Saydam Danışmanlık Merkezi
Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak No:27/A, İzmit 41200Sigortalar
- Diğer (İade)
Öfke problemlerim ve kaygılarım sebebiyle kendisine başvurmuştum, görüşmeler esnasında problemi çok iyi tespit ediyor ve destek oluyor, kaygılarımdan kurtulmama yardımcı oldu, son derece başarılı bir danışman.
ra...a
İçtenliğini her kelimesinden anlayabiliyorsunuz. İş olarak yada vaka olarak değerlendirilmiyorsunuz. Benim kendimi görmemde ve kızımla, ailemle, arkadaşlarımla olan ilişkilerimi düzenlemem de çok yardimci oldu.
Gözde Hanım ile terapiye 1 yıl önce kadar başladım.O zamanki ben ile şuanki ben arasında dağlar kadar fark var.Bu süreçte Gözde Hanım kendimi bulmamı ve harekete geçmemi sağladı.Korkularımı yendim ve insanlara sınır koymakta çok geliştim.O korkmuş,kaybolmuş halimden eser kalmadı diyebilirim.Bu süre boyunca kendisi gerek empati yeteneği gerek iletişim kurmadaki başarısı ile gözümün önünde olup da benim görmeye korktuğum şeyleri görmemi ve atlatmamı sağladı.Çevremdeki insanlar da bendeki bu olumlu değişimlerin farkındalar.Kendisiyle yollarımız kesiştiği ve kendisini tanıdığım için gerçekten çok mutlu ve memnunum.
Sema Hanım’la okul sürecimin ve hayatımın aşırı stresli olduğu bir döneminde yollarımız kesişti.Stresi yönetebilmekte ve bunlara sebep olan şeyleri fark edebilmemde çok yardımcı oldu.Kendisinin kibar ve canı gönülden dinleyişi sayesinde kendimi çok rahat bir şekilde açabildim.Ağlayarak geldiğim seanslardan her seferinde bir şeyler fark ederek ayrıldım.Sürecin sonunda da streslerinin sebebini bulmuş ve kendine tanımaya başlamış bir birey olarak hayatıma devam ediyorum.
Semanur Hanım ile çalışmak, kişisel gelişimim açısından dönüm noktası oldu. Seanslar sırasında sunduğu güvenli ve destekleyici ortam, duygularımı rahatça ifade etmemi sağladı. Anlayışı ve empati yeteneği gerçekten etkileyici. Özellikle bireysel davranış terapisi üzerinde yaptığımız çalışmalar, yaşam kalitemi artırdı. Psikoloji konusunda insanların çekingen davranmaması gerektiğini ve herkesin bir uzmandan destek alması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Kocaeli'de psikolog arayışında iseniz kesinlikle Semanur Hanım'ı tercih edebilirsiniz.
e....ö
Semanur Hanımdan 3-4 aylık bir destek aldım. Yeni taşındığım şehirde yalnızdım bu durum bende stres ve duygusal çöküntü yaşatmaya başlamıştı. Kendisine gittiğim süreçte kendimi daha huzurlu hissediyordum ve benim anlatmak istediğim her şeyi nokta atışıyla bilen biriyle karşılaştım sanki beni daha önceden tanıyor gibi hissetmiştim. Kendisi bu yalnızlığımda bana çok yakın bir arkadaş gibi hissettirdi. Bizim seanslarımız gerçekten hem eğlenerek hem ağlayarak geçti ama sayesinde bu yıpranmışlığı atlattım.
s....
Kizim için başvurmuştuk Semanur Hanima , çok memnun kaldık. Hatta ailemizin psikologu oldu , mütevazi ve herşeyden önemlisi değerlere çok önem veren bir psikolog, sayesinde çok güzel iletişimimiz oluştu yavrumuzla çok rahat bir ergenlik dönemi geçiriyor kizim ve tabikide biz, Kizimin Sema ablasi iyiki var . Böyle bi zamanda işini bu kadar severek, özenerek , yapan bir psikologumuz olduğu için çok şansliyiz . Kendisini hiç tereddüt etmeden herkese şiddetle tavsiye ediyorum. İyiki siz , Semanur Hanim … Sevgilerimizle …
ay...
Sema Nur hanım gerçekten bir sürü psikologa gitmiş biri olarak gördüğüm en iyi psikolog alanında bu kadar başarılı hastayla iletişimi bu kadar derinden olan başka bir psikolog tanımıyorum.Gercekten çok naif ve kibar bir hanımefendi her derdime yardımcı oldu bir okb hastası olarak okbnin aslında yenilebilir olduğunu gördüm tartışmasız herkesin gitmesi gereken biri asla pişman olmaz giden hiç kimse harika bir psikolog gerçekten
r.....
Semanur Hanımdan yıllar önce danışmanlık hizmeti almıştım.Kendisi samimi içten ve ilgili olduğu için tekrar tercih ettim.Bu süreçte farkındalığımın artmasını ve duygularımı fark etmemi sağladı.
Saydam Danışmanlık Merkezi, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Saydam Danışmanlık Merkezi, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı, Pedagog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Saydam Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Saydam Danışmanlık Merkezi, toplam 77 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Saydam Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Saydam Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saydam Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Saydam Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Saydam Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Saydam Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Saydam Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saydam Danışmanlık Merkezi nerede?Saydam Danışmanlık Merkezi adresi Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak No:27/A İzmit şeklindedir.
İzmit bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
İzmit bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri