Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Samsun Gazi Devlet Hastanesi kadrosunda 7 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet cerrahi onkoloji uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 5 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 11 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 8 adet göz hastalıkları uzmanı, 10 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 13 adet pratisyen uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 8 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi Samsun ilinde Yenidoğan mahallesi Aziziye Cad.no:86 adresinde bulunmaktadır. Samsun Gazi Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3623113030 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Samsun Gazi Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070

Op. Dr. İsmail Mutlu Diğer

Doktorlarımız mezun oldukları okullara ve hasta yorumlarına bakarak seçerim, İsmail bey için olumsuz yorumlar da vardı ama Ankara Tıp Fak. ve Hacettepe ağır bastı, kendim tecrübe etmek istedim. Yapılan olumsuz yorumlarla ilgisi yok. Bir kere kibar, konuşurken göz teması da kuran ve hastanın hikayesini iyi alan bir hekim. Beni dinledi, ayak bileğindeki problemli bölgeye baktı, röntgen çekimine havale etti, röntgen sonucu çıkar ćıkmaz hemen aldı, sorunumu bir ayak-bacak maketinde göstererek izah etti, diğer yandan sakinliği ile içimi de rahatlattı, ilaçlarımı yazdı. İsmail beyin muayene odasından gayet mutlu ayrıldım, tavsiye ederim...

Doç. Dr. Muhammed Mustafa Kurt Diğer

Dr. Muhammed Mustafa Kurt’a ben iki gözümde katarak vardı ameliyat oldum ve üç boyutlu olan akıllı lens taktırdım çok şükür her şey yolunda gözlüğü bıraktım üç Hafta oldu uzak yakın orta derece çok iyi görüyorum gözden problemi olan herkese tavsiye ediyorum

V
    Op. Dr. Levent Akgün Kazak Diğer

Yaklaşık bir yıldır kasık fıtığı sorunum vardı. Ameliyat olmaya karar verdim Levent hocayla yollarımız şans eseri kesişti. Ameliyatın öncesini ve sonrasını detaylı anlattı.Tüm sorularıma son derece ilgili bir şekilde cevap verdi. Zaten çok güven veren ve kibar bir uslübu var.Çok ağrılı geçireceğimi düşündüğüm iyileşme sürecim ilk gün hafif ağrılarla geçti bugün ikinci gün çok rahatım. Aynı şekilde hemşireler temizlik görevlilerine de çok ilgililerdi memnun şekilde hastaneden ayrıldık.

Op. Dr. Güçlü Tanyel Diğer

Belimde ağrılarım ayaklarıma vuran uyuşmalarim sonucu güçlü bey belimde daralma olduğunu ameliyat olmazsam sinirlere baskı daha kötü yapabilir dedi. Daha önce başka doktorlara da gitmiştim lakin bu şekilde gerçekçi ve sonuç odaklı yaklaşım olmamıştı. Ameliyata belimde eskiden kırık olduğunu ve yanlış kaynağını söyledi. Ameliyatım uzun sürdü ama başarılı geçtiğini söyledi..Güçlü bey hastaları ile ilgilenen dalında bir numara bir hekim. Doktor arayan hastalar düşünmeden koşa koşa gelip kendini emanet edebilir. Doktoruma kocaman sevgiler saygılar Allah ne muradınız var ise versin.

Y
    Uzm. Dr. Süleyman Tümer Çalışkan Diğer

6 aya yakın böbrekte taş hususunda şikayetim vardı. Başka hastanede defaatle yanlış teşhis ve yönlendirme olduğu için bir türlü problemim giderilmedi. 1 böbrekte 2 tane kanalda taş vardı. Tümer hocaya geldiğimde tedavi sürecine başladık ve lazerle taş kırma operasyonu geçirdim. Hem öncesi hem sonrası memnun kaldım. Stent takıldı 3 haftaya yakın onu da anesteziye gerek kalmadan ufak bir müdahale ile aldı. Taş kırma öncesi lokal anestezi yapıldı anestezi sonrası narkozu vücut atana kadar biraz baş ağrısı yaşıyor insan birkaç gün, ben de bunu yaşamak istemediğim için stent anestezi olmadan alınsın istedim endişelerim vardı ama endişelerimi boşa çıkardı Tümer Hoca. Gönül rahatlığıyla tedavi sürecine başlayabilirsiniz.

C
    Op. Dr. Gökhan Dinçer Diğer

Kesinlikle alanında mükemmel bir doktor. Annemin katarakt ameliyatını yaptı ve tüm süreç boyunca o kadar ilgilendi ki. Gökhan hoca gibi doktorların var olduğunu bilmek insana güven ve mutluluk veriyor. Kendisi iyi ki var, hep var olsun.

Op. Dr. Eyüphan Mehmet Baysal Diğer

Kulağım tıkandığı için doktora gittiğimde damla verip 10 gün sonra gelmemi istedi. 10 gün sonra gittiğimde yeterli olmadığı söyleyip temizledi ancak bir hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. İkinci temizledikten sonra kulağım tam olarak açılmadı ve sol kulağım enfeksiyon kaptı. Ağrıdan soramadığını söyleyip tekrar doktora gittiğimde sadece ağrı kesici hap ve antibiyotik verdi. Sormadan neyim olduğunu dahi söylemedi. Ancak ağrımda azalma olmayınca iki gece üst üste acile gitmek durumunda kaldım. Kesinlikle çok ilgisiz bir doktor ve hala kulağımın ağrısı sebebiyle uyuyamamaktayım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Uzm. Dr. Ertuğrul Güler Diğer

Uzun süredir Ertuğrul hocamın hastasıyım. Cildimde bir türlü geçirmediğim sivilceler vardı. Psikolojimin bozulduğu bir dönemde şans eseri doktorumla tanıştım verdiği krem ve ilaçlar sayesinde süreç çok hızlı ilerledi. Muayene sırasında çok konuşmuyor ilgilenmiyormuş gibi hissediliyor fakat tespitleri ve tedavisi çok yerinde.

Op. Dr. Güçlü Tanyel Diğer

Bu sabah fıtık amaliyatimi güçlü bey gerçekleştirdi,şuan hiç ağrım yok yarın çıkabilirsin bile dedi son 2 aydır şiddetli ağrılarım ve ayaktada hissizlik başlamıştı, Doktor arayışına girmiştim herkes bana güçlü beyi önerdi ve yorumlarına baktım sonrasında gittim çok yoğun olduğu için ve çok ağrım olduğu için annemin doktorundan rica ettim hatta bunalttim da çok güçlü beyden randovu alması için,sağolsun aldı geldim çok güzel muayene etti beni fitigimin çok büyük olduğunu sinirlere baskı yaptığı için aşırı ağrım olduğunu soyledi,akşamına yatış verdi sabah da amaliyatimi oldum iyi ki tanıdım güçlü bey i Allah razı olsun şuan amaliyattan çıkalı 11 saat oldu ama çok iyiyim kesinlikle tavsiye ederim , alanında çok iyi bir hekim hastalarıyla çok ilgili ,ne kadar teşekkür etsem Güçlü Bey

O
    Uzm. Dr. Başat Fethallah Diğer

12.07.2023 tarihinde başat hocam oğlumu bademçik ve geniz eti ameliyatı yaptı. çok memnun kaldık.Alaninda en iyisi bence, hem kibar anlayışlı. Muayene esnasında ilgi alası çok iyiydi. Böyle bir hekime oğluma emanet ettiğim için çok şanslıyım. Cok teşekkür ediyoruz kendisine.Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebilirsiniz.
    bana tavsiye eden arkadaşlarıma minnettarım.Kulak burun boğaz servisinde çalışan hemşire hanımların hepsi hastalarına çok iyi davranıyor. Allah onlardan razı olsun hiç bizi üzmesinler.Hepsine saygılar sunuyorum.