Saydam Danışmanlık Merkezi
Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak No:27/A, İzmit 41200
  • Diğer (İade)

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Bireysel Terapi

Öfke problemlerim ve kaygılarım sebebiyle kendisine başvurmuştum, görüşmeler esnasında problemi çok iyi tespit ediyor ve destek oluyor, kaygılarımdan kurtulmama yardımcı oldu, son derece başarılı bir danışman.

R
    Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Bireysel Terapi

İçtenliğini her kelimesinden anlayabiliyorsunuz. İş olarak yada vaka olarak değerlendirilmiyorsunuz. Benim kendimi görmemde ve kızımla, ailemle, arkadaşlarımla olan ilişkilerimi düzenlemem de çok yardimci oldu.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Psk. Dan. Gözde Nazik İçer Randevu

Gözde Hanım ile terapiye 1 yıl önce kadar başladım.O zamanki ben ile şuanki ben arasında dağlar kadar fark var.Bu süreçte Gözde Hanım kendimi bulmamı ve harekete geçmemi sağladı.Korkularımı yendim ve insanlara sınır koymakta çok geliştim.O korkmuş,kaybolmuş halimden eser kalmadı diyebilirim.Bu süre boyunca kendisi gerek empati yeteneği gerek iletişim kurmadaki başarısı ile gözümün önünde olup da benim görmeye korktuğum şeyleri görmemi ve atlatmamı sağladı.Çevremdeki insanlar da bendeki bu olumlu değişimlerin farkındalar.Kendisiyle yollarımız kesiştiği ve kendisini tanıdığım için gerçekten çok mutlu ve memnunum.

Psk. Dan. Gözde Nazik İçer

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Bireysel Terapi

Sema Hanım’la okul sürecimin ve hayatımın aşırı stresli olduğu bir döneminde yollarımız kesişti.Stresi yönetebilmekte ve bunlara sebep olan şeyleri fark edebilmemde çok yardımcı oldu.Kendisinin kibar ve canı gönülden dinleyişi sayesinde kendimi çok rahat bir şekilde açabildim.Ağlayarak geldiğim seanslardan her seferinde bir şeyler fark ederek ayrıldım.Sürecin sonunda da streslerinin sebebini bulmuş ve kendine tanımaya başlamış bir birey olarak hayatıma devam ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

O
    Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Randevu

Sınav sürecinde yaşadığım stresi yönetmemde ve diğer kaygılarımla baş etmemde bana çok yardımcı oldu.Hayatıma yeni bir bakış açısı ekledi.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Psikoloji Randevusu

Semanur Hanım ile çalışmak, kişisel gelişimim açısından dönüm noktası oldu. Seanslar sırasında sunduğu güvenli ve destekleyici ortam, duygularımı rahatça ifade etmemi sağladı. Anlayışı ve empati yeteneği gerçekten etkileyici. Özellikle bireysel davranış terapisi üzerinde yaptığımız çalışmalar, yaşam kalitemi artırdı. Psikoloji konusunda insanların çekingen davranmaması gerektiğini ve herkesin bir uzmandan destek alması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda Kocaeli'de psikolog arayışında iseniz kesinlikle Semanur Hanım'ı tercih edebilirsiniz.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Psikoloji Randevusu

Semanur Hanımdan 3-4 aylık bir destek aldım. Yeni taşındığım şehirde yalnızdım bu durum bende stres ve duygusal çöküntü yaşatmaya başlamıştı. Kendisine gittiğim süreçte kendimi daha huzurlu hissediyordum ve benim anlatmak istediğim her şeyi nokta atışıyla bilen biriyle karşılaştım sanki beni daha önceden tanıyor gibi hissetmiştim. Kendisi bu yalnızlığımda bana çok yakın bir arkadaş gibi hissettirdi. Bizim seanslarımız gerçekten hem eğlenerek hem ağlayarak geçti ama sayesinde bu yıpranmışlığı atlattım.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Diğer

Kizim için başvurmuştuk Semanur Hanima , çok memnun kaldık. Hatta ailemizin psikologu oldu , mütevazi ve herşeyden önemlisi değerlere çok önem veren bir psikolog, sayesinde çok güzel iletişimimiz oluştu yavrumuzla çok rahat bir ergenlik dönemi geçiriyor kizim ve tabikide biz, Kizimin Sema ablasi iyiki var . Böyle bi zamanda işini bu kadar severek, özenerek , yapan bir psikologumuz olduğu için çok şansliyiz . Kendisini hiç tereddüt etmeden herkese şiddetle tavsiye ediyorum. İyiki siz , Semanur Hanim … Sevgilerimizle …

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Psikoloji Randevusu

Sema Nur hanım gerçekten bir sürü psikologa gitmiş biri olarak gördüğüm en iyi psikolog alanında bu kadar başarılı hastayla iletişimi bu kadar derinden olan başka bir psikolog tanımıyorum.Gercekten çok naif ve kibar bir hanımefendi her derdime yardımcı oldu bir okb hastası olarak okbnin aslında yenilebilir olduğunu gördüm tartışmasız herkesin gitmesi gereken biri asla pişman olmaz giden hiç kimse harika bir psikolog gerçekten

R
    Uzm. Kl. Psk. Sema Nur Atıcı Psikoloji Randevusu

Semanur Hanımdan yıllar önce danışmanlık hizmeti almıştım.Kendisi samimi içten ve ilgili olduğu için tekrar tercih ettim.Bu süreçte farkındalığımın artmasını ve duygularımı fark etmemi sağladı.