Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi
Karaman Mahallesi 43. Sokak, Adapazarı 54290
e....r
Eşim için randevu arıyorduk ortopedi doktorlarını araştırırken Cem Çelik Bey'e rastladık birkaç yorumu vardı hoşumuza gitti ve randevumuzu aldık eşim muayene oldu. Doktor bey hastalarıyla gayet ilgili ve içten samimi yaklaştığını gördük. Eşim Ön Çapraz Bağ Ameliyatı oldu. 1 hafta içinde hemen ayaklandı çok şükür Cem hocamızdan Allah razı olsun Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah eline emeğine sağlık Allah işini gücünü rast getirsin
re...z
Annemin Böbrek rahatsızlığı için Cemal Hocaya gittik. Fakat hayatımdaki en iyi doktor ünvanı alarak kalbimizi çaldı. Çok ilgilendi, muayene süresini uzun tutttu ve hastadan daha detaylı bilgi almak için sohbet etti. Kesinlikle tavsiye edilir doktor
ha...a
Değerli doktorumuz ve personelleri çok ilgililer aynı özel hastane gibi diş çekimi ve kaplama işlemleri yaptırdım. Memnun kaldım. İnşallah tüm diş hekimlerimiz ve doktorlarımız bu şekilde hizmet sunarlar. Tekrardan kendilerine çok selam ediyorum. Başarılarının devamını dilerim.
e ...b
Tek boş randevu bu doktorda vardı durumumuzda acil olduğu için hemen aldım internetten biraz araştırdım çok yorum yoktu keşke herkes yorum yazsa ben çok memnun kaldım ilgisi alakası açıklayıcı konuşması rahatlattı bizi oglumun çapraz bag ameliyatını yaptı ameliyat önceside sonrasıda çok ilgiliydi ameliyat günü vaktinden önce orda olmasıda ayrıca güzel güvenerek emanet ettim oglumu keşke her doktor Cem bey kadar ilgilli olsa günümüz doktorlarından çok farklı işini severek yapıyor bence sizin gibi hekimleri Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah
çi...
Ben girip sonucu Sakarya'da bir sağlık kuruluşunun acılıne baş vurdum ve bana orda kalp yetme zligim olduğunu söylediler kardoloji bölümüne gitmem gerektegi söylendi bende doktor arayışı içine girdim ve yorumlara güvenerek şükrü hocamızdan randevu aldım bugün kendisine muanne oldum bana herşeyi detaylı bir şekilde anlattı iyiki yolum şükrü hocamızla kesişti gerçekten okadar mütevazı ve bir okadar da hastasıyla ilgili bir doktor iyiki tanımışım sizi hocam çok şükür ki kalp yetmezligim yokmuş
n....i
Herşeyle mükemmel ilgilendi.Çok cana yakın sanki ailemizden biri gibi. Annem üre yüksekliğinden geldi Allah razı olsun herşeyi yaptırmadan bütün sorunları çözmeden bizi göndermedi annemin adı gibi HARİKA bir doktor teşekkür ederiz.
yk...g
Annemin yaklaşık 10 yıllık doktorudur. Annem şeker ve tansiyon hastasıdır. Teşhisi, verdiği ilaçlar ve takibi konusunda çok memnunuz. Verdiği zamanında ve doğru kararlarla hastalığı kontrol altında tutabiliyoruz. Başarılı ve işini ciddiye alan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar hizmet etmesini diliyorum.
f....e
Değerli hocamıza 2010 sol omzumdan ameliyat oldum 8 metre yüksekten düşmüştüm calisirken bedrettin hocam dağılan omuzumu düzeltti şu an gayet iyiyim aktif bir şekilde kullanıyorum hocama teşekkür eder başarılarının devamını dilerim
m....k
Kalça kırığı nedeniyle acil olarak geldigimiz Sakarya Yenikent Devlet hastanesinde hastamızın belki bir kaç gün bekletilmesi gerekirken Op.Dr.Nazım KARAKUS'un sorumluluk alarak ameliyati hizli bir sekilde gerceklestirmesi sayesinde zorlu sureci atlattik.Nazik beyefendi kisiligi ve mesleki yeterlilige sahip olmasi devlet hastanelerine olan guvenimizide oldukca artirdi.Nazim Beye meslek hayatinda basarilar dilerim.
Beyfendi kişiliği ağır duruşu ve hastalarina karşı diyaloguyla mükemmel bir doktor. Çok samimi ve ilgili oldgu kdar çokta sabırlı oldgunu söyleyebilirim.bu kanılara Oğlumun kolu kırılmıştı tedavi surecimizi sayın dr.umuz yapmaktadr bu süreçte vardığımi söyleyebilirim.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi, Adapazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Pratisyen Hekim, Radyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Ürolog, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Mikrobiyolog, Psikiyatrist, Göğüs Cerrahı, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi, toplam 109 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Derin Beyin Stimülasyonu, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi nerede?Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi adresi Karaman Mahallesi 43. Sokak Adapazarı şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri