Spontan Psikolojik Danışmanlık
İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:54C/10 Doruk Sitesi, Nilüfer 16130
  • Diğer (İade)

Psk. Nagehan Turan Psikoterapi

Nagehan hanım alanında yetkin, etik ilkelere bağlı ve güvenilir yaklaşımıyla her seansın verimli geçmesini alan açıyor. Kendimi güvende ve değerli hissettiğim bir süreç deneyimledim. Görüş almanızı tavsiye ederim.

Uzm. Kl. Psk. Hilal Dilmenler Oyun Terapisi

Hilal Hanıma 6 yaşındaki çocuğumun ekran bağımlılığı ve öfke kontrolü problemiyle başvurduk. Terapiye başlamadan önce problemin asıl kaynağı hakkında ebeveyn olarak 2 seans yaptık. Oyun terapisi sonrasında yaptığımız ebeveyn görüşmelerinde Hilal Hanım’ın yaptığı detaylı açıklamalar bize farkındalık kazandırdı. Ebeveyn olarak hatalı tutum ve davranışlarımızı anladık.
    Hilal Hanım, her şeyden önce işini severek yapan bir uzman. Onunla tanışmış olmanın bile bizim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Mesleki tecrübesiyle alanına hakim bir uzman oluşunun yanı sıra insancıl tavrı bize oldukça güven verdi. Öfke krizlerimiz azaldı ve zor durumları daha iyi yönetebiliyoruz. Terapiye yaklaşık 10 aydır düzenli olarak devam ediyoruz. Bu süreçte çocuğuma olan sevgi dolu yaklaşımı, güzel enerjisi ve bizlere olan desteği sayesinde güzel bir ilerleme yaşadığımızı düşünüyorum. İlgisi ve yaklaşımından çok memnun kaldık. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan EMDR Terapi

Damla Hanımı onu tavsiye eden, danışanı olan bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Depresif ve öfkeli hissettiğim, yoğun kaygılar yaşadığım için ve çeşitli obsesyonlarım olduğu için başlamıştım. 6 aydır sürecimize devam ediyoruz. Uyguladığı EMDR terapisi ile geçmişten gelen travmatik süreçlerin izlerini hiç beklemediğim kadar hızlı ve etkili şekilde temizliyoruz, işlenmeyen ya da yanlış işlenen anıları doğru bir şekilde tekrar işliyoruz. Bu süreçte Damla hanım asla yabancı biri gibi değil, sizinle bir ekip arkadaşı gibi yanınızda ilerliyor ve duygularınızı, anılarınızı böyle profesyonel biriyle çalışmanın çok büyük bir şans olduğunu hissediyorsunuz. Sürecimiz devam ediyor ve gün geçtikçe kendisi ve izlediğimiz yol hayatımı yoluna koymama, kendimi bulmama ve isteklerimi/korkularımı fark etmeme inanılmaz yardımcı oluyor.. Sayesinde kabuk değiştiriyor gibi hissediyorum. Kucaklayıcı yapısı sayesinde hiçbir konuda paylaşım yapmaktan çekinmiyorum. İyi ki onu seçmişim.

Psk. Yılmaz Gürkan Normal Randevu

Yılmaz Bey ile tesadüfen tanıştım ve iyi ki de tanisim.Düşüncelerimde kontrol çıkmaya başlamıştım.hayatin bana çizdiğini düşündüğüm yolu aslında kendimin çizdiğini anladım. Kendimi suçlamaktan ve yerli yersiz öfkelerim den yavaş yavaş kurtuluyorum.iç huzura kavuşuyorum . Bunları anlamama yardımcı olduğu için minnettarım

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan Randevu

Damla hn ile surecimiz devam ediyor. Rahatca iletisim kurabildigim, konusabildigim biri kendisi. Dikkatle dinlemesi ve akılcı sorularıyla yanlıs inanclarimin ve ogrenmelerimin degismesinin önünü açıyor ve gecmisteki talihsiz yasantıların yeniden duzenlenebilmesi icin sevkatli bir bicimde yaklasıyor.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan Randevu

Damla Hanım’ı internet ortamındaki uzun araştımalarım neticesinde buldum. Kendisiyle üç ayı geçen süredir danışman-danışan ilişkimiz var. Damla Hanım’ın diğer terapi süreçlerime nispeten son derece profesyonel bir tutumla çalışması beni çok memnun etti. Ama bunun yanında güler yüzü ve pozitif enerjisiyle kendimi her zaman çok rahat paylaşım yapabilecek bir konumda hissettim. Ayrıca her seansta, yaptığım paylaşımları detaylıca bana hatırlatması da kurduğumuz diyaloğun kalitesini gösteriyor. Kullandığı emdr yöntemiyle bugünün ve geleceğin inşasını yapabildiğimi görmek beni çok mutlu ediyor. İyi ki Damla Hanımla bu sürece başlamışım. Kendisi sayesinde travma kaynaklı davranışlarımın değişebildiğini görmek ve istediğim “ben”e dönüşebilmek çok güzel. Uzmanlığına ve yöntemlerine güvenebileceğiniz bir psikolog.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan

Değişim cesareti gösterebilmek gelişimin anahtarı. Emeklerinizin karşılığını alıyor olduğunuzu görmek gurur verici. Değerlendirme için teşekkürler.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan Psikoterapi

Damla Hanımla tanıştığım için çok şanslıyım. İkinci terapiatim. Çok iyi bir dinleyici. Görüşme esnasında konunun dağılmasına kesinlikle fırsat vermiyor. Bazem mikrofonu eline alıyor bazen .....bu konudaki düşünceni,görüşünü sormuştum cevap alamadım , deyip sizden istediğini alıyor. Güveniyorum kendisine sanırım en az 1 yıl daha görüşeceğiz. Her danışan hakkındaki onca bilgiyi,ince ayrıntıyı nasıl akılda tutuyorlar??? Tüm Gün karşısındaki insanı kaliteli dinleyebilme becerisini nasıl koruyorlar?????

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan

İstikrarlı yapınız, yol gösteren bilge, şefkatli yanınız, koruyan kollayan eleştiren yanınız, yeniden hatırladığımız doğal, masum, öfkeli çocuk yanları... herbiri sürece destek oldu. Gelişim yolculuğunuza eşlik etmek benim de değerliydi. Her terapi süreci çok özel, çok biricik. Değerlendirme için teşekkür ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan Bireysel Terapi

Damla Hanım'a geldiğimde yoğun bir depresyon sürecindeydim. Birinin beni çekip çıkarmasını istiyordum. Terapist bulmak kendini açmak güvenmek beni zorlayan bir durumdu. Arkadaşımın önerisiyle geldim. Kurduğu ilişki, güler yüzü, dakikligi beni ilk seanstan devam etmem konusunda kamçıladı diyebilirim. Emdr terapisinde yeni ilerlemeye başladık ve hiç beklemedigim anılardan beklemedigim duygular düşüncelerle karşılaşıyorum.He
    m sarsıcı hem de iyileştirici anlar yaşadım çok değişik bir deneyimdi. Terapi süreci uzun ve emek isteyen bir yolculuk. Kendimize dışardan gösterdiğimiz özeni içimize ruhumuza da gostermeliyiz. Damla Hanım bu yolculukta iyi eşlik eden bir uzman.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan

Zaman zaman, özellikle de sürecin başlarında akıntıya karşı ilerliyoruz, yani kendi içsel engellerimize rağmen ve ayaklar geri geri giderek. Gösterdiğiniz ilerleme cesareti ve devamlılık buradaki gizli kahramanlar...
    Arada dönüp bakıldığında kat edilen mesafeyi görmek ise yorgunluğu özgüven, kendini takdir, memnuniyet ve motivasyon ile taçlandırıyor.

Değerlendirmeniz için teşekkürler.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan Psikoloji Randevusu

Her görüşmeden çıktığımda kendimi iyi ve hafiflemiş hissediyorum. Bana bu zamana kadar olan destekleri için Damla Hanım’la tanıştığım için mutluyum ve herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Kendisine Doktortakvimi.com üzerinden ulaşarak görüşme sağladım. 5 aya yakın zamandır tedavi sürecime devam ediyorum. Terapilerimizden sonra hep olumlu yönde değişimler yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan

Görüşleriniz benim için değerli, teşekkür ediyorum.

R
    Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan EMDR Terapi

Damla Hanım'ın sakin ve anlayışlı yaklaşımı, kendimi daha iyi anlamamı ve iyileşmeme yardımcı oldu. Yaşadığım travmanın üzerine odaklanarak beni güvenli bir ortamda yönlendirdi. EMDR terapisi sürecinde benimle duyarlı bir şekilde iletişim kurdu ve zorlu anlarımda destek sağladı. EMDR terapisi sayesinde geçmişimde çokça zorlandığım travmalarımın üstesinden geldim. Günden güne gözle görülür farklar oluşuyor ve Damla Hanım'a minnettarım.

Uzm. Kl. Psk. Damla Yalçın Gürkan

Herkese, herseye rağmen kendi benliğini ortaya koyabilmek, kendin olarak var olabilmek mücadele ister, sonunda da özgürlük apoletini verir. Gururla taşıman dileğiyle...
    Teşekkürler.