Klinikler Şanlıurfa
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Metrolife Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Kamberiye Mahallesi Adalet Caddesi No:12/5 U5-A Blok Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Cesur Danışmanlık Merkezi
Özel Şanmed Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Özel Ruha Academia Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazlaErtuğrul Gazi Mahallesi Prof. S. Atilla Caddesi Caddesi No:4/1, Şanlıurfa • Harita
Özel Ruha Academia Hospital
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaMerkez, Ertuğrulgazi Mah, Esentepe Cad. 308. Sok .63320, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Atakent Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3/A, Şanlıurfa • Harita
Özel Urfadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Karaköprü Şube
Özel Gap Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaVali Konağı Caddesi, Şanlıurfa • Harita
Özel Gap Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Sefa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaYenişehir Mah. Recep Tayyip Erdoğan Blv. Uçaksavar Kavşağı No: 49/C, Şanlıurfa • Harita
Özel Sefa Tıp Merkezi
Yenice Mahallesi Yenice Yolu No:1, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kulak burun boğaz
, Pratisyen Daha fazlaAtatürk Mahallesi Şehit Nusret Cad. No: 9 Topçumeydanı, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi
Özel Osm Ortadoğu Hastanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaRecep Tayyip Erdoğan Bul.No:132 İmambakır Mah., Şanlıurfa • Harita
Özel Osm Ortadoğu Hastanesi
Özel Lotus Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Psikoloji Daha fazlaŞenevler Mahallesi Şanlıurfa Diyarbakır Yolu No:142, Şanlıurfa • Harita
Özel Lotus Hastanesi
Şanlıurfa Ticaret Borsası Sağlık Ocağı
İç hastalıkları, Aile hekimliği
Esentepe, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Ticaret Borsası Sağlık Ocağı
Harran Üniversitesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaŞehitlik Mah. Meteroloji Cad., Şanlıurfa • Harita
Harran Üniversitesi
Divanyolu Cad. Merve İşh. Giriş Kat, Şanlıurfa • Harita
Özel Akademi Göğüs Hastalıkları Dal Merkezi
İpekyol Mah. İpekyol Cd No:13/14, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Anadolu Göz Merkezi
Özel Edessa Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen Daha fazlaPaşabağı Mah. Harran Üniversitesi Cd. No:49, Şanlıurfa • Harita
Özel Edessa Hastanesi
Özel Karaköprü Kadın Doğum Merkezi
İç hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
Karşıyaka Mah. Gap Bulvarı No:38/B Duygu Alagöz 2 Apt., Şanlıurfa • Harita
Özel Karaköprü Kadın Doğum Merkezi
Özel Urfa Medigap Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaPaşabağı Mah. Şaniefendi Cad. No:169, Şanlıurfa • Harita
Özel Urfa Medigap Hastanesi
Şanlıurfa İç Hastalıkları Uzmanları