Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, SelçukluSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
3.11.2024 tarihinde, annemin düşme sonrası yaşadığı sinir kaybı şikayetiyle Haluk Bey’e başvurduk. Durumun ciddi olduğunu, yapılacak çok az şey bulunduğunu ve acil EMG çekilmesi gerektiğini ifade etti. EMG’yi kendisinin çekeceğini ve en erken 1 ay sonrasına randevu verebileceğini belirtti. Ancak, EMG veya MR yapılmadan bazı değerlendirmelerde bulunması bizi oldukça endişelendirdi. Bu durum, annemi çok etkiledi ve panik içinde ertesi gün başka doktorlara danıştık. Görüştüğümüz diğer nöroloji uzmanları, Haluk Bey’in değerlendirmelerinin yanıltıcı olduğunu ve panik yapılmasına gerek olmadığını söylediler. İyi bir fizik tedaviyle olumlu sonuç alınabileceğini belirttiler. Fizik tedavi uzmanları da kısa sürede toparlanma sağlanabileceğini ifade etti.
Bu süreçte annemin oldukça yıprandığını belirtmek isterim. Daha dikkatli bir üslupla ve detaylı açıklamalarla bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tamer hocam gerek ilgisiyle gerek açıklaycı konuşmalarıyla bizleri rahatlattı sünnet konusunda alanının başarılı bir hocası biz çok memnun kaldık
ha...ü
Sayin Burcu hocam Konyanin en iyi gögüs doktorlarından. Kendisi annemin akciğer kanseri teşhisini zamanında ve doğru şekilde koyarak annemin yaşama tutunmasını sağladı.Eğer göğüs hastalalıkları ile ilgili bir şikayetiniz varsa kesinlikle şiddetle tavsiye ederim!
do...
Sayın Burcu hocamız çok ilgili detaylı bir şekilde annemle ilgilendi ve gerekli tahlilleri istedi Kan tahlili Bronoskopi,Mamografi Tomografi ve Ultrason görüntüsü istedi ve Akut bronşit tanısı koydu
Sayın hocamızın ilgisinden çok memnun kaldık Yüce Rabbim razı olsun inşallah
e....a
Arzu hocama amh düşüklüğü sebebi ile gittim. Birkaç doktorla görüştükten sonra kendisinin cana yakınlığı ve ilgisiyle Arzu hocamla devam etmeye karar verdim. İyi ki de öyle yaptım ve çok şükür güzel sonuçlar aldım. İşinin ehli harika bir doktor. Anaç yaklaşımı, pozitif ve empatisiyle Hamilelik sürecimde de kendisiyle devam ediyorum. Güler yüzlü canım hocam, iyi ki var.
ha...ı
Mustafa hocam 2 damarı tıkalı, guatr, tansiyon, kolesterol ve şeker hastası 68 yaşındaki annemin bypass cerrahi ameliyatını çok başarılı şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi çok detaylı bilgilendirme sağlamakla birlikte ameliyat sonrası ve taburcu olduktan sonra da bilgi desteğini ve ilgisini hiç bir zaman esirgemedi. Hocamızdan Allah razı olsun
fg...s
Doktor beyle bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık oğlumun sünnetini yaptı biz çok memnun kaldık kendisinden işlem öncesinden işlem sirasinda iyileşme sürecinde hep güler yüzlü nazik bir şekilde karşıladı sıkıntısız bu sergi Tamer beyin sayesinde atlattık.gonul rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
fa...k
Gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi doktor olabilirsiniz aylardır geçmeyen öksürük şikayeti ile gitmiştim o kadar detaylı anlattı dinledi ki sanki kendi kızı gibi gördü Allah razı olsun sizin gibi doktorların ayağına taş değdirmesin inşallah 1 ay sonra tekrar görüşmek dileğiyle
k.....
Haluk Bey'e yüzümde şiddetli bir ağrı ve uyuşma şikayetiyle başvurdum. Ağrı dişimde başlayarak, elmacik kemiğim, kulağım, gözüm dahil yüzümün yarısının uyuşturan, günlük islerimi dahi yapamadığım beni mahveden çok siddetli bir ağriydi. KBB, Göz doktoru, diş doktoru,Beyin sinir cerrahi gibi birçok bölüme başvurup sonuç alamadım. KBB dr unun tavsiyesiyle Haluk Bey'e ulaştım. Net bir şekilde, tereddütsüz "fasiyal yüz ağrısı " teşhisi koydu. Ağır olmayan,beni rahatlatan bir ilaç verdi. Yüzüme, başıma ve boynuma iğne tedavisi başladı. Allah a sukurler olsun tedavisi başarılı oldu. İyiki sizi tanıdım.. Allah (cc)ilminizi artırsın, işlerinizi kolaylastırsın, iyi insanlarla karşılaştırsın..
ze...n
Merhaba Mustafa hocamla babamın kalp hastalığı dolayısıyla tanıştık 62 yaşında babamın kalbinin delik olduğunu,üç damarın tıkalı olduğunu ve aynı zamanda akciğer tansiyonun da olduğunu öğrendik.Çok riskli ve zor bir ameliyattı Mustafa hocam ben bunu yapabilirim dedi ve 10 saat süren ameliyatın sonunda başarılı bir operasyon gerçekleşti.Mustafa hocam her zaman çok ilgili ve samimiydi.Heran doktorumuza ulaşmak ve bilgi alabilmek bu süreçte çok mükemmeldi.Çok şükür şu an babam iyi dinlenme sürecinde Mustafa hocama minnettarız iyi ki yolumuz onun yoluna denk geldi.Allah razı olsun.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Radyolog, Ürolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Mikrobiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Hematolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Romatolog, Onkolog, Çocuk Kardiyoloğu, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Nefrolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Adli Tıp Doktoru, Endodontist, Radyasyon Onkoloğu, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Farmakolog.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 304 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu şeklindedir.
Selçuklu bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Psikolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Konya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Meram bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri