Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi
Hakkımızda
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi
Selçuk Mahallesi Harzami Sokak No:8 Ova Un Fabrikası Arkası Selçuklu, Selçuklu 42100
çw...e
Rutin gidiyoruz ailecek ilgili alakali bilgili doktor daha once acilde calistigi icin bi cok hastaligi biliyor sag olsun gordugumuz en sevimli doktorrrr❤❤❤❤
r.....
Dr. Cevdet Korkmaz gibi değerli bir aile hekimimiz olduğu için ailemi ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Sağlık Kurumuna kendim tansiyon rahatsızlığı dolayısı ile eşimde şeker rahatsızlığından dolayı sürekli gidiyoruz. Ne zaman sağlık ocağına gidersek kontrollerimiz için sağlık sorunlarımız için, değerli dr umuz Cevdet KORKMAZ bey ekmeğini hak etmek için, helalından rızk ile geçinmek için, aldığı maaşı kuruşuna kadar hak edebilmek için bıkmadan usanmadan bana ve aileme olan yol gösteriyor. İlaçların nasıl kullanılması gerektiği şeker hattalarının ilaçlarını hangi saatlerde alması gerektiği ve tansiyon hastası olarak benim bu konuda neler yapmam gerektiği hepsini özverili itinalı bir şekilde tane tane anlatmaktadır. Gerekiyorsa kontroller için tetkiklerini tahlillerini yapmamız gerektiğini söyleyerek ihmal etmememiz gerektiğini sağlığın ihmal edilmemesi gerektiğini bizleri bizden fazla düşünen bir insanlık göstermektedir. Bizlere hiç çekinmeden istediğiniz zaman bir sorun yaşarsanız gelebilirsiniz ihmal etmeyin ben buradayım yapmam gereken bir kontrol olursa diyerek bizlere güç vermektedir. Bizlere, her zaman kalabalık bir hasta kitlesi olmasına rağmen, yapmış olduğu özverili çalışmaları için ALLAH C.C. kendisinden razı olsun. Bizler ondan razıyız.Yüce Rabbım tuttuğunu altın etsin. Sevdiklerinle ve ailenle inşallah hep gül kardeşim. Maaşını kuruşuna kadar hak ediyorsun. Bizlere sahip çıkıyorsun, yol gösteriyorsun, bizlere hastalarına ve ülkene yapmış olduğun bu özverili katkıların için insanlığımla tüm kalbimle şahsım tüm ailem adına çocuklarım adına sana şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla, hürmetler eder selam ve sağlık esenlikler dilerim saygıdeğer Değerli Doktorum.
ha...a
Hic tavsiye etmiyorum.sadece sikayeti dinleyip ilac yaziyor.ne agiza bakiyo ne sirt yada gogus dinliyo.nede yorum yapiyor.ilac yaz gec bu kadar.bizde ailecek dr degistirdik
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Aile Hekimi.
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi nerede?Selçuklu 39 Nolu Ova Un Aile Sağlığı Merkezi adresi Selçuk Mahallesi Harzami Sokak No:8 Ova Un Fabrikası Arkası Selçuklu Selçuklu şeklindedir.
Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri