SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Sompo Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

O
    Doç. Dr. Semih Kıvanç Olguner Omurga Cerrahisi

11.11.2024 tarihinde Semih hocada bel fıtığı ameliyatı oldum. Bugün tam 1 ay oldu. Kendimi iyi hissediyorum. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Sağlıklı günler dilerim.

C
    Doç. Dr. Yurdal Gezercan Diğer

Annemin beyin ameliyatına girdi . Çok şükür beynindeki tümörü tamamen temizledi . Her şeyi ameliyattan önce açık bir şekilde söyledi. Sonucunda da annem sağ salim bir şekilde çıktı . Allah Yurdal Hoca ve ekibinden binlerce kez razı olsun . Türkiye'nin sayılı beyin ve sinir cerrahisi doktorlarından biri. Hocamıza Allah güç ve kuvvet versin. Allah böyle bir doktoru başımızdan eksik etmesin . Mesleğinin hakkını veren sayılı doktorlarından biri . Neredeyse günleri hastanede geçiyor. Sabah 4 den akşam geç saatlere kadar . Annemi bize yeniden kavuşturdu. Allah Yurdal Hocamızdan binlerce kez razı olsun . Hastanın oğlu Rahim Can Dimli - Hastanın kızı Sümeyye Cansu Dimli.

V
    Uzm. Dr. Zekiye Güney Serdar Diğer

Kesinlikle tavsiye etmiyorum 14 yıl önce burun ameliyatı oldum,olmaz olaydım ameliyattan sonra gece yatarken nefes almada zorlandım sonra yine yanına gittim dediki burun etin şişti yakmamız lazım yine güvendim gittim yaktırdım yanında ama 1 ay sonra yine aynı şikayetlerim devam etti 14 yıldır doğru dürüst uyuyamıyorum Hakkımı helal etmiyorum kimseyede tavsiye etmiyorum…

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Prof. Dr. Mevlüt Koç Diğer

Saygıdeğer Prof.Dr. Mevlut Koç ve Kıymetli ekibi,
    12 kasım 2024 tarihinde Adana Sehir Hastanesi'inde kalbimdeki ritim bozukluğu nedeniyle geçirdiğim ablasyon ameliyatı sürecinde göstermiş olduğunuz üstün çaba ve dikkatiniz beni yeniden sağlığıma kavuşturmuştur.Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.Saygılarımla,

U
    Doç. Dr. Semih Kıvanç Olguner Omurga Cerrahisi

27 haziran 2024 tarihinde iş kazası geçirdim ve omurgamda 2 adet kırık meydana geldi 3 ay sonra omurgamda kırıga baglı skolyoz oluştugunu ögrendim ardından adana şehir hastanesine semih hocamın yanına gitim semih hocam gerekli kontroleri yaptıktan sonra ameliyat önerdi semih hocama güvenerek kabul etim ve bizi sıraya aldı aradan iki hafta geçtikten sonrada bizi ameliyata çagırdı zor bir ameliyat olsada semih hocama güvendim ve pazartesi günü ameliyata girdim ameliyatı başarılı şekilde yapan semih hocama ve ekibine çok minnettarım ederim sizin sayenizde şuanda ayaktayım

O
    Prof. Dr. Alper Sözütek Kolon Rezeksiyonu

Alper hocama ne kadar minnet duysam azdır ! , hemoroid gibi telaffuzu basit ama bir o kadar ağrısı tarifsiz bir rahatsızlıktan beni kurtardı , ilk başta tümör şüphesiyle başlayan tedavi sürecimden taburcu olana kadar hastalığımla yakından ilgilendi , Allah razı olsun sizden hocam , Sizin gibi hekimlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin ..

C
    Doç. Dr. Fırat Seyfettinoğlu Diğer

İş kazası sonucu sağ ayağımın tarak kemiğinde 4 kırık vardı, ameliyat süreci çok hızlı ve olumlu geçti. Ameliyat sonrasında hiç bir sorun çıkmadı ve gayet güzel ilgilendi.

Op. Dr. Mesut Uluöz Diğer

sağ ayak bileğimdeki oluşan ödem problemi dolayısı ile Mesut Bey'e muayene oldum.baska bir doktor ameliyat demişti ama Mesut Bey muayeneden sonra ameliyata gerek olmadığını sadece ayağımın alçıya alınıp 20 gün kalırsa düzelecegini söyledi.ben alçıya 15 gün dayanabildim ama yinede tedavi sonuc vermişti ayağımdaki şiddetli ağrı geçti.şu anda cok az agrı var .Mesut Bey'in hastaları ile olan iletişimi ve ilgisi bir doktordan fazlası.Çok kibar çok güleryüzlü bir beyefendi.tanıdığım ve hastası olduğum için çok mutluyum.herkese tavsiye ederim...

Op. Dr. Mesut Uluöz Diğer

Benim topugum parçalı kırık olmustu.Ben geciktirdim.Mesut bey aynı günün akşamı acil ameliyat etti 3-4 saat uğraştı şimdi çok iyiyim.Çok memnunum.Beni sakat kalmaktan kurtardı

Doç. Dr. Semih Kıvanç Olguner Omurga Cerrahisi

29.09.2024 tarihinde oğlum hüseyin'in skolyoz hastalığı tespit edildi şanlıurfa da tedavisi bulunmadı. Sonrasında yoğun tavsiye üzerine adana şehir hastanesinde beyin ve sinir cerrahisi semih kıvanç olguner ilebgörüştük semih hocanın tespitleri üzerine Ameliyat kesinleşti bütün risklerine rağmen uzun süren ameliyatimiz başarıyla sonuçlandı semih hoca bizim için büyük bir şans oldu güler yüzüyle ilgisiyle bize güven verdi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim .