Siirt Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Siirt Devlet Hastanesi
Yeni Mah. Hastane Cad., Siirt
i̇...n
Sağ ve sol kasıkta ağrı olması nedeni ile doktora başvurdum. Kendisi çok iyi bir şekilde ilgilendi ilgilerinden dolayı çok müteşekkirim.
se....
Merhametinden ve iyiliğinden kesinlikle şüphe duyulmayacak değerli bir kişidir kendileri.Gönül rahatlığı ile kendinizi güvenli ellerine teslim edebilirsiniz.Geçirmiş olduğum topuk kemiği kırığına(kalkaneus) bağlı olarak ameliyatsız bir şekilde beni tedavi etmiş ve sağlıma kavuşturmuştur. Allah razı olsun ve sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin.
me....
Çok kibar ve ilgiliydi. Bakıyor. Öyle başından savmıyot.çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Kan tahlilleri ve büyük abdest tahlillerimi yaptırdı. Daha sonra sonuçlara göre ilaç yazdı
c.....
İnsanlar genelde Devlet hastanesine doktorların ve çalışanların olumsuz tavırlarından dolayı gitmek istemezler. Özelikle ben kendim de bu nedenden ve doktorların ilgisizliğinden dolayı devlet hastanesine gitmek istemem. 2018 şubat ayında 4 gün Siirt Devlet hastanesinde yattım. Branş doktorum Uz. Dr. Murat BAŞARAN' ın ilgisi, açıklamaları, yaklaşımı ve tavırları beni ziyadesiyle memnun etti. Yurdumun yetiştirdiği değerle hekimlerimizden biri olarak görüyorum. ALLAH ondan razı olsun. Kaliteli, bilgili, cana yakın, branşının hakkını veren bir hocamız. Başarılarının devamını dilerim.
Siirt Devlet Hastanesi, Siirt şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Siirt Devlet Hastanesi, Siirt şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Nörolog, Göz Doktoru, Pratisyen Hekim, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Acil Tıp Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Mikrobiyolog, Patolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Siirt Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Siirt Devlet Hastanesi, toplam 77 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Arter Kan Gazı Alma, Arteriografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronkoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cnb(Meme Biyopsisi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Siirt Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Siirt Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Siirt Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Siirt Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Siirt Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Siirt Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Siirt Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Siirt Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Siirt Devlet Hastanesi nerede?Siirt Devlet Hastanesi adresi Yeni Mah. Hastane Cad. Siirt şeklindedir.
Siirt bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Siirt bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri