Sinerji Diş Kliniği
Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak Ankara Ticaret Merkezi No:1 B blok Kat:15 D:72/73, Çankaya

Dr. Dt. Aktan Çelik ortodonti

Bundan 5 yıl önce tanıştığım nezaket sahibi doktorum Aktan abi :) başarılı ortodontik tedavimin ardından çok minik olan dişlerime dolgu yaparak aralardaki boşlukları en estetik şekilde doldurduk. Bütün tedavi sürecim boyunca kendimi hep özel ve güzel hissetmemi sağladılar. Hatta ilk kez dişlerimi normal boyutlarda görünce ağlamıştım çok büyük oldular diye :) bana sadece 1 ay kullanmamı ve sonra alisamazsam tekrar küçültecegini söyleyip beni sakinleştirdi. O günden sonraki mutluluğumun ve dişlerime olan iltifatlarin haddi hesabı olmadı :) herşey için çok teşekkür ederim.

Dt. İsa Kaplan Diş implantı ve dolgu

Yıllardır süre gelen dişçi korkumu ve güvensizliğimi neredeyse ilk seansta aşmamı sağlayan, işinde bir numara, güvenilir doktorumu bulduğum için çok mutluyum. Üst çeneme 2 adet implant yerleştirildi hiç bir agri duymadan 1 tane bile agri kesici içmeden Yüzüm şişmeden başarılı bir süreç geçirdim korkumdan dolayı 3 yıl kadar tek taraf ile yemek yiyen ben implantlarım takılalı 3 gün oldu şimdiden hayat kalitemin arttığını hissediyorum. Başta İsa bey olmak üzere Güler yüzlü ve ilgili çalışanlarına ve özellikle Derya Gökgöz hanım a çok teşekkür ediyorum.