak güven veren açıklamaları ve operasyon sonrası hiç bir ağrı sızı ya da olumsuzluk yaşamamış olmam süperdi.. daha önceki olumsuz deneyimlerimden dolayı diş çektirmekten bile daha çok korktuğum,hoşlanmadığım bu sebeple uzun süredir yaptırmamış olduğum diş taşı temizliğini hiç bir ağrı hissettirmeden sabırla tamamladığı için doktor beye ayrıca minnet borçluyum..
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçin.
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, toplam 15 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Lazerli Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), İmplant.
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nerede?Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresi Mithatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:122/B Adapazarı şeklindedir.