Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe 34785Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
me...r
Burak beye çok çok minnettarız ederiz babamı 2 büklüm götürdümüz ameliyattan yürüyerek çıkarttı 2.3 hafta oldu ameliyat olalı babam allah şükürler olsun gayet iyi durumda ağrıları dindi artık rahat yürüyor bel fıtığı ameliyatımızı gayet başarılı geçiren burak beye minnettarım
e....u
Yaklaşık 2 yıl önce başladığımız vajinismus terapimizin yol göstericiliğini yapmış, her türlü sorunumuzda psikolojik olarak destek olmuş ve sürecin başından sonuna kadar özveriyle hiçbir yardımını esirgememiştir. Öncelikle çok iyi bir hekim olarak terapimizi profesyonelce yürütmüş ve sonuca emin adımlarla yürümemizi sağlamıştır. Süreçte bizden kaynaklı aksaklıklarda bile motivasyon kazanmamız için elinden geleni yapmıştır . Ayrıca konuşurken kullandığı üslup ve nazik tavırları bir hasta için son derece kıymetlidir. Kısacası Pelin hoca çok iyi bir hekim ve çok iyi bir insandır. İyi ki onu tanımışız :)
se...
2016 dan beri beynimde büyüyen bir kist mevcuttur . Ve yıllarca baş ağrısı mide bulantısı ile sürekli migren olarak geri gönderildim hastanelerden ağrılarım dayanılmaz boyutta olmaya başladı
Gittiğim bütün Dr ve hastaneler ameliyat edemeyiz dediler ve yolum Burak hocam ile kesişti ve iyiki de kesişmiş büyüyen kisti çok güzel ve iyi bir ameliyat ile aldı şu anda her hangi bir sorunum yok şükür.Burak hocayla iyi ki tanıştım iyiki yollarımız kesişti ve böyle değerli bir hocayla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
b....k
Hikmet hocam çok ilgili bir doktor annemi amelyat etti bagirdak dügumlenmesi teshisin konusldu Allah razi olsun insallh daha iyi olucak bismil diyarbakirdan selam
me...r
Maaşallah tek kelime ile muazzam bir operatör doktor, Eşimin beyin kanaması açık ameliyatını yaptı, riskleri ve seçenekleri bize bildirdi, yüzde yüz güven verdi, işinde zirve bir yetenek, başarılarının devamını dileriz. Övgüyü fazlası ile hak ediyor, tavsiye ederiz, gözü kapalı güvenebilirsiniz. Allah cc işinde gücünde yardımcısı olsun. Böyle kabiliyetlerin sayısı çoğalsın inşaallah.
t....k
Dizlerimden sürekli ağrı yaşıyordum genç olduğumdan pek çok doktor ameliyata yanaşmadı daha sonrasında menisküs ameliyatı olmam gerektiğini söylediler ama güvenip ameliyat olamadım taki Ahmet Hamdi hocayla şans eseri tanışana kadar, çok sevecen birisi ameliyat sonrası çok ilgilendi menisküsüm dikildiği için çabuk ayağa kalkamadım ama bu süreçte kontrolü ve iyi yöndirmesiyle çok rahat atlattım çok destek oldu .
ö....m
Sefa Bey, bir çok hastanede yapılamaz denilen bağırsak felci ameliyatını tek seferde yaparak oğlumu sağlığına kavuşturdu. Allah bin kere razı olsun. Kendisi Türkiye için bir değerdir.
be...a
Gece asla uyutmayan bütün gece devam eden kemik ağrılarım vardı, ve romatizma tedavisi gördüğüm için bundan kaynaklandığını düşünüyordum. Turgay bey, nokta atışı bir tedavi ile çok kısa sürede geçirdi. Çok iyi bir doktor
fe...a
Sayın Çiğdem Hocam bizim ve ailemiz için çok kıymetlisiniz. Tüm amniyosentez sürecinde çok güler yüzlü ve detaylı bilgi vererek manevi anlamda da çok rahatlattınız ve çok doğru yönlendirmeler de bulundunuz.
bu...e
Annemin tek yumurta ikiz gebeliği vardı. Çiğdem hoca sayesinde sağlıkla kucağımıza aldık. Her konuda detaylı bilgi aldık. Detaylı Usg de çok başarılı. Tüm sürecimizi çok iyi yönetti. Başırınız daim olsun iyi ki varsınız.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 120 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Prolonged Exposure Terapisi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7 Sancaktepe şeklindedir.