Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi
Hakkımızda
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi
Kadıköy Mah., Samsun
Babam Covitten hastalanıp Ordudan Samsun Bafra'ya yer olmadığı için sevk edildi. 2 hafta yoğun bakımda kaldı. Uzm. Dr. Çete Kök babamla çok özenle ilgilendi. Her gün 2 kere bize usanmadan bilgi verdi. Hastamızı profesyonelce tedavi etti. Ilgi ve alakadan dolayı ona çok minnettarız. Allah başımızdan böyle doktorları eksik etmesin. Ona iş hayatında çok başarılar dileriz.
gö...ş
Yıldız hanım,sigarayı bıraktıktan sonra yaşadığım sorunlarda gereken ilgi ve başarılı tedavi biçimi ile son derece güven duyduğum bir doktor. En yoğun günlerde bile kibar, sakin,profesyonel ve ilgili ..Bir doktorda aranacak tüm özelliklere sahip. Çok teşekkürleri iyi ki varsınız.
ay...n
Ben Ayla SÖZEN.Annem Kevser AVCI'nın rahatsızlanmasıyla doktorumuzla tanıştık.Süper bir doktor.Annemin romatizması akciğerlerine vurmuştu, ayrıca interstiyel akciğer hastalığı vardı.Kan değerleri çok düşüktü.Zatürre olmuştu.Pek çok rahatsızlığı bir araya gelmişken Allah yardım etti doktorumuzu karşımıza çıkardı.Bilgisiyle , ilgisiyle , hastayla ve hasta yakını olarak bizlerle iletişimi açısından çok çok memnun kaldık.Annemin bir aylık yoğun bakımından sonra doktorumuz "teyze ben seni yürüyerek buradan çıkaracağım " dedi ve dediğini de yaptı. Kendisinden , birlikte çalıştığı yoğun bakım ekinden , anestezi uzmanımızdan Allah razı olsun. Herkese öneririm.Allah kolaylık versin kendisine . Başarılarının devamını diliyorum.Saygılarımla teşekkür ediyorum. Önce Allah sonra doktorumuz annemizi bize kavuşturdu.Teşekkürlerimi sunuyorum kendisine.Hastane olarak da temizliği ,personellerinin güler yüzü her yönüyle memnun kaldık.İyi çalışmalar kendisine...
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi, Samsun şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi, Samsun şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göğüs Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı.
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile iletişime geçin.
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi nerede?Samsun Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi adresi Kadıköy Mah. Samsun şeklindedir.
Samsun bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Samsun bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri