Sezgin Terekli Muayenehanesi
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi No:42 Başkurt İş Merkezi, Tepebaşı 26220

I
    Dt. Sezgin Terekli Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi

Sezgin beye tavsiye üzerine gittim.Eksik dişlerim vardı metal allerjimden dolayı metal içermeyen bir çözüm istiyordum..Daha önce gittiğim birkaç merkez en az 6 adet implant önermişti..Sezgin bey ise sağlam birkaç dişime köprü uygulayarak metal içermeyen zirkonyum kaplamalar yaptı implant sayısi da ikiye düştü..Sakin ve kendinden emin kişiliği güven hissi veriyor çok titiz çalışıyor siz olmuş deseniz bile o kendi içine sinmeyen bir yeri yeniden çalışıyor. Sonuç olarak çok memnun kaldım dişlerim o kadar doğal görünüyor ki kimse protez olduğunu anlamıyor..İşinde uzman bir hekim arıyorsanız herkese gönül rahatlığıyla tavsiyemdir..

Z
    Dt. Sezgin Terekli Diş Dolgusu

Sezgin Bey’e babam, disinin cok agridigi bir gun sans eseri denk gelmis, buldugu ilk dis muayenehanesine girmis. O zamandan beri tum aile Sezgin Bey’e tedavi ettiriyoruz dislerimizi. Bana 13-14 yasindayken yaptigi dolgular hala duruyor hic bir sıkıntı yasamadim, su anda yasim 31.
    Iki kez de ust 20lik dislerim icin ziyaret ettim ve cektirdim onlari. Simdi sira sol alt 20likte. Irlanda’da yasiyorum ve Turkiye’ye gittigimde mutlaka ziyaret etmem gerekecek.

Dt. Sezgin Terekli Diş tedavisi

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sezgin beyi ziyaret ettiğimde dişimde ki çürük büyük olduğundan kanal tedavisi uyguladı ve dişimi kurtardı. Tedavisinden cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Dt. Sezgin Terekli Diş tedavisi

Uzun süredir devam eden diş ağrılarım nedeniyle Sezgin beye başvurdum. Sezgin bey işinin ehli çok deneyimli bir doktor dişimin dolgusunu yaptı ve çok memnun kaldım. Herşey için teşekkür ederim.